Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abow limon mandalina gani gani yiyorum tatlı hiç yemiyorum buraya yazmıstım cocuk ekşi cıkacak suratı diye
sağlıkla gelsinler ya ah benımde erkek geçio içimden hayırlısı bakalım :)

Aynen canimm limonu tuzlayip yedim mandalina eksi aldirdim ozellikle yedim sanirim seninkide erkek :)

benm burnum sıkıntıdan stresten çıkmayacak ben bunu anladım..
eşimin babası gelince eşim dükkandan çıkacakmış orda çalışmayacakmış artık..

neden ki cnm ne olmus da oyle demiş sıkma hmn canını baba ogul arasında olur oyle

baba-oğul değil kuzum..
eşim kardeşi ve kuzeniyle tartışıyo devamlı..çocuklar sabahtan akşama kadar tek parça bişey yapıyomuş eşim bi tarafından ter akıtıyomuş..
ben ne zaman rahat huzurlu bi nefes alıcam yaa

eh daha ii olmus ya bitanem babasıda görür kim çalışıo kim yatıyo sende eşinle mis gibi zaman geçirirsin eşinde sıkmasın canını anlar yakında babası zaten kuzenlerinde burnu sürter sen bide kendini üzme tam bu zamanda hiç gerek yok

önümüz kurban..araba var masrafı var başka bi yerde işe başlarsa nasıl üstesinden gelicez..evde bizim üstümüze değil k.p. kredi ödüyo..eşim hayatta durmaz bu evde taşınır..

önümüz kurban..araba var masrafı var başka bi yerde işe başlarsa nasıl üstesinden gelicez..evde bizim üstümüze değil k.p. kredi ödüyo..eşim hayatta durmaz bu evde taşınır..

hemen öfkeyle kalkmasın zararla oturur sende sakinleştirici ol canım o şekilde çözülür yoksa sıkıntı çekersiniz boşu boşuna korkma sende

hemen öfkeyle kalkmasın zararla oturur sende sakinleştirici ol canım o şekilde çözülür yoksa sıkıntı çekersiniz boşu boşuna korkma sende

daha önce çok kez dedi çalışmıcam diye ama hepsinde bi şekilde yatıştırıldı..
ama bu sefer çok sinirli..
hakkımızda hayırlısı olsun..

öğle arasında ayağımı arı soktu...çok acıyorrrr

belkide böle daha iyi olur canım..sen eşine destek ol..
şikayetçiydin geç gelmesinden tatilin olmamasındanki bence son derecede haklıydın..belki başka bir işe girmesi daha hayırlı olur..
üzme kendini..
rabbim bebiş karnındayken böle olaylar yaratıyorsa vardır bir hayır..belki bebişe daha iyi ortam oluşacaktır..bunu hazırlığıdır..

Allah yardımcın olsun. Sağsalim alırsın inşallah kucağına yavrunu. Dert etme hiçbir şeyi Allah büyük. Artık herşeyin tedavisi var çok şükür. Dermansız dert olmasın yeter ki. Bulantıların çok fazla ise zofer ya da zofran kullanmanı tavsiye ederim. Zararlı olduğunu düşünen arkadaşlar olabilir ama ben sabah bulantısı yaşamadım. tüm gün istifra ediyordum ve su bile içemiyordum. Ve 6,5 ay çektim bunu. Beslenme problemi olunca da verdi doktorum. İsimleri doğru ama dil altı olan daha etkili hangisi tam bilemedim şu an. Tavsiye ederim. Senin beslenmen onun için çok önemli biliyorsun.

ben destekçisiyim zaten ne karar alıyosa arkasındayım..az çok birikim var onla idare ederiz artık napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…