• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ultrasona girdirtmedi:43: zararlıymış bu kadar sık girilmezmiş...:43:
idrarımda enfeksiyon çıktı:43: suda eritmelik toz verdi gece yatmadan yapıcakmışım

ama bütün bu kötü haberlere rağmen bebişim çok sağlıklı ve dawn sendrom riski çok çok düşük veee free ßhcg değerine göre de cinsiyet tahmini.................güp güp güp.......söylemicem heyecan yapın accık:27::27:

ayyy çooook sevindim hadiiiii söyleeeeeeeeeeeeee
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dimiiii
yoksa söylerdin sennnn:38::38::38::38:

ultrasona girdirtmedi:43: zararlıymış bu kadar sık girilmezmiş...:43:
idrarımda enfeksiyon çıktı:43: suda eritmelik toz verdi gece yatmadan yapıcakmışım

ama bütün bu kötü haberlere rağmen bebişim çok sağlıklı ve dawn sendrom riski çok çok düşük veee free ßhcg değerine göre de cinsiyet tahmini.................güp güp güp.......söylemicem heyecan yapın accık:27::27:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

ayyy çooook sevindim hadiiiii söyleeeeeeeeeeeeee
erkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dimiiii
yoksa söylerdin sennnn:38::38::38::38:

şöyle bir açıklama yapayım benim kendi arkadaşlarımda da az önce teyit ettiğim ve kk'da bi topikte gördüğüm bir bilgi....%100'e çok çok yakın kesinlik oranı.... şimdi bu free ßhcg denilen değer bebeğinin kız olduğunu öğrenen annelerde 50'nin üstünde olurmuş.bebeğinin erkek olduğunu öğrenen annelerde 50'nin altında...yani ikili testte çıkan bu değer aslında bebeğin cinsiyetinin habercisiymiş...benim değerim de aynen yazıyorum....

free ß-hCG : 18.6 IU/L :31:

şöyle bir açıklama yapayım benim kendi arkadaşlarımda da az önce teyit ettiğim ve kk'da bi topikte gördüğüm bir bilgi....%100'e çok çok yakın kesinlik oranı.... şimdi bu free ßhcg denilen değer bebeğinin kız olduğunu öğrenen annelerde 50'nin üstünde olurmuş.bebeğinin erkek olduğunu öğrenen annelerde 50'nin altında...yani ikili testte çıkan bu değer aslında bebeğin cinsiyetinin habercisiymiş...benim değerim de aynen yazıyorum....

dedim ama beeeennnnn yoruldunn oralara kadarrrr:9::9::9::9::9::9::52::52::52:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ben dediydiiiiiiiiiiiim erkeeeeeeeeek :52::52::52::52::52::52::52:

hepiniz haklı çıktınız kızlar....ayyy içim bi garip tabi pipiş falan gördüğümüz yok henüz ama bir ay sonra gittiğimizde %95 pipiş görücez :31::31::31::31:

Benim o zman kesin kızım olması lazım yoksa erkek oldugu taktirde bizim dünürlük sakata gelecek kuzuuu :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

selam kızlar ben geldım busch cım ben zaten biliyodum :):)

23 hazıranda beklenen kırmızı hala gelmedı test yapmadım bir kaç gun daha beklıyım dıyorum yanlız hamılelere bir sorum olacak

selam kızlar ben geldım busch cım ben zaten biliyodum :):)

23 hazıranda beklenen kırmızı hala gelmedı test yapmadım bir kaç gun daha beklıyım dıyorum yanlız hamılelere bir sorum olacak

ayyy canım hoş geldin iki kişi mi geldin yoksam

kızlar merhaba;
nasılsınız herşey yolunda mı? Benim moralim çok bozuk. dün akşam eşimle saçma sapan bir konudan (ev işleri hakkında) kapıştık.
kavga baya büyüdü. çocuğu aldırmaktan bahsetti. aldıralım ayrılalım falan dedi. bağırdı çağırdı. sabah erkenden evden çıktım akşamada eve gitmiyeceğim. çok moralim bozuk . bana akıl verin. hala çok sinirliyim eşime ama durumu yumuşatmak gerekiyor. bide akşam kayınvalidemler bize geliyor. eve gitmesem sorun büyüyecek, gitsem onların yanında kavga edicez daha beter olucak... bana akıl verin napayım ? :(

aaa ilk defa böyle bir şey duydum ama biz zaten senin oğlişi biliyoduk:16::16::16:
sağlıklıymış bebişin de çok sevindim tatlım yaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Back
X