ahahahhaa bu iyiddiiiiiiiiiiiiiiiii sıLaaaaaaaaaaaa bencede hamişsssinnnnnnnnnnnnnn![]()
ya nerdeyse topikteki herkes aynısını söylüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahhaa bu iyiddiiiiiiiiiiiiiiiii sıLaaaaaaaaaaaa bencede hamişsssinnnnnnnnnnnnnn![]()
yaaa ben anladımmm da işte ne bileyim tam sevinemiyorum ki![]()
dün dayanamadım söyledim:26::26::26:kocişine batının geçtiğini söylemedin değil mi?? sürpriz olsun bence![]()
güzel düşünelimmm güzel şeyler olsuuunnnnnnnn yani sılaa hamileeeeeeeee adminimiz artık 2 kişiii![]()
dün dayanamadım söyledim:26::26::26:
aha al burdan yak
ayy ne diyeceğimi şaşırdım bakıp bakıp tebessüm ediyorum![]()
dün dayanamadım söyledim:26::26::26:
aha al burdan yak
ayy ne diyeceğimi şaşırdım bakıp bakıp tebessüm ediyorum![]()
tamam tam gaz devam edin o zaman bişeyi 40 kere söylersen olurmuş zatenheheeheehheehheehheheheh durduramazsın bizii admiinnn![]()
gül çiçeği burnunda anniş sen hep gül
neyse kocişine o zaman hasta oldum diceksin 1-2 gün süründürüp sürprizi patlatacaksın anlaştık mı???![]()
neyse kocişine o zaman hasta oldum diceksin 1-2 gün süründürüp sürprizi patlatacaksın anlaştık mı???![]()
keşke yapsaydın yaben güya sürpriz yapacaktımm ama yalan oldu o heyecanlaaa![]()
daha hamiş olayım diyor ya hamişsin farkında değil misin?
benim geçen ay 2 gün gecikmişti ama ben ilacı yeni bırakmıştım..senin böyle bir sebebin de yok.alıştın beklemeye gerginlikte yok yani ondan da gecikmemiştir, yani sanmıyorum...
ben hissediyorum bu sefer hamişsin sen![]()
slm kızlar.nasılsınız? sıla hamilemisin yoksa?muhabbeti anlayamadım tam başlangıç noktasınıda kaçırdım:)
saol canım bende iyiyim.ayyyy allahım inşallah hamilesindir bak çok heyecanlandım şimdi:)))
aman iyi ol tatlım.. aminn inşallah sağol canım ya..
ee sen nasıl söyledin peki eşine hamiş olduğunu??![]()
biz zaten bekliyorduk.sabah hastaneye birlikte gittik.biliyordu yani süpriz olmadı.
keşke yapsaydın yaben nasıl bi sürpriz yapsam acep:26::26:
bebeğim bende pko varya o yüzden her gecikmeyi bebiş olarak düşünmüyorum.. daha önce her düşündüğümde hayal kırıklığı yaşadım ya o yüzden bu sefer temkinliyim
sağol bebeğim ya valla çook sağolun iyiki varsınız canlarım benim![]()
canım benim sen de iyi ki varsın Allah gönlüne göre versin kuzucuum![]()
Kızlar yeni üyeyim.6 yıllık evliyim.aşılama ve tüpbebek defalarca başarısiz sonuçlandi.ama.sizin konu baslıgınizi görünce özendim.ben de bu aralar tarif edemedigim duygular yaşiyorum umutla bekliyorum.adet tarihime 6 gün var.galiba psikolojim bozuldu.bitkisel kürlere başladik.insallah hepimizin hayalleri hayırlarla birlikte gercekleşirhmm anladım tatlım![]()
Kızlar yeni üyeyim.6 yıllık evliyim.aşılama ve tüpbebek defalarca başarısiz sonuçlandi.ama.sizin konu baslıgınizi görünce özendim.ben de bu aralar tarif edemedigim duygular yaşiyorum umutla bekliyorum.adet tarihime 6 gün var.galiba psikolojim bozuldu.bitkisel kürlere başladik.insallah hepimizin hayalleri hayırlarla birlikte gercekleşir