• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçi ben ilk ay tutucağını sanmıyorum pek umutlu değilim ama belirsizlik çok kötü varmı yokmu diye düşünmek yoruyor insanı

adetini bekleyenler umarım gelmez bebişlerimiz sizinledir benimde 4 günüm kaldı geçmiyor zaman yahu
sanki ilk hamileliğim olucak öyle heyecan var kızımda çalışıyordum hiçbirşey anlamamıştım zaman su gibi akıp geçmişti sanki

Allah uzun ömür versin yavruna sana ve aline .:16: inş. en kısa zamnda gebe oldugunu öğrenirsin.. :16:

bence şimd yap bebiş yoksa zaten gene tek çizgi çıkıcak hiç değilse kendini ümitlendirmessin

canım zaten umudum yok bu ay merakta etmiyorum... moralim bozuk şu 1-2 haftadır... şimdi tek çizgi görcem üzülüp ağlıcam en azından yarın eşim yanımdayken yapıyım da testi eşim bana destek olsun:31:

Hay siz cok yasayın.
Benim normalde 1hafta suren reglim bu ay 2 gun surdu ama cok yogun degildi normale
gore hic degildi hatta 2gun sonrada cok az lekelerim oldu onlarda bi gun sonra kesildi
5gun oldu bunlar biteli ve gunlerdir ilk defa tuvalete cikiyorum (cok afedersiniz) midemde
yanma eksime var ayaklarim isinmiyor kasiklarimda agri var ozellikle is yapinca belim ayriliyor
istahim kesildi midem ayakta bide dogalgaz boru hattinin vanasi haline geldim. Sigara kullaniyorum
ve migrenim var ama ya hamileysem korkusundan ilac alamiyorum sigara ictigimde vicdan azabi duyuyorum
simdi sizlere sorum sudur bunlar gebelik belirtisi mi? Test icin erken diye dusunuyorum persembe
Kadin doguma gittim alttan muayene etti kist falan yok tertemiz cok sukur ama ben anlam veremedim off
uzun oldu mazur gorun beni simdiden tesekkurler

Hay siz cok yasayın.
Benim normalde 1hafta suren reglim bu ay 2 gun surdu ama cok yogun degildi normale
gore hic degildi hatta 2gun sonrada cok az lekelerim oldu onlarda bi gun sonra kesildi
5gun oldu bunlar biteli ve gunlerdir ilk defa tuvalete cikiyorum (cok afedersiniz) midemde
yanma eksime var ayaklarim isinmiyor kasiklarimda agri var ozellikle is yapinca belim ayriliyor
istahim kesildi midem ayakta bide dogalgaz boru hattinin vanasi haline geldim. Sigara kullaniyorum
ve migrenim var ama ya hamileysem korkusundan ilac alamiyorum sigara ictigimde vicdan azabi duyuyorum
simdi sizlere sorum sudur bunlar gebelik belirtisi mi? Test icin erken diye dusunuyorum persembe
Kadin doguma gittim alttan muayene etti kist falan yok tertemiz cok sukur ama ben anlam veremedim off
uzun oldu mazur gorun beni simdiden tesekkurler

canım benim aklıma üstüne görme geldi ilk :26:gebe olabilirsin bence bi gebelik testi yap negatif sonuç alırsan eğer mutlka bi doktora gitmende fayda var bu konuda pek bilgim yok ama ihmal etme canım benim...

ha bide sigarayı da bırak gebelik düşünüyosan ilk 3 ay kullanmaman lazım :20:

Günaydııın kızlllaarrr.... Hayaırlı kandiller hepinize allah herkesin duasını kabul etsin.. Benim içinde dua edin tamam mı... Kociş uyuyoo bende buraya kaçtım :9::9::9: 38s cim gelmemiş kırmızılar çok sevindim :52::52: yarın hayırlı haberlerini bekliyorummmm

ilayk döndün mü tatilden :16:

canım merhaba . evet perşembe günü döndük. Yolculuk iyiydi hiç etkilenmedim bol bol dinlendim uyudum iyi geldi valla.
cuma sabahıda hemen doktora gittik. vaginal ultrasonda keseyi gördük. Önümüzdeki cumt yani 29 haziranda gel kalp atışını duyalım dedi. Umarım hemen duyarız çok korkuyorum sorun çıkacak diye :(
sen nasılsın? var mı gelişme falan bat ne zaman senin ?

kızlar benım bu ovulasyon testlerıne hıc guvenım kalmadı......benım testler nerdeyse 1 gun arayla çift çzgi oluyor.......kafayı yedırtecekler bana......

benimde üst üste kaç gün ovülasyon testi yapmıştım .hiç çift çizgiyi görmedim hatta doktora gidecektim acaba yumurtlamıyormuyum diye. o sırada sadece 1 kez çalıştık ve sürprizzzz hamileyim :)

canım merhaba . evet perşembe günü döndük. Yolculuk iyiydi hiç etkilenmedim bol bol dinlendim uyudum iyi geldi valla.
cuma sabahıda hemen doktora gittik. vaginal ultrasonda keseyi gördük. Önümüzdeki cumt yani 29 haziranda gel kalp atışını duyalım dedi. Umarım hemen duyarız çok korkuyorum sorun çıkacak diye :(
sen nasılsın? var mı gelişme falan bat ne zaman senin ?

vaginal ultrasondan bakmak tehlikeli sakın baktırma diyorlar bana düşürebiliyormuş bebeği:20: doktorun birşey söyledimi sana birde neden üstten bakmıyorlar ki beta falan mı düşüktü ki:26:

vaginal ultrasondan bakmak tehlikeli sakın baktırma diyorlar bana düşürebiliyormuş bebeği:20: doktorun birşey söyledimi sana birde neden üstten bakmıyorlar ki beta falan mı düşüktü ki:26:

bende birkaç internet sitesinde okumuştum doktora söyledim. Bilimsel bir kanıt yok. Her söylenene inanma dedi. Karında henüz gözükmezmiş. Doktoruma güveniyorum. Allahın izniyle inşallah bişi olmaz

Merhaba kızlar
38s benim batımı 21 Temmuz olarak değiştirir misin? Bu sefer çok fena oldum kırmızıları görünce 3. Ayda olmadı bakalım 4. Aya

Gecen ay 4gun geciktim tek cizgiyi gorunce bu ay test yapmaya korkuyorum
doktora gittim iste gec dollenme olduysa goremem dedi yinede asagidan muayene
etti. Yarin kan versem mi yoksa bosuna canimi yakmasam mi emin olamadim
belki dedim boyle bisey yasayan vardir diye sizlere sorayim dedim.

Gecen ay 4gun geciktim tek cizgiyi gorunce bu ay test yapmaya korkuyorum
doktora gittim iste gec dollenme olduysa goremem dedi yinede asagidan muayene
etti. Yarin kan versem mi yoksa bosuna canimi yakmasam mi emin olamadim
belki dedim boyle bisey yasayan vardir diye sizlere sorayim dedim.

canım bence sen bi 2-3 gün daha bekle sonra egerki için rahat etmedi bi de kan ver derim

benimde üst üste kaç gün ovülasyon testi yapmıştım .hiç çift çizgiyi görmedim hatta doktora gidecektim acaba yumurtlamıyormuyum diye. o sırada sadece 1 kez çalıştık ve sürprizzzz hamileyim :)

bende öyle düşünuyordum acaba yumurtlamıyor muyum dıye.çünkü bende şeffaf akıntı olmuyor.eskıden olurdu ama bebek ıstedıgımden berı hıc akıntı falan olmadı ya da dıkkat etmıyorum........

süreklı çift cizgı cıkmaya baslaynca tavuk gıbı her gun yumurtluyor muyum dıye dusunuyorum:27::27:

Hayal kırıklığı kadar kötü birşey yokmuş onu ogrendim tekrar neyse hayirlisi..
Herkesin kandili mübarek olsun herseyin hayirlisi guzeli bulsun sizleri. Dualarinizda ihmal etmeyin insallah.

emin ol aynı duygulardayız tatlım allahıım bir an önce bebişerimize kavustursun bizi.. seninde kandilin mübarek olsun canım:16:

Back
X