- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 923
ben bugun daha iyiyim
batı beklemeye devam
son 7![]()
inşallah gelmezzzzzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugun daha iyiyim
batı beklemeye devam
son 7![]()
Kızlarrrr hamişimm :)) değerım düşük biraz 2 gun sonra tekrar tahlilim var katlanıyorsa super daha sanırsam 2 haftalık falan kendi doktoruma gidicem bol bol dinleniyorum cok da mutluyum hiç stres yapmıyorum degerım duser vs die nasıl umuyorsak güzel rabbim öyle veriyor :) neler yaptıgımı belirtileri hepsini anlatıcam salı günü tahlili yenileyeyim o zaman bol bol soru yanıtlarım allahım isteyenherkrse nasip etsin inşallah kızlar sizin içinde dua ediyorum . :)) burası olmasa zaman nası gecerdı bılmıyorum :)
kızlarrrr hamişimm :)) değerım düşük biraz 2 gun sonra tekrar tahlilim var katlanıyorsa super daha sanırsam 2 haftalık falan kendi doktoruma gidicem bol bol dinleniyorum cok da mutluyum hiç stres yapmıyorum degerım duser vs die nasıl umuyorsak güzel rabbim öyle veriyor :) neler yaptıgımı belirtileri hepsini anlatıcam salı günü tahlili yenileyeyim o zaman bol bol soru yanıtlarım allahım isteyenherkrse nasip etsin inşallah kızlar sizin içinde dua ediyorum . :)) burası olmasa zaman nası gecerdı bılmıyorum :)
hayırlı olsun canımm
benim yarın adet olmam gerekiyor bakalım olacakmıyım birkaçgün önce kahverengi lekelenme oldu ama şimdi bişeyim yok yarını bekliyorum kırmızıyı inşallah görmem
Kızlarrrr hamişimm :)) değerım düşük biraz 2 gun sonra tekrar tahlilim var katlanıyorsa super daha sanırsam 2 haftalık falan kendi doktoruma gidicem bol bol dinleniyorum cok da mutluyum hiç stres yapmıyorum degerım duser vs die nasıl umuyorsak güzel rabbim öyle veriyor :) neler yaptıgımı belirtileri hepsini anlatıcam salı günü tahlili yenileyeyim o zaman bol bol soru yanıtlarım allahım isteyenherkrse nasip etsin inşallah kızlar sizin içinde dua ediyorum . :)) burası olmasa zaman nası gecerdı bılmıyorum :)
hayırlı olsun canım tebriklerrrrrrrrrKızlarrrr hamişimm :)) değerım düşük biraz 2 gun sonra tekrar tahlilim var katlanıyorsa super daha sanırsam 2 haftalık falan kendi doktoruma gidicem bol bol dinleniyorum cok da mutluyum hiç stres yapmıyorum degerım duser vs die nasıl umuyorsak güzel rabbim öyle veriyor :) neler yaptıgımı belirtileri hepsini anlatıcam salı günü tahlili yenileyeyim o zaman bol bol soru yanıtlarım allahım isteyenherkrse nasip etsin inşallah kızlar sizin içinde dua ediyorum . :)) burası olmasa zaman nası gecerdı bılmıyorum :)
günaydınnn sabah kalkttım ilk işim lavaboya gitmek oldu ama hala kırmızı yok ortalıkta ama kahverengi lekelenme hala oluyor offf hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum benim adetim hiç geçikmez genellikle bir iki gün öncesinden olurum.yarında adet olmasam kanda çıkarmı kızlar yada idrar testinde hesaplarıma göre eğer hamileysem 4 haftalık 2 günlük olması gerekiyor
Bendede ayni dert var ilk denememiz nasil bi stres yaptım anlatamam allahtan burası var surekli bu sitedeyim.bugün adet gunumdu dün pembe bi leke geldi cok az ara ara devam etti uyutmicak kadar bel bacak ve kasik ağrım oldu ama kesinlikle benim adetime benzemiyo hiç bole olmadım bugün yine geldi kahve ama azcik artmış ağrılarım azalarak devam ediyo ben bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum yarın kan testi icin dr gitcem Insallah.tabi bugün kesin bi adet belirtisi yasamazsam
Bu ay hamile kalmayı cok istiyodum planliydi. Eşimin 3agustos dogum günü hediyem olsun istiyorum:)
benimde aynı şekilde arkadaşım dün adet günümdü benim ondan önceki gün kahve lekeler geldi
sonra kesildi dün akşama kadar sarı akıntı geldi akşam kahveye döndü bu sabah yine aynı kahve akıntı ama çok az geliyor
çoğalmadı henüz peçeteye sürülücek kadar nedir bu anlamadım normaldede adetim kahve lekeyle başlardı ama azalmaz aksine çoğalır kırmızıya dönerdi ben eğer böyle devam ederse yarın test alıp salı sabahı erkenden yapıyım diyorum varsa çıkar zaten ozamana yoksada doktora belli olmaz belki ozamana kadar adet gelir hakkımızda hayırlısı[/QUO
benimde adetim kahverengi lekeyle başlar offf ya heray bu stresten nefret ediyorum bu ay kararlıyım adet olmasam birhafta bekliyecem öyle tahlil yaptıracam inşallah hamişizdir Allahımdan en çok istediğim şey hepimize tattırsın Allahım bu güzel duyguyu
kızlar benımde dun sahurda az bı pembe leke geldı suan kırmızı kartı gormedım ama batım 1 agustosdu erken gelıyo galıba:2::2: