- 22 Nisan 2013
- 2.236
- 291
- 173
durmadan tuvaletim geliyo yaaaa beni tuvalete kitleyin bi daha çıkmasam da olur![]()
aynen yaaa su da içmiyorum nerden geliyo bu sıvı anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durmadan tuvaletim geliyo yaaaa beni tuvalete kitleyin bi daha çıkmasam da olur![]()
normal değil yavrum sen bi doktora git bence batın da 7 temmuzmuş...
batınız yaklaştıysa bu da bir belirti biliyosunuz demi kızlar....
yapma yaaa :18::18::18::18::18: ayyy kötü bişeymi var acabaaa. saat başı tuvaletteyim garanti. su içmesemde geliyo valla:18::18::18:
Tuvaletini yaparken yanma ağrı var mı? Kokusu rengi nasıl ?
yok hiç bişey. ne ağrı ne koku ne yanma. gayet normal bi idrar :26::26::26:
böbreklermi iyi çalışıyo nedir :26::26::26:
Tamam o zaman... bol bol su iç sen yine de enfeksiyon yaşamış biri olarak tavsiyem![]()
batınız yaklaştıysa bu da bir belirti biliyosunuz demi kızlar....
tamam canım dur hemen içeyim hatta. varsa bişey temizlensin. pis enfeksiyon hayatımızdan uzak dur.![]()
tamam canım dur hemen içeyim hatta. varsa bişey temizlensin. pis enfeksiyon hayatımızdan uzak dur.![]()
dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden![]()
dün bi arkadaş kan verdi dayanamadım bende veriyim dedim 1,02 çıktı =( bat 20 haziran çok mu erken acaba bilmiyorum moralim bozuldu bi da asla kan testi yapmıcam günüm geçmeden![]()
enfeksiyonların provakasyonlarına gelmesin çişimiz temiz olsun!!!!#dirençiş
![]()
bende gidip içtim.. çok kötü birşey valla kimse yaşamasın ki ben çok azını yaşadım![]()
enfeksiyonların provakasyonlarına gelmesin çişimiz temiz olsun!!!!#dirençiş
![]()