Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmmm hayırlı olsun inşallah..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebişini...
ywgen gelıyor 31.76
Kızlar bayadır giremiyodum siteye. bu ay BAT 12-13 haziran civarında bekliyordum. Şirkette sağlık taraması yapılacaktı akciğer filmi çektirmem gerekiyordu. Nolur nolmaz radyasyon alıp riske atmıyım diye hiçbir beklentiye girmeden gittim beta hcg ye baktırdım
sonuç 45.19 geçen ay 1,2 idi. regl daha gecikmeye girmedi ama lab. doktoru kadın doktoruna görünün sonuç pozitif dedi.ama çevrenize henüz yaymayın henüz çok erken boş gebelikte çıkabilir regl kanamasıyla gidebilirde dedi. sevilsem mi üzülsemmi bilemedim.
şimdi akciğer filmini yaptırmayaym dimi? şirkette bu sağlık taramasını zorunlu tutuyor ama napim açıklarım durumu . bana fikir verin aklım çok karışık
kızlar bu benim dünkü ovulasyon testim. ama benim hastalığım zaten dünden önceki gün bitti. bu ikinci çizgi nasıl olur anlamadım. anlayan varmıııı
canım vücudumuzda lh hormonu hep var hep salgılanıyor ama yumurtlama zamanında yani çatlamasına 12-24 saat kala zirve seviyeye ulaşıyor testte de c çizgisinden daha koyu çıkıyor ama sen gene çalışmalara bugünden başla gün aşırı devam et sen![]()
günaydın kızlar :) dün akşam ve bugün olmak üzere 2 tane gebelik testi yaptım veeeee pozitif :))) bugün doktora gideceğim çok dua edin bana Allah herkese hayırlı şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.