• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gaz sancısı kuzum beni mahvetti ilk defa böyle oldum karnım ve gögüslerim birdi hahahaha :)) ama şimdi iyiyiz şükür :)
sen nasılsın ooyy bebişin büyümüüüüüüüüüüüüüüüüüşşş :)))
kontrole ne kadar kaldı :)

bende de çok gaz var ama çıkartabiliyorum çok şükürr :17::17::17::17::17::17:
evet teyzesi büyüdü büyüdü ellerinden öpmeye gelecek yakında :34::34::34::34::34:
kontol 8 ekimde çok meraklanıyorum minikim ne kadar büyüdü acaba ?

gözlerim, bütün hücrelerim belirti arıyo ama yokkkk delirecem yok:50:
bi kirpikler karışır, bi ağrı olur, bi pıt pıt atar, bir sızlama olur şöyle tatlı tatlı ama yokkkk yok yok:31:
belirti istiyorum:51:

valla benim kirpiklerim gayet normaldi valla hiç birbirlerine girmediler :)
bak böyle belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın ve hamile olmadığını öğrendiğin zaman dünya başına yıkılmış gibi hissedersin..
ben bu hamilelğimde en önemli gnde birlikte olmadık ama ona rağmen tutunmuş bebeğim bana..

günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)

valla benim kirpiklerim gayet normaldi valla hiç birbirlerine girmediler :)
bak böyle belirti ararsan bütün belirtileri yaşarsın ve hamile olmadığını öğrendiğin zaman dünya başına yıkılmış gibi hissedersin..
ben bu hamilelğimde en önemli gnde birlikte olmadık ama ona rağmen tutunmuş bebeğim bana..

doğru söylüyosun, ama ilk defa bu ay dikkat ederek planlayarak takvime uyduk. oyüzden biraz umutlanmıştım. hayırlısı tabi. Allah nezaman ol derse ozaman olacak bizim isteğiğimiz ancak hayırlısını istemek olur.

geçen ay mesela hiç bi beklentim yoktu, çünkü takvime uymamıştık hiç. reglim ilk defa 1hafta gecikti, noluyo dedim. sonra regl oldum.

şimdi takvimim de şaştı. bakalım bu ay neler olacak:16:

tahminnn ettim zatennn kalk bakim çabuk o pc nin önünden :20::20::20::20::20:
bebeğin acıkmışşşşş ağlıyorrr içerdeeee anasııı hala oturuyorrrrr:47::47::47::47::47::47::47:

tamam tamam kalkıyorum şimdi biraz cevz peynir ekmek süt alıp geliyorum hemen pc başına hahahhahahaha :9::9::9::9::9:

doğru söylüyosun, ama ilk defa bu ay dikkat ederek planlayarak takvime uyduk. oyüzden biraz umutlanmıştım. hayırlısı tabi. Allah nezaman ol derse ozaman olacak bizim isteğiğimiz ancak hayırlısını istemek olur.

geçen ay mesela hiç bi beklentim yoktu, çünkü takvime uymamıştık hiç. reglim ilk defa 1hafta gecikti, noluyo dedim. sonra regl oldum.

şimdi takvimim de şaştı. bakalım bu ay neler olacak:16:

canım benm hakkında ne zaman hayırlısysa o zaman o göbüşün hayırlı sağlıklı evlatla dolar inşallah..

günaydın arkadaşlarrrr.Doktordan şimdi geldim.Kan testi yaptık ama sonuçlar 2 de çıkar dediler ben de o saate kadar orada bekleyemem dedim.Hastane bize biraz uzak.Doktor da yarın gel bakalım değerlere dedi.Ben de yarına kadar merak eder bekleyemem şimdi bakın dedim.Alttan baktı;rahim duvarın kalınlaşmış dedi.Hamilelik olabiliir ama henüz burada görünen bir şey yok dedi.Sağ tarafta 2 mm kist oluşmuş dedi.Korktum ben de...Neden korkuyorsun korkacak bir şey yok her kadında olur bu dedi.Çok küçük,büyükse önemli dedi.Sol tarafında çok gaz var bir şey görünmüyor dedi.Yani yarını bekleyeceğim.Yorumlarınızı bekliyorum kızlaaaaarrr:)

tatlım o zamana kadar evde bi test yapsan olmaz mı yahu :S

yahuu üşüyorummm bennnn:27::27: ellerimm buz tutttu...kocam gelsede ısıtsaaa :17::17::17::17::17:

merhaba canım ay inşallah hamilesindir yaa.. gazının olması dikkatimi çekti..hamilelerde gaz çoğalır :16:

hemen idrar testi yapsana kuzum...eğer rahim kalınlaşmışsa zaten idrara geçmiştir...

canım Allah hakkında hayırlısını versin :16:
senin bat nezaman bi de adet döngün kaç gün?
kendime pay çıkarıcam da:)

Back
X