Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum uzunca sohbetler etmişsiniz ben keyfsizim bugün eşimin dedesi vefat etti gece uçakla memlekete gittiler kaynımla eşim :-(( eltimle ben gidemedik bilet bulamadık kaldık eşim cok agladı gözümün önünden gitmiyo :-((

aaaaaa çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesinnn..Allah geride kalanlara uzun ömürler,sizlerede sabır versin..hasta falanmıydı dede?

hmmmm tamam o zamn anlaştıkk
ayy sorma kuzum yaa kendimi iyi hissettim biraz..yoğurt çorbası yapayım dedimm tam kaynamaya başlayınca bi ter bastı başım döndü zor attım kendimi oturma odasına..
canım nie yoruyorsun kendini hazır çorba yap boşver o kadar uğraşma yaa şu halinle eziyet etme kendine

a.slm canım başınız sağolsun

canım nie yoruyorsun kendini hazır çorba yap boşver o kadar uğraşma yaa şu halinle eziyet etme kendine

a.slm canım başınız sağolsun

ayy ne bileyim eşim çok sever benm yaptığım şehriyeli yoğurt çorbasını..yapayım dedimm..pilav ıslamıştım onu nasıl yapcam onu düşünüyorum :26::26:

aaaaaa çok üzüldüm canım Allah rahmet eylesinnn..Allah geride kalanlara uzun ömürler,sizlerede sabır versin..hasta falanmıydı dede?
Sgl cnm evt hastaydı yatıyodu bezleniyodu yaşıda vardı ama eimin gözünde genc konduramadılar ölümü dünde icime doğdu söyledim

Sgl cnm evt hastaydı yatıyodu bezleniyodu yaşıda vardı ama eimin gözünde genc konduramadılar ölümü dünde icime doğdu söyledim

ayy kıyamam keşke sizde gidebilseydiniz eşlerinize destek olurdunuz..demesi zor belki ama Allah kurtarmış be kuzum yaaa

sen yine lahmacun filan söyle en iyisi.. hiç kendini yorma güzelim.. pizza da olabilir

yok yoooook lahmacun söylemem özellikle acılı normalde dokunmaz ama bu sefer mahvetti beni..
dün gece söyledik pizza bu gidişle tombalak bişey olcam ben

bende salçaya sadece kekik koyarım..geçen eşim diyo keşke hep sen yapsan dışardakilerden daha güzel oluyo diye.. bn bi çorba yapamıyorum pizza nasıl yapacaksamm

kızımız hamarat canımmmm
bende güzel yaparım ama
kız biz yemekten konuşunca acıkıyorum ben hep

kızımız hamarat canımmmm
bende güzel yaparım ama
kız biz yemekten konuşunca acıkıyorum ben hep

ellerine sağlık canım eminim güzeldir senin yaptığında..ya tabi güzel olur en azından içine ne koyduğumuzu biliyoruz..
çorban falan varsa bi çorba ısıtta ye bari kuzum..biz böyle yemekten konuşursak hep sen böyle zayıf olmaktan çıkacaksın heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…