redhotchilipepper nasılsın canımmmmmmmmmmm![]()
iyiyim kuzucum sen nasılsın?
kırmızıların gelmemiş çok sevindim canım..
9 ayda uğramaz inşallaaahhh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
redhotchilipepper nasılsın canımmmmmmmmmmm![]()
oy bebeğim ben seni göremedim çünü yetişemiyorum yazdıklarınıza şekerler..
şarkıya öldüm gülmekten nereden buldun yaaa
çok hipariktif o zaman 2. günden belirti vermeye başladığına göre
günaydın bebişim nasılsın bakalım bugün?
Günayyydıın caniikoooommmm![]()
aman aman iyi olun siz o bana yeter güzelim bende iyiyim bu ay bambaşka duygular içerisindeyim..
bu ay kesin olması lazım bebişimin
tamam canım müsait oldukça yazarsın..
zaten bir sen değil herkes aynı dertten şikayetçi topikkk çoook hızlıııı
bi şikayetçi daha
hoş geldin bebeğim bizde susmuş bi şekilde bekliyoduk öyle kuzu kuzu![]()
günaydın güzeller[/QUO
Guanydın bebegim hg nasılsın
hmm oda kolyına kaçmaya çalıştı enerji içeceği olmazmı dedi olmaz dedim el mahkummcanım ben döngüm içindeki akıntımı takip etmye çalışıyorum genelde bu ay adetten hemen sonra başladı akıntım normalde ilk 2-3 gün kuru geçerdi bu ay hemen akıntıyla başladık:)yumurtlayınca ateşim yükseliyor kasığımda o çatlamayla birlikte batmaları hissediyorum.
maşallah diyelim yer teyzesi onukocaman oldu yaa teyzesiİyiyim çok şükür canım yorgunluk halsizlik harici genel olarak iyiyim ama :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor bu ay inşallah sizleride görürüz dualarım sizlerle
![]()
aminn bebeeeeemmmmmoyyy kurban olurum ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah balım
günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortaya
hayır olsun inşallah ,
rüyamda ise balkonda oturuyorum , baya rüzgarlı hava öyleki balkonumda ki yere düşmüş buğday tanelerini kaydırıyor fayansta rüzgarın kuvveti, ben bugdayları tutuyorum uçmasınlar diye tabi , biyandan da bi bakıyom işyerimden bi bayan arkadaşı evimin balkonunda ayakta iken görüyorum ve balkonda yerde 2 ayna var biri büyük biri küçük o bayan arkadaş benim ayna mı mı aldın dedi bana ve aldı büyük aynayı bende küçük aynayı aldım elime ama aynayı kendime çevirip bakmıyorum bile nedemek tir bu rüya ALLAH RIZASI İÇİN acil yorumlar mısınız?![]()
![]()
çok iyiyim şekerimmmm...
bugün yumurtlama günüm ve 2 gündür başarılı çalışmalarımız var bugünde olucak inş...o yüzden içim kıpır kıpırrrrsen nasılsın şekerimmm
![]()
inşallah olurumda yersin bebeğimhele bir bebişin olsun ben ikinizi birden yicem :)
hahhahah alemsin valla kızyaa susmuş haliniz bumuuu yetişemiyorummmm...valla işten atılırım burayı tam okumaya kalksam galibaaa![]()
günaydın tatlım hoşgeldingünaydın güzeller![]()
hişşştttt sahip sıla 38 :) naber nasıl gidiyo sayfa 2000 olmuş nerdeyse ve online çokk maşallahh![]()
günaydın güzeller![]()
ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine
Allah yardımcımız olsun şekerim..![]()
ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine
Allah yardımcımız olsun şekerim..![]()
ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..
büyüdü ya teyzesi sormaa :) iyiyim hamdolsun canım. Birde annesi hissedebilse tam olarak daha iyi olacakta. :)))
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah kolay bir 9 ay geçirirsin bulantıların falan olmaz inşallah :))
inşallah canım valla şimdilik bulantım yok çok şükür doktor yiyebildiğin herşeyi ye dedi yakın bi zamanda yiyemiceksin dimi felaket tellalı gibidün sakindik bugün yaramazlık yapıyor içerde sancı oluyor arada sırada hareketliyiz bugün
en yakın zamanda hisset sende inşallah o minik tekmeleri
![]()
kız bak 16 üye hepside online![]()
kız bak 16 üye hepside online![]()