• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy bebeğim ben seni göremedim çünü yetişemiyorum yazdıklarınıza şekerler..
şarkıya öldüm gülmekten nereden buldun yaaa:52::52::52::52::52::52:

çok hipariktif o zaman 2. günden belirti vermeye başladığına göre:1::1::1::1::1::1:

günaydın bebişim nasılsın bakalım bugün?

çok iyiyim şekerimmmm...
bugün yumurtlama günüm ve 2 gündür başarılı çalışmalarımız var bugünde olucak inş...o yüzden içim kıpır kıpırrrr :32::32::32:sen nasılsın şekerimmm :16:

Günayyydıın caniikoooommmm :16::16::16:

günaydınnn şekerimmm:16::16: nasılsınnn

aman aman iyi olun siz o bana yeter güzelim bende iyiyim bu ay bambaşka duygular içerisindeyim..
bu ay kesin olması lazım bebişimin:49::49:
tamam canım müsait oldukça yazarsın..
zaten bir sen değil herkes aynı dertten şikayetçi topikkk çoook hızlıııı:10::10::10:

bi şikayetçi daha:1::1:
hoş geldin bebeğim bizde susmuş bi şekilde bekliyoduk öyle kuzu kuzu:38:

yaa susmuş haliniz bumuuu yetişemiyorummmm...valla işten atılırım burayı tam okumaya kalksam galibaaa:9::9::9:

hmm oda kolyına kaçmaya çalıştı enerji içeceği olmazmı dedi olmaz dedim el mahkumm:D canım ben döngüm içindeki akıntımı takip etmye çalışıyorum genelde bu ay adetten hemen sonra başladı akıntım normalde ilk 2-3 gün kuru geçerdi bu ay hemen akıntıyla başladık:)yumurtlayınca ateşim yükseliyor kasığımda o çatlamayla birlikte batmaları hissediyorum.

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

Son düzenleme:
muhebbet eğer çok yoğunsa gene ben hiç girmeyeyim kahvaltımı yapıp geleyim önce..hem bebiş de kendine gelsin...:56:

kocaman oldu yaa teyzesi :nazar::nazar::nazar: İyiyim çok şükür canım yorgunluk halsizlik harici genel olarak iyiyim ama :)) Sen nasılsın nasıl gidiyor bu ay inşallah sizleride görürüz dualarım sizlerle :16::16::16:
maşallah diyelim yer teyzesi onu:D sana da nazar değmesin hep iyi ol o belirtiler de geçecek nasıl olsa;)bende iyiyim bu ay inşallah bekliyorum artık bebeğimi gel bana ge gel diyorum dua edin bizlere siz hamile kuzular:)
oyyy kurban olurum ağzından bal damlıyor inşallah dediğin gibi olur inşallah balım
aminn bebeeeeemmmmm:D
günaydın canım hayırdır inşallah anlat bakalım herkes bir fikir atar ortaya:34:

hayır olsun inşallah , :67:

rüyamda ise balkonda oturuyorum , baya rüzgarlı hava öyleki balkonumda ki yere düşmüş buğday tanelerini kaydırıyor fayansta rüzgarın kuvveti, ben bugdayları tutuyorum uçmasınlar diye tabi , biyandan da bi bakıyom işyerimden bi bayan arkadaşı evimin balkonunda ayakta iken görüyorum ve balkonda yerde 2 ayna var biri büyük biri küçük o bayan arkadaş benim ayna mı mı aldın dedi bana ve aldı büyük aynayı …bende küçük aynayı aldım elime ama aynayı kendime çevirip bakmıyorum bile nedemek tir bu rüya ALLAH RIZASI İÇİN acil yorumlar mısınız? :3: :4:

bakıpp hemen yazıyorum sana uzunca;)

çok iyiyim şekerimmmm...
bugün yumurtlama günüm ve 2 gündür başarılı çalışmalarımız var bugünde olucak inş...o yüzden içim kıpır kıpırrrr :32::32::32:sen nasılsın şekerimmm :16:

ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim:51::51:
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine:16::16::16:
Allah yardımcımız olsun şekerim..:16::16::16:

hele bir bebişin olsun ben ikinizi birden yicem :)
inşallah olurumda yersin bebeğim:38::18:
yaa susmuş haliniz bumuuu yetişemiyorummmm...valla işten atılırım burayı tam okumaya kalksam galibaaa:9::9::9:
hahhahah alemsin valla kız:9::9::9:
günaydın güzeller :16::16::16::16::16:
günaydın tatlım hoşgeldin:38:
hişşştttt sahip sıla 38 :) naber nasıl gidiyo sayfa 2000 olmuş nerdeyse ve online çokk maşallahh :34:

sahip mi?? ayy bu hoşuma gitti yaa:29::29:
iyi gidyo valla evet 2000 olacak ve topiğe ilgi süper:nazar::nazar:
sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelik

ben de iyiyim bebeğim..bu hafta benimde yumuş dönemim:51::51:
hayırlısı olsun akril sen ben aynı zamanı bekleyeceğiz yine:16::16::16:
Allah yardımcımız olsun şekerim..:16::16::16:

ayyyyyyy eveeeet kaderdaşlarıımmm :52::52::52::52::52:
benim yumuş geçti sizde ne var ne yok. belirti falan bişey varmıııı. kasıklarda batma bel arısı falan oluyomuuu:52::52:

ne güzel vücudunu iyi tanıyorsun ben anlamıyorum yaa.. hasta olacağımı bile çok net kestiremem..

Bende anlıyordum yumurtluyacağım zamanı çünkü kasıklarım hafif hafif ağrımaya başlıyordu birde akındım git gide koyuluyordu en son yumurta akı kıvamında olup ağrım geçiyo... Adetten 3 gün önce de göğüslerim ağrımaya başlıyor ve ne hikmetse rüya görüyorum adet olduğumu sonra da geliyo :53::53:

büyüdü ya teyzesi sormaa :) iyiyim hamdolsun canım. Birde annesi hissedebilse tam olarak daha iyi olacakta. :)))
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik inşallah kolay bir 9 ay geçirirsin bulantıların falan olmaz inşallah :))

inşallah canım valla şimdilik bulantım yok çok şükür doktor yiyebildiğin herşeyi ye dedi yakın bi zamanda yiyemiceksin dimi felaket tellalı gibi:9::9::9: dün sakindik bugün yaramazlık yapıyor içerde sancı oluyor arada sırada hareketliyiz bugün:9:en yakın zamanda hisset sende inşallah o minik tekmeleri :emir_bebek::emir_bebek::49::49::52:

Back
X