• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba kızlar nasılsınız varmı hamileler?? ben adet oldum :50: canımız sağolsun artık diğer aya inşallah.. :116:

aaaaa aşkolsun sen otur tabi ben misafirime iş yaptırırmıyım hiç börekler çörekler yaparım sanaaa:71::71::71::71::71::71:

yok kız şaka yaptım ben hiç misafir gibi süzülemem:48:
ellerine sağlık canım bende sana yapıp getireyim bari boş gitmeyi hiç sevmem:10:

yok kız şaka yaptım ben hiç misafir gibi süzülemem:48:
ellerine sağlık canım bende sana yapıp getireyim bari boş gitmeyi hiç sevmem:10:

yok canım sen zahmet etme gelmen yeterli. ben herşeyi yaparım. yedirmeyi çok seviyom ben. eşim artık bıkmış durumda hattai zorla ağzına tıkıyom :9::9::9::9:

yok canım sen zahmet etme gelmen yeterli. ben herşeyi yaparım. yedirmeyi çok seviyom ben. eşim artık bıkmış durumda hattai zorla ağzına tıkıyom :9::9::9::9:

sağol canım benim:46::46::46:
benimkide sabah bişey yemez zorla iki lokma yediririm:31:

iyiyiz canım sen nasılsın?
keping arkadaşımız hamile:49:
evet canım moralini bozma diğer aya inşallah:49::49:

hamileler çoğalıyo yavaştan süperr darısı bize.. ilk ayım hüsranla sonuçlandı bu aydan umutluydum dahada umutlanmam :9: bakalım en kısa zmnda hamile kalırız inş kızlar hayırlısı..

hamileler çoğalıyo yavaştan süperr darısı bize.. ilk ayım hüsranla sonuçlandı bu aydan umutluydum dahada umutlanmam :9: bakalım en kısa zmnda hamile kalırız inş kızlar hayırlısı..

amin canım inşallah en kısa zamanda hayırlı evlatlarımız olur:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X