Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyleyim yaa.. hala kafamı toparlayamadım uyanamadım gibi bsey oldum. zaten hastalarda bastırdı.. daha sabahtan beri 72. hasta olduOOOhhh ohh afiyet bal şeker olsun canım....
P.tesi sendromundayızH.sonu yorgunluğumu atmaya çalışıyorum bir yandanda iş üzerine iş geliyor
![]()
gunaydın kızlarrr. ruyanda esını hamıle gorurse gercektede hamıle olacagına yada oldugna ısaretmıs cnm ole derler .bnde ruyamda kızımı gordum ve hamıle oldugumu ogrendım Rabbım bi sekılde hıssetırıyor
canlar günaydın herkese ... 38s .76inci33 kızlar bu ay kısmet olmamış bebek en hayırlı zamanda olur inşallah :))))
Akril canım beni de herkes rüyasında görüyordu ve sonunda rüyalar gerçek olduuu inşallah seninki de gerçek olur
sağol canım diğer aya inşallah..
ayy rüyada görünce hamiş kalınıyosa beni de görün nolurrrrrrrrrr![]()
hadiii inşallah dün bebek isteyen için herkes içinnn çok dua ettim
allah kabul etsin canım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin..aminnnn...
aminnnn çok korku başladı şimdiden
bana çörek demeeeenapıyosunuz fıstıklar??
ben ortalığı topladım markete gittim geldim..
çöreğimi fırına verdim kahvaltı için pişmesini bekliyorum![]()
aminnn canım. ayy heveslendim şimdi bakcanlar günaydın herkese ... 38s .76inci33 kızlar bu ay kısmet olmamış bebek en hayırlı zamanda olur inşallah :))))
Akril canım beni de herkes rüyasında görüyordu ve sonunda rüyalar gerçek olduuu inşallah seninki de gerçek olur
sağol canım diğer aya inşallah..
ayy rüyada görünce hamiş kalınıyosa beni de görün nolurrrrrrrrrr![]()
doğum yaklaştıkça sabırsız olmaya başlarsın hemen doğsun artık da seveyim diye
sağol bebeğim valla canım istedi sabah sabahbana çörek demeeeeafiyet bal şeker olsun canım.
aminnn canım. ayy heveslendim şimdi bak
![]()
sabreden derviş muradına illaki erecek inşallaaahhh. bizde ercez muradımıza canım![]()
o kadar karmaşık ki şu an duygularım hamileliğin mutluluğu yok bende o bulantıdan sancıdan hissedemiyorum
arkadaş ne hormonmuş insanın herşeyine etki ediyor
hehehe
eee kadınlar herşeye hükmeder.. bizim hormonlarda bize hükmediyo![]()
kadınları beyni hamileyken küçülürmüş birisi gelip bana küçük beyinli dese hiç savunamayacağım kendimisizi gidi küçük beyinliler siziii
kadınları beyni hamileyken küçülürmüş birisi gelip bana küçük beyinli dese hiç savunamayacağım kendimisizi gidi küçük beyinliler siziii
hahhaa bu iyiydi kız..
ama ben ilk senden duydum![]()