• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inan bana öyle tahmin ettiğimiz gibi kolay deil canım..gerçi bizim bebişlerimiz bizi çok bekletmedi arattırmadı ikiside 3.ayda geldi..
evet burda 41mm diyo ama salı günü kontrolümüz vardı 47 mm çıktı :) maşallah kuzuma..
maşaallah teyzesinin kuzusuna..Allahım analı babalı güzel kaderli eylesin inşaallah..bizim cücükte hayırlı zamanda gelsin

kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmm:46::46::46::46: pko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm

canım hayırlısı bugün yarın eşine sıkı sıkı sarıl:12::12::12::12::12::16::16::16:yumurta bazen böyle erken olabiliyor.bugünleri değerlendirmek icab eder:23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23::23:

günaydın kızlarrr benide alın aranızaaa :16:
bişey sorucam size ne zaman gebelik testi yaptığımda ksin sonuç alırım. eylül 29 unda ilişki oldu geçen ayın 9 unda son reglim..
çok heyecanlıyımda bekleyemicemmm :1:

canm hayrlsı olsund günün geçmeden test yapma bnce kesin sonuç için en mantıklsı gelmesni bekle ne zamandır beklyosun bebeğini

kızlarrr süper haberlerle geldimmmmmmmmm:46::46::46::46: pko denen birşey kalmamış tertemiz çıktı...ayriyetenn büyük bir yumurtam var yumurtluyormuşum ve rahim duvarım kalınlaşmış..asistanımız gebe olmadığına eminmisin dedi..bende evet adetim yeni bitti..bu adete yakın dönemde yada hamilelik başında olur...adet gününü bekleyelim..adet olursan tekrar bakalımm dedi..
hamile olabilirmiyim dedim..adet görmüşsün büyük ihtimalle değilsin ama bu durumda hamile olanlarıda gördüm dedi..yada vücudun kendini hazırlıyor artık bunun işareti dedi..çok sevindimmm

bebeğim bnide kaç kez heveslendirdiler rahim duvarın kalın hamile olabilrsn falan diye kesin hamilesin dedikleri zaman bile oldu ama boşa çıktı çünkü rahim duvaım diğer kadınlara çok kalınmş o yüzden öle görnyomuş :ssz::ssz::ssz:

hadi git bakalım canım kolay gelsin ne yapacaksın bakıyım :)

mercimek çorbası, barbunya, pilav, kadayıflı muhallebi yaptım kuzumm döktürdüm beee:32::32::32::32:

selam kızlar,

yarın rahim filmim çekilecek.:27: dualarınızı esirgemeyin. :)

Allah kolaylık versin canım çok korkulcak bişi değil bende çektirdim kolay geçti relax ol kasma kendini ilaç gidince bi ağrı oluyo oda saniyelik adet sancısı gibi acı kişiden kişiye değişir umarım seninde kolay geçer

Son düzenleme:
bebeğim bnide kaç kez heveslendirdiler rahim duvarın kalın hamile olabilrsn falan diye kesin hamilesin dedikleri zaman bile oldu ama boşa çıktı çünkü rahim duvaım diğer kadınlara çok kalınmş o yüzden öle görnyomuş :ssz::ssz::ssz:

kaç senelik evlisin canım yaş kaç

mercimek çorbası, barbunya, pilav, kadayıflı muhallebi yaptım kuzumm döktürdüm beee:32::32::32::32:

Allah kolaylık versin canım çok korkulcak bişi değil bende çektirdim kolay geçti relax ol kasma kendini ilaç gidince bi ağrı oluyo oda saniyelik adet sancısı gibi acı kişiden kişiye değişir umarım seninde kolay geçer

Ayyy kadayıflı muhallebi mii canım çekti yaa..ellerine sağlık bitanem

Back
X