• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm çok tecrübesizim en iyisi devam ama dün akşam kayınvalidemden geldik böyle bembeyaz akıntı çok afedersin üstlere kadar bulaşmış bende anlamadım o sanırım yumurtlama günümü belli ediyor o zaman yeni mi yumurtluyorum

şeffaf olan yumurtlama akıntısıdır canım...beyaz,krem,sarımsı olan akıntılar normaldir...hamilelik boyunca çekeceğin akıntılardır yani...tabi bu akıntılar adet belirtisinden de sayılabiliyo...ama dediğin kadar çoksa bebiş olabilir gibi geliyo bana...çünkü onu ben de çekiyorum çok...:34:

şeffaf olan yumurtlama akıntısıdır canım...beyaz,krem,sarımsı olan akıntılar normaldir...hamilelik boyunca çekeceğin akıntılardır yani...tabi bu akıntılar adet belirtisinden de sayılabiliyo...ama dediğin kadar çoksa bebiş olabilir gibi geliyo bana...çünkü onu ben de çekiyorum çok...:34:

yani baya bir fazlaydı hatta dedim kendi kendime bu ne şimdi yeni mi yumurtluyorum gün aşırı gün aşırı boşunamıydı aşındı derim ya güneş yanıklarım bile gitti:1::1::1::1::1::1::1::1:

o akıntı bazen günlük ped kullanmama rağmen çamaşır değiştirtiyo bana:26::9::9::9:

ben çok tezcanlıyım koç burcuyum bide sabırsızım böylee günleri sayamıyorum bir öğrensem hamile olduğumu 1 ağustosda eşimle tanışma yıldönümümüz sürpriz olsa o kadar güzel olur ki

canlarım günaydın nasılsınız ben dün sabahtan beri bel ağrısı çekiyorum kasıklarıma tuhaf tuhaf ağrılar giriyor batıma 9 gün var ama dün lavaboya girdiğimde afedersiniz tahret yaptığımda şeffaf renkte akıntı geldi ama o dediğiniz gibi afedersiniz sünmüyodu topak gibiydi sanki bata 9 gün kala yumurtlama olurmu ki ben öle bi akıntı ömrümde hiç yasmadım yani o renkte görmemiştim gerçi yumurtalama insandan insana değişiyor ama aceba bişey yapsamıydım yada bugün yapsakmı neden öle olmustur

ben çok tezcanlıyım koç burcuyum bide sabırsızım böylee günleri sayamıyorum bir öğrensem hamile olduğumu 1 ağustosda eşimle tanışma yıldönümümüz sürpriz olsa o kadar güzel olur ki

bi ortaklık daha ben de koçum sabırsızın önde gideni hatta bayrak tutanıyım:52::52::52::52:

Gunaydin kizlar :16:
Oncelikle aryaarel icin :64: :64: :64: :64:umarim degerin artar canim :16:
Su bati yaklasanlar hadi kizlar sizden guzel haberler gelir insallah :52:

bi ortaklık daha ben de koçum sabırsızın önde gideni hatta bayrak tutanıyım:52::52::52::52:

hahah bende öyle sinirden ağlarım bile o yüzden zor geliyor ya beklemek

Gunaydin kizlar :16:
Oncelikle aryaarel icin :64: :64: :64: :64:umarim degerin artar canim :16:
Su bati yaklasanlar hadi kizlar sizden guzel haberler gelir insallah :52:

günaydın canım hoşgeldinnn inşallah güzel bir hafta olsun allahım inşallahhhhhhhhh

dun bugun test yapasım vardı
tatıl planı ıptal oldu yanı gecıktırıcı kullanmam gerekmıcek bakalım hamılemıyım deıglmıyım 2 kere ılıskıyle olurmu gorucez
tekrarlıyorum ; 4,6 11 13 gun:27:

günaydınlaar bayanlarrr:3::3::3:

ben o adet ağrısını son bi hafta çekmiştim...karnımda o kadar her zamanki gibi tam adet ağrısı vardı ki anlatamam...:9::9::9:

canlarım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri tıpatıp aynıdır...o yüzden bu bata bir hafta kala vücudunuzda olan değişikliklere göre ümitsizliğe kapılmayın...

benim 12 gün var ve adet sancım başladı :27::27::27: kendimi çözemiyom yaaa artık ne cins bişeyim ben :9::9::9:

Ayyyyyy ben de hamile kalmak ve sızın yasadıklarınızı yasamak ıstıyorum:49::49::49:
Bugun 5de asılama yapılcak olcem heyecandan:18::18::18:

Ayyyyyy ben de hamile kalmak ve sızın yasadıklarınızı yasamak ıstıyorum:49::49::49:
Bugun 5de asılama yapılcak olcem heyecandan:18::18::18:

Stres yapma canim insallah tutar :16: hem sen bizden daha garantili bi yoldasin sperm belli yumurta nelli bizim spermler yumurtaya ulasiyomu olmuyo yoksa yolda mi telef oluyolar inu bile bilmiyoz :1: sen herseyin hayirlisini dusun hayirli olsun

canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya :(

Canim kac cikmisti beta hcg degerin ? Ayrica hamileligin tescillensin sikiyosa izin vermesin o isyeri yasal hak :9: :9:

canım sabah verdım kan saat 11 gıbı cıkacak bakalım dua edin benim için inşallah bi sıkıntım yok bebişim tutunmuştur
sonra doktora görünmem lazım ama iş yerinden fırsat bulamıyorum ya :(
canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolunda :34::34:

günaydın canımmmmm nasılsınnnn

iyiyim tatlım karın ağrısıyla uğraşıyom. daha bata çoook var. sen napıyon bakimm :16::16::16:

stres yapma canim insallah tutar :16: Hem sen bizden daha garantili bi yoldasin sperm belli yumurta nelli bizim spermler yumurtaya ulasiyomu olmuyo yoksa yolda mi telef oluyolar inu bile bilmiyoz :1: Sen herseyin hayirlisini dusun hayirli olsun

ben de hayırlısı diye düşünüyorum ama ınsan ıster ıstemez stres yapıyo
bızım sorunumuz spermlerın sıvılasma suresının 2saat olması

canım güzel haberlerini bekliyoruz. stres yapma inşallah herşey yolunda :34::34:

iyiyim tatlım karın ağrısıyla uğraşıyom. daha bata çoook var. sen napıyon bakimm :16::16::16:

canım bende gazman gibiyim vallahi gurul gurul karnımdan ses geliyor ölüyorum iş yerinde utanıyorum artık :52::52:

Son düzenleme:
Back
X