• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba yeni üye oldum bende 5. ay denemesindeyim bu ay reglime 4 gün var bakalım inş. olur :)

Merhaba kızlar bende sizin gibi en kısa zamanda hamile kalmak istiyorum...1 haftaya kadar regl olmazsam inşallah hamileyim dicem ama nasip...Ben adet dönemimde hiç bir belirti yaşamam öyle ağrım falanda olmaz.o yüzden şu anda da hiç bir belirti yok ama inşallah hamileyimdir.18-22 mart arası umarım regl olmam ;)

merak ettim okuyunca regl oldunmu :)

Kızlar merhabaaa....Yeni arkadaşlarımız gelmiş topiğe hepiniz hoşgeldiniz ;) Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.benim bugün 27. günüm ve hala adet olmadım :) inşallahta olmam....Kasıklarımda ve belimde sürekli adet olcakmışım gibi garip bir his oluyor,ara ara ince ince sızlayıp batıyor...Hayırlısı inşallah olmam :) cuma 30. günüm kızlar olmazsam pazar testi yapıcam bol bol dualarınızı bekliyorum ;)

Vallah bu saydiklarin hamilelikbelirtileri insallah hamilesindir.. Benim arkadasiminda ayni belirtileri vardi ve hamile cikti..
Kac aydir deniyosun ?

inşallah dediğin gibi olur cduruer,sağol...

13 aydır deniyorum,olursa da ilk olacak inşallah

İnşallah canım heyecanla bekleyelim 4 günü. nasıl değişiklikler var mı sende.

hiçbir değişiklik yok zaten 6. haftada belirtiler başlarmış şuan göğüslerim şiş ve rahatsız ama bu her adet dönemimde oluyo benim o yüzden anlayamıyorum :( ateş ölçme yöntemini denedim onuda beceremedim hergün farklı çıktı ateş bakalım

Back
X