abow limon mandalina gani gani yiyorumtatlı hiç yemiyorum buraya yazmıstım cocuk ekşi cıkacak suratı diye
sağlıkla gelsinler ya ah benımde erkek geçio içimden hayırlısı bakalım :)
kızlaaaarr ne demek ki bu :S
Canim benim takilma bunlara hamilelikte ruyalar baska bi boyut atlio degisik seler goruosun doktor normal dio buna o yuzden hic dusunme
Aynen canimm limonu tuzlayip yedim mandalina eksi aldirdim ozellikle yedim sanirim seninkide erkek :)
neden ki cnm ne olmus da oyle demiş sıkma hmn canını baba ogul arasında olur oylebenm burnum sıkıntıdan stresten çıkmayacak ben bunu anladım..
eşimin babası gelince eşim dükkandan çıkacakmış orda çalışmayacakmış artık..
neden ki cnm ne olmus da oyle demiş sıkma hmn canını baba ogul arasında olur oyle
baba-oğul değil kuzum..
eşim kardeşi ve kuzeniyle tartışıyo devamlı..çocuklar sabahtan akşama kadar tek parça bişey yapıyomuş eşim bi tarafından ter akıtıyomuş..
ben ne zaman rahat huzurlu bi nefes alıcam yaa
eh daha ii olmus ya bitanem babasıda görür kim çalışıo kim yatıyo sende eşinle mis gibi zaman geçirirsin eşinde sıkmasın canını anlar yakında babası zaten kuzenlerinde burnu sürter sen bide kendini üzme tam bu zamanda hiç gerek yok
önümüz kurban..araba var masrafı var başka bi yerde işe başlarsa nasıl üstesinden gelicez..evde bizim üstümüze değil k.p. kredi ödüyo..eşim hayatta durmaz bu evde taşınır..
hemen öfkeyle kalkmasın zararla oturur sende sakinleştirici ol canım o şekilde çözülür yoksa sıkıntı çekersiniz boşu boşuna korkma sende
Oglumun selami var kizlarrrr :))))) yapistirdi ekrana gosterdi annesine utanmadan :)
daha önce çok kez dedi çalışmıcam diye ama hepsinde bi şekilde yatıştırıldı..
ama bu sefer çok sinirli..
hakkımızda hayırlısı olsun..
baba-oğul değil kuzum..
eşim kardeşi ve kuzeniyle tartışıyo devamlı..çocuklar sabahtan akşama kadar tek parça bişey yapıyomuş eşim bi tarafından ter akıtıyomuş..
ben ne zaman rahat huzurlu bi nefes alıcam yaa
uzun zamandır giremedim arkadaşlar biraz zor günler geçiriyorum bulantım hala tam geçmedi yemek yapamıyorum yemek yemede zorlanıyorum annemde kalıyorum haftasonu eime geldim yazmak istedim.hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederim bulantım var geçmişi okuyamıycam ve hamile kalmayı beklyen arkadaşlarıma da hayırlısıyla Allah nasip etsin
dualarınıza ihtiyacım var ikili testte kanda papp a değerim olması gerekenin 4 de 1 i çıktı çok düşük yani.kendi doktorum 4 lü test yapıcak gittiğim perinatoloji uzmanı da coraspin başlattılar aynı zamanda ve detaylı da çok önemliymiş inşallah bebeğim sağlıklıdır çok üzülüyorum ilk günler odadan çıkmadım ağladım ama şimdi daha iyiyim bebeğimin üzülüp gelişim geriliğine gitmemesi için üzülmemeliyim.riskim 800/1 çok yüksek değil diyor doktorlar ama papp a düşüklüğü erken doğum bebekte gelişim geriliği ve anne karnında kayıp gibi şeylere de sebep olabiliyormuş inşallah 4 lü de düzelmiş detaylıda da bebeğimin sağlıklı olduğunu görürüm dua edin bana olur mu Allaha emanet olun
öğle arasında ayağımı arı soktu...çok acıyorrrr
belkide böle daha iyi olur canım..sen eşine destek ol..
şikayetçiydin geç gelmesinden tatilin olmamasındanki bence son derecede haklıydın..belki başka bir işe girmesi daha hayırlı olur..
üzme kendini..
rabbim bebiş karnındayken böle olaylar yaratıyorsa vardır bir hayır..belki bebişe daha iyi ortam oluşacaktır..bunu hazırlığıdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?