• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olsun valla haftasonu yoruldum biraz onun kırgınlığı var üzerimde..
hadi bakalım canım inşallah hamişsindir ya..
bence hiç öyle düşünme tatlım..
hissedeceksin diye bi kaide yok..
belki sürpriz yapar nerden biliyosun:49::49:

süprizleri severim :23::23::23::23:

tamda hissetmediğin anada hamişi kalıosun zaten genelde...inş gebesindiiirrrr :52::52:
inşallah canım :23::23::23::23: ama ne bileyim o kadar çalıştık ama bu ay olmadı gibi geliyo. belkide heveslenmek istemediğim için böyle düşünüyorum :26::26::26:

ne kadar süreden sonra cıkmıştı testte yani kaç gün geçmişti. valla btün herkes hamiş muamelesi yapıyor bana. hamiş değilm diyorm hamişssin diyorlar :1: off bilemiormm
canım adetinden iki hafta geçmişti diye biliyorum ben :26::26::26::26:
inşallah hamişsindir canım :21::21::21::21:

bu hafta haber beklediğimiz kimler var şimdi karamel sosundan başka :52::52::52:

günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim:47::47::47::47::47::47:

hayırlısı olsun canım diğer aya tüm umutlarımız inşallah en kısa zamanda tadacağız o eşsiz duyguyu.benim kociş dah ada ağırlaştı bugün işe de gitmedi tam da benim uygun zamanlarım ne şanssızım ben ya :5: bugün iyileştirmem gerekli onu artık:ssz:

günaydın kızlar :((((( üzgünüm ama benim kırmızılar cumartesi geldiler.kendinize iyi bakın ...hoşçakalın

hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut artık öyle düşünmeliyiz:16:

herkese günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum

hayırlısı olsun canım diğer aya tüm umutlarımız inşallah en kısa zamanda tadacağız o eşsiz duyguyu.benim kociş dah ada ağırlaştı bugün işe de gitmedi tam da benim uygun zamanlarım ne şanssızım ben ya :5: bugün iyileştirmem gerekli onu artık:ssz:

hayırlısı olsun canım yeni ay yeni umut artık öyle düşünmeliyiz:16:

günaydın canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir kocan çalışmalara başlarsınız. :17::17:

günaydın canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir kocan çalışmalara başlarsınız. :17::17:

ay inşallah canım ya cumartesiden beri evde yatıyor doktora da gittik ama bu gece daha kötüledi ateşlendi bademciklerinden umarım bugün akşama kadar toparlar

herkeslere günaydıııınnn :54::54::54:hayırlısı olsun canım. en azından bekletmeden geldiler boşuna beklememiş oldun sende. bende rüyamda ikiz bebek gördüm ikiside erkek ti. bide dün eşim benim hamile olduğumu görmüş. ananesi karnıma bakıp kız olacak demiş :26::26::26::26:
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

hayırolsun rüyalarınn akrill inşallah hamişsindirr:54:insanın uyanası gelmiyor dimi böyle rüya gördüğünde:52::52:

günaydın kızlar.. hepinize desteğiniz için teşekkür ederim ama dün sabah kırmızı kartı yedim:47::47::47::47::47::47:

Neyyseee hayırlısı bakalım Temmuz ayından umutluyum senden canım... KAdere inanırım OLACAK OLACAKK :16::16:

günaydın kızlar :((((( üzgünüm ama benim kırmızılar cumartesi geldiler.kendinize iyi bakın ...hoşçakalın

Olsun canım bu ay olmadı temmuzda olur inşallah hayırlısıyla :16::16:

ee ne var ne yok bakalım. benim yumuş zamanı geçti galibaa. artık bekleme sırası bana geldi :1::1::1:
ama hiç hamiş gibi hissetmiyorum. bence değilim olsam hissederddim gibi geliyo :27::27::27::27::27:

Günaydınnn canlaaarrrr.... Bizde en son c.tesi çalıştık ama karın ağrılarımda geçti sanırım 3.denemede fos çıkacak hiç belirti yok :26::26::26:

dokuzda kan verdim beta ve progesteron değerlerine bakılacak inşallah iyi yükselmiştir :26:

Neyyseee hayırlısı bakalım Temmuz ayından umutluyum senden canım... KAdere inanırım OLACAK OLACAKK :16::16:

Olsun canım bu ay olmadı temmuzda olur inşallah hayırlısıyla :16::16:

Günaydınnn canlaaarrrr.... Bizde en son c.tesi çalıştık ama karın ağrılarımda geçti sanırım 3.denemede fos çıkacak hiç belirti yok :26::26::26:

bizde pazar sabah çalıştık bugün ara vercem dinlencem. yarın bi daha deniycem bakalım. bide ovulasyon testim asıl çıkacak bugün merak ediyorum. 3 gün çift çıktı ama koyu hemde. sadece bi gün çok daha koyuydu. bakalım bugün nasıl olcak :26::26::26::26::26:

kızlar benim kırmızılar daha gelmedi sabah yani az önce test yaptım negatif çıktı anlamadım ne yapmalıyım sizce.. yolculuk yaptığım için geçikmiş olabilir mi acaba:26::26: pff

bizde pazar sabah çalıştık bugün ara vercem dinlencem. yarın bi daha deniycem bakalım. bide ovulasyon testim asıl çıkacak bugün merak ediyorum. 3 gün çift çıktı ama koyu hemde. sadece bi gün çok daha koyuydu. bakalım bugün nasıl olcak :26::26::26::26::26:

:9::9::9: Bizde keçiboynuzu pekmezi yemeye başladık :52::52: saat 3 ü beklicez o zaman test için :52::52::52: hayırlısı canım inşallah tutmuştur :49::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar benim kırmızılar daha gelmedi sabah yani az önce test yaptım negatif çıktı anlamadım ne yapmalıyım sizce.. yolculuk yaptığım için geçikmiş olabilir mi acaba:26::26: pff

bence yolculukla ilgisi yoktur iki üç gün gelmezse kan tahlili yaptır derim:16:

inşallah gelmez canım kırmızılar :52::52::52: testte çıkmayabilir hemen inşallah hamişsindir haftanın güzel haberini verirsin bize :nazar::nazar: daha önce gecikiyormuydu?

Back
X