• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bendede ayni dert var ilk denememiz nasil bi stres yaptım anlatamam allahtan burası var surekli bu sitedeyim.bugün adet gunumdu dün pembe bi leke geldi cok az ara ara devam etti uyutmicak kadar bel bacak ve kasik ağrım oldu ama kesinlikle benim adetime benzemiyo hiç bole olmadım bugün yine geldi kahve ama azcik artmış ağrılarım azalarak devam ediyo ben bunun yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum yarın kan testi icin dr gitcem Insallah.tabi bugün kesin bi adet belirtisi yasamazsam

Bu ay hamile kalmayı cok istiyodum planliydi. Eşimin 3agustos dogum günü hediyem olsun istiyorum:)

inşallah canım herkesin güzel haberlerini duymak isteriz

benimde aynı şekilde arkadaşım dün adet günümdü benim ondan önceki gün kahve lekeler geldi
sonra kesildi dün akşama kadar sarı akıntı geldi akşam kahveye döndü bu sabah yine aynı kahve akıntı ama çok az geliyor
çoğalmadı henüz peçeteye sürülücek kadar nedir bu anlamadım normaldede adetim kahve lekeyle başlardı ama azalmaz aksine çoğalır kırmızıya dönerdi ben eğer böyle devam ederse yarın test alıp salı sabahı erkenden yapıyım diyorum varsa çıkar zaten ozamana yoksada doktora belli olmaz belki ozamana kadar adet gelir hakkımızda hayırlısı[/QUO

benimde adetim kahverengi lekeyle başlar offf ya heray bu stresten nefret ediyorum bu ay kararlıyım adet olmasam birhafta bekliyecem öyle tahlil yaptıracam inşallah hamişizdir Allahımdan en çok istediğim şey hepimize tattırsın Allahım bu güzel duyguyu

benimki çoğaldı canım sanırım adet geliyor ben zaten olmadığını düşünüyorum tek isteğim adet gecikmesin gecikme oldukça umutlanıyor çünki insan ister istemez

bat a son 6 gün ne zaman belli olucak hamilemiyim değilmiyim zor tutuyorum kendimi test yapmamak için çok stresliyim çooooook

gercekten çok zor beklemek bıde dun aksam benden pembe acık bı renk akıntı geldı aha oldum dedım ama baska bısı yok bıde bat gunumden 5 gun once oldu daha bat 1 agustos:19::19:

bat a son 6 gün ne zaman belli olucak hamilemiyim değilmiyim zor tutuyorum kendimi test yapmamak için çok stresliyim çooooook

Canım yapma bence cıkmaz moralin bozulur benım bat tan 2 gun once negatıfdı 1 gun snra pozitif oldu azıcık daha sık dısını ben negatıfde cok uzulmustum enazından batı gecsın oyle yap rahat et yda bnm gbı 1 gun once yap :) inşallah allah gonlune gore verir aminn

ahhh kızlar yaa Allah yardımcınız olsun beklemek çok zor ama bekleyip müjde almak çok güzel bişeyy
Rabbim dualarınızı kabul etsin isteyene aratmadan versin inşallah
siz yazdıkça ben umutlanıyorum güzell haberlerinizi bekliyorummm :49:

Kizlar adetim geceli 9 gun oldu bugunle birlikte oyle bi ters durumdayim hastanenin muduru esimin arkisi sonuclari ben alirim dedi adetim 5gun gectginde gitmistik aradi canm gebelik yok dedi acaba degerimmi dusuk die soramadim guya cok istekli gozukmeyeyim die sonucta yeni evliyiz abartmiyim dedim ama icten ice nasil istikrarli istiyorum anlatamam neyse calistigim icin ogun gidemedim almaya doktorda izine cikmasinmi sali gunu gelicekmis bi yanim git değeri ne bak belki yukselmistir dio bi yanimda bekle bi saliyi dio :( kasik agrim ve bugun cok belim agridi hamileyim dir insallahhhh Allah isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda hayirlisiyla

Kizlar adetim geceli 9 gun oldu bugunle birlikte oyle bi ters durumdayim hastanenin muduru esimin arkisi sonuclari ben alirim dedi adetim 5gun gectginde gitmistik aradi canm gebelik yok dedi acaba degerimmi dusuk die soramadim guya cok istekli gozukmeyeyim die sonucta yeni evliyiz abartmiyim dedim ama icten ice nasil istikrarli istiyorum anlatamam neyse calistigim icin ogun gidemedim almaya doktorda izine cikmasinmi sali gunu gelicekmis bi yanim git değeri ne bak belki yukselmistir dio bi yanimda bekle bi saliyi dio :( kasik agrim ve bugun cok belim agridi hamileyim dir insallahhhh Allah isteyen herkeze nasip etsin tez zamanda hayirlisiyla

İnşallah hamilesidir canım evde idrar testi yaptın mi

canım günün baya bi geçmiş bence doktora bi görün hem yeniden test yapar Allah korusun bi sorun varsa beklememiş olursun. Ama inşallah bebiş vardır canım. netten bakamıyomusun sonucuna en azından değerin kaç olduğunu görürdün. geç döllenme olunca kanda da hemen çıkmıyormuş diye duymuştum

günadyın kızlarrr bu gun itibari ile bir gün gecikmiş bulunmaktaaa :52: ama bnce carşamba gelicek gibi dyorum. şöyle bi durum da war ki hic bi geleceğine dair belirtim yokkkk nolcak bakalımm :31:

günadyın kızlarrr bu gun itibari ile bir gün gecikmiş bulunmaktaaa :52: ama bnce carşamba gelicek gibi dyorum. şöyle bi durum da war ki hic bi geleceğine dair belirtim yokkkk nolcak bakalımm :31:

canım inş hamişsindir.
benimde batıma son 5
bugun belim ağrıyo biraz.onun dısında bende de hiçbir belirti yok
ve dün hasta olcak gibi ağrılarım oldu.
pek heveslenmiyorum yani bu ay:50::50:

Canım yapma bence cıkmaz moralin bozulur benım bat tan 2 gun once negatıfdı 1 gun snra pozitif oldu azıcık daha sık dısını ben negatıfde cok uzulmustum enazından batı gecsın oyle yap rahat et yda bnm gbı 1 gun once yap :) inşallah allah gonlune gore verir aminn

streslenmemek elde değil canım inşallah tez zamanda verir rabbim

hadi canım bize güzel haberler ver
canım inş hamişsindir.
benimde batıma son 5

Benim Dün Aşırı Akıntım oldu aynı regl olucak gibi ağrı sanıırım bence ay başı olucam ama son 5

:16::16:günaydın kızlar erkenciyim bugün de yarın dörtlü test sonucumu almaya gidicem inşallah sorun yoktur...:44::44::44::44:

heeeyy halay mendilleri elimizde senden haber bekliyoruz o zamaaaannn:52::52::52::52::52:

günaydın herkese, nasılsınız ben iyiyim. Cumartei bebişi gördük. poposunun üstünde zıplayıp duruyordu. Baya büyümüş gördük. Allaha şükür şuan herşey yolunda. 12. ağustosta ikili teste çağırdı. Umarım sorunsuz gider.

canım inş hamişsindir.
benimde batıma son 5

:16::16:günaydın kızlar erkenciyim bugün de yarın dörtlü test sonucumu almaya gidicem inşallah sorun yoktur...:44::44::44::44:

heeeyy halay mendilleri elimizde senden haber bekliyoruz o zamaaaannn:52::52::52::52::52:

günaydın herkese, nasılsınız ben iyiyim. Cumartei bebişi gördük. poposunun üstünde zıplayıp duruyordu. Baya büyümüş gördük. Allaha şükür şuan herşey yolunda. 12. ağustosta ikili teste çağırdı. Umarım sorunsuz gider.

Allahın İzniyle ikinizinde hiç bir sorun çıkmaz inşallah içinizi ferah tutun

Back
X