• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çalısıyorum valla :) oh evde olup elimde kahvem yatağımın içinde laptopda önümde olsa miss :) gerci evde olsam kızımla ugrasmaktan acamazdım o laptopu o ayrı :)

işte ben o dediğini yapıyorum da bugün kalktım yataktan :1:

okumaya çalışıyorum diyebilirim:)bitmedi kaldı onla uğraşıyorum işte. biraz çalışıyorum biraz burda takılıyorum derken öyle vakit geçitiyorum işte

niye ki? bu arada ben maliye 1. sınıf ya sen?

niye ki? bu arada ben maliye 1. sınıf ya sen?

bende sosyal hizmetler 2.sınıftayım. ben evlenene kada hep çalıştım.özel anaokulunda öğretmenlik yaptım.işle ikisi aynı anda yürümedi yani ben yapamadım.hep çift dikiş gittim.güz döneminde notlarım çok iyiydi aslında ev taşıyınca ikinci sınava giremedim dolayısıyla hepsinden kaldım.şimdi bahar dönemine çalışıyorum işte.e bebekte istiyorum bakalım nasıl yapcam bilmiyorum.en azından şu bahar dönemindekileri verirsem seneyi dondururum allah bi evlat nasip ederse de o biraz buyuyunce devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. çok uzun oldu ya k.bakma:)

işte ben o dediğini yapıyorum da bugün kalktım yataktan :1:

bak şimdi naısl kıskandım :9 kız dönsene yatagına ohh mis gibi :) ayy ya öğrenciyim dediniz ya bir gerildim hiç svemiyorum öğrenci olmayı üni biteli kac sene oldu hala bazen geceyarısı uyanıyorum sabah sınav varmısta calısmam gerekiyormus gibi kabus kabus :)

bak şimdi naısl kıskandım :9 kız dönsene yatagına ohh mis gibi :) ayy ya öğrenciyim dediniz ya bir gerildim hiç svemiyorum öğrenci olmayı üni biteli kac sene oldu hala bazen geceyarısı uyanıyorum sabah sınav varmısta calısmam gerekiyormus gibi kabus kabus :)

kızına kim bakıyor? ben kamudayım ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum
ama o gün gelince bakalım ne düşüneceğim?

bende sosyal hizmetler 2.sınıftayım. ben evlenene kada hep çalıştım.özel anaokulunda öğretmenlik yaptım.işle ikisi aynı anda yürümedi yani ben yapamadım.hep çift dikiş gittim.güz döneminde notlarım çok iyiydi aslında ev taşıyınca ikinci sınava giremedim dolayısıyla hepsinden kaldım.şimdi bahar dönemine çalışıyorum işte.e bebekte istiyorum bakalım nasıl yapcam bilmiyorum.en azından şu bahar dönemindekileri verirsem seneyi dondururum allah bi evlat nasip ederse de o biraz buyuyunce devam ederim diye düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. çok uzun oldu ya k.bakma:)

anladım canım :1: bende bahar dönemine çalışıyorum inş onu da geçeceğim

canım ben çook seviyorum öğrenciliği ya nie öyle diyosun:) şimdiye kadar hiç gerilmedim ben sınav var die azıcık çalışkandım da :1: soğan suyuna başladım ondan yatmıyorum artık

kızına kim bakıyor? ben kamudayım ücretsiz izin alırım diye düşünüyorum
ama o gün gelince bakalım ne düşüneceğim?

canım kızıma kaynanam bakıyor. ben ücretsız izne cıkamadım esım lefkoşa beledıyesınde calısıyor ve nerdeyse bir senedir ödenmiyorlar düzgüneve bir maaş girmeli mutlaka. eşim müzisyen calıskan biri buarada iş bulup çalısıyor ama tek maaşla kıbrısta cok zor. zaten 2000 tl her ay eve veriyoruz. . ustelık ben kızımı 40 gunlukdu bırakıp işe geldiğimde yasaya gore sadece 40 gun iznimiz var doğum sonrası. ödenekli izni de müdüre hanım kabul etmedi.

kızlar ya bende gebelik istiyorum 15 nisanda adet olmam gerekiyor ama kasıklarımda ağrı var bir haftadır ve sanki idrara cıkacakmısım gibi sıkışma oluyo karnımın altında gögüslerimin ucun da ağrı var ve midem çok fena yanıyo ve ağrıyo iki gün önce pyro clinic diye bi test var ondan yaptım negatif çıktı benim durumumda olan yada benzer seyler yasayan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz :(
m

$imagesCAG9Q4JO.webp

hayırlı cumalar

kızlar ya bende gebelik istiyorum 15 nisanda adet olmam gerekiyor ama kasıklarımda ağrı var bir haftadır ve sanki idrara cıkacakmısım gibi sıkışma oluyo karnımın altında gögüslerimin ucun da ağrı var ve midem çok fena yanıyo ve ağrıyo iki gün önce pyro clinic diye bi test var ondan yaptım negatif çıktı benim durumumda olan yada benzer seyler yasayan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz :(
m

mrb daha çok var batına acele etme bence

canım kızıma kaynanam bakıyor. ben ücretsız izne cıkamadım esım lefkoşa beledıyesınde calısıyor ve nerdeyse bir senedir ödenmiyorlar düzgüneve bir maaş girmeli mutlaka. eşim müzisyen calıskan biri buarada iş bulup çalısıyor ama tek maaşla kıbrısta cok zor. zaten 2000 tl her ay eve veriyoruz. . ustelık ben kızımı 40 gunlukdu bırakıp işe geldiğimde yasaya gore sadece 40 gun iznimiz var doğum sonrası. ödenekli izni de müdüre hanım kabul etmedi.

anladım, şartların zormuş. ben şartlardan değil de çalışmak isterim diye düşünüyorum bir yandan da çocuğuma kendim bakabileceksem ücretsiz izin de kullanabileceksem niye kendim bakmıyım diyorum

çocuğa bakıcının bakmasındansa babaannesinin bakmasını tercih ederim.
sen memnun musun?

benim kayınvalidem eltimin çocuğuna baktı bir süre ama evleri uzak birbirine.
mecburen eltimde kalıyordu haftaiçi, kayınpederim de tek kalıyordu gitmiyordu kayınvalidemle. bakıcı buldular sonra.
şimdi büyüdü kreşe gidiyor artık.

kayınvalidem de yaşlandı artık çocuk bakamaz.
kendi annem de bakamaz hem kardeşim var bekar, hem de uzak oturuyorum.
evi taşırız diyeceğim ama yazarken bile inanmıyorum eşim hayatta taşınmaz :)

m

15 nisanda adet olman gerekiyorsa şu ara yumurtlama dönemindesin demektir. şişkinlik kasıklarda ağrı da onlardan kaynaklanabilir.
gebelik varsa da şu anda bunu Allah'tan başka kimse bilemez. testlerde çıkmaz şu aşamada..
pyro clinic nedir gebelik testi mi?
yumurtlama testi alın yumurtlama gününüzü tespit eden ona göre de ilişkiye girin

15 nisanda adet olman gerekiyorsa şu ara yumurtlama dönemindesin demektir. şişkinlik kasıklarda ağrı da onlardan kaynaklanabilir.
gebelik varsa da şu anda bunu Allah'tan başka kimse bilemez. testlerde çıkmaz şu aşamada..
pyro clinic nedir gebelik testi mi?
yumurtlama testi alın yumurtlama gününüzü tespit eden ona göre de ilişkiye girin
çok teşekkür ederim canım ya bende ilk defa böyle olunca biraz şüphelendim işte evet o gebelik testi de iyi mi bilmiyorum

S38canım uzun süreler burada sizlerle olacağım inşallah .ayrıca kayseriden haberler istiyorum senden zaten:)rad hoşbulduk inşallah bu ay istek ve dilekleriniz kabul olur hayırlı cumalar.

Back
X