• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmmmm hayırlı olsun inşallah..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini...

slm kızlar.. çok heyecanlıyım ben yaa :)
artık bebiş düşünmeye başladık hemen olur mu bilmiyorum zor ihtimal burada okuduğum konulara bakılırsa ama ben yine de çok heycanlanıyorum :) düşünmek bile mutlu ediyor hamiş olsam kimbilir neler hissedicem :21:
isteyen herkese Rabbim hayırlı bebişler versin aratmasın inş.
hamiş olduğunu yeni yeni öğrenen anne adaylarını tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :emir_bebek:

Kızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
şimdi akciğer filmini yaptırmayaym dimi? şirkette bu sağlık taramasını zorunlu tutuyor ama napim açıklarım durumu . bana fikir verin aklım çok karışık

tebrik ederim canım ya bugün de güzel haberlerini bekliyoruz:13::16:

günaydın kızlar okumaya başlayınca yazmaya yeni fırsat buldum 2 hamiş gördüm maşallah yeni.

dün halam geldiği için tüm gün annemdeydim akşam geldim yorgundum yattım ayağım da aynı zaten.şimdi biraz gidip uyumaya çalışıcam tekrar görüşürüz

günaydınn hanımlarrrr...bol bebiş haberi alacağımız birgün olsun inşşş :46:

kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı

Eklentiler

• $12062013165.webp
    $12062013165.webp
    9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı

canım vücudumuzda lh hormonu hep var hep salgılanıyor ama yumurtlama zamanında yani çatlamasına 12-24 saat kala zirve seviyeye ulaşıyor testte de c çizgisinden daha koyu çıkıyor ama sen gene çalışmalara bugünden başla gün aşırı devam et sen :34:

canım vücudumuzda lh hormonu hep var hep salgılanıyor ama yumurtlama zamanında yani çatlamasına 12-24 saat kala zirve seviyeye ulaşıyor testte de c çizgisinden daha koyu çıkıyor ama sen gene çalışmalara bugünden başla gün aşırı devam et sen :34:

evet canım dün başladım bende çalışmalara. eşime gösterdim bak ikinci çizgi var biraz silik ama dedim. bi baktım gözleri yaşardı bi taraftan gülüyo. hemen açıkladım canım bu hamilelik testi değil biliyosun dimi bu yumurtlama zamanı için dedim. heee evet biliyom dedi topladı. ayyyyy çok üzüldüm garibim hamile sandı ne bilsin çocuk :43::43::43::43::43::110::110::110::110:

Son düzenleme:
günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy canım benim tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün inşallah. biran önce kucağına alırsın. :16::16::16::16::16:
bi anniş daha geldiii :16::16::16: bereketli hafta yaaaa cidden. :34::34::34:

kızlar benimde beyaz gibi açık sarı gibi bi akıntı var ama tortu şeklinde bu ne anlamadım kokusuz leke yapıyor iç çamaşırıma :18:

Back
X