• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben uzaktan takip ediyorum :)
fındık vardı gittik köyde kaldik biraz hamileliğim çok güzel geçiyor :) mide bulantısı aşerme pek bişey yaşamadm şükür.bende bel fıtığı olduğu için bell ağrısı çekiyorum oda zorlayınca. Aynen canım ben çok inanarak yaptırdım.ve tuttu 8ay sonunda Rabbime şükürler olsun.alternatif tip dedikleri bu olsa gerek :) Allah herkese aratmadan versin inşallah

Amin canim .hamileligo guzel gecirmene sevindim

Kızlar kadın doğum doktorları kadar bilgiye sahipsiniz biriniz ilgilenmemiş benm sorumla :) ilgilenmek isterseniz sorum şu (devamlı bi ay 33 bi ay 36 adet göryorum düznlimi düzensizmi?)
sinem Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin hayırlısıyla inşallah ...
Bu gece bende rüyamda test yapyordum 1bucuk haftalk hamileydm ne hikmetse cinsiyetinide söylyordu doktor kız dyordu :D

Kızlar kadın doğum doktorları kadar bilgiye sahipsiniz biriniz ilgilenmemiş benm sorumla :) ilgilenmek isterseniz sorum şu (devamlı bi ay 33 bi ay 36 adet göryorum düznlimi düzensizmi?)
Bu gece bende rüyamda test yapyordum 1bucuk haftalk hamileydm ne hikmetse cinsiyetinide söylyordu doktor kız dyordu :D

rüyan hayırlara vesile olur inşallah canım..bu arada çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah..
sorunla ilgili benim bi bilgim yok yardımcı olamıcam :14::14:

şii kızmayında bata 3 gün kaldı bi kan testi yaptırayım ya :D hıı azıcık destek verin valla içimde bisii dürtüyo beni atesde olmus 37 derece :D

3 gündür aralıksız çalışmalara devam ama sanırım eşim sıkıldı :26:

ayy benimki çok memnunnn:17::17:

canım benimde bir ay 27 bir ay 28 geliyor..sanırım 1-2 günde birşey olmuyor..

peki negatif çıkarsa üzülürsen nolcak tatlım? ama içinde kalıp için içini yiyecekse yaptır bakalım..

ee yani ozaman yapılcak bişi yokya diğer aya daha cok calıscam :D böylede çok zor oluyor zaman geçmiyor yahu hadi bugun toplantı vs vardı onunla gecti ohhoo daha 3 gün var beklede geçsin şimdi hiç değilse rahatlarım yrn yaptırayım diyorum :D umarım üzülmem ya rabbim ne eylerse güzel eyler :)

ee yani ozaman yapılcak bişi yokya diğer aya daha cok calıscam :D böylede çok zor oluyor zaman geçmiyor yahu hadi bugun toplantı vs vardı onunla gecti ohhoo daha 3 gün var beklede geçsin şimdi hiç değilse rahatlarım yrn yaptırayım diyorum :D umarım üzülmem ya rabbim ne eylerse güzel eyler :)

hmm peki bakalım o zaman hakkında hayırlısı neyse o olsun bitanem

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. sezaryen ameliyatım bugün tam 54 gün oldu.. bebeğim gideli 54 gün oldu yani wayy be geçmez diyoruz ama zaman bi şeklide geçiyo çok şükür... :s bu arada ben hala adet görmedim... doktor 40 ından sonra 2 haftaya kadar olursun dedi ama tık yok.. birazdahamı beklesem yoksa bi dr kontrolüne gideyimmi acaba ?????

3 gündür aralıksız çalışmalara devam ama sanırım eşim sıkıldı :26:

ayy benimki çok memnunnn:17::17:

canım benimde bir ay 27 bir ay 28 geliyor..sanırım 1-2 günde birşey olmuyor..

ee yavrum sizde bi gün durun bi gün muhabbet edin o zaman.. hem nerden eşinin sıkıldığı kanısına vardın?

dün gece bugun yapmayalım yarın yapalım dedi :25: çok zoruma gitti aslında... bende bebek için yoksa seni istedigimden degil hıhh dedim :20::20::20: 2 dk da işini gordumdum gitti

meğer bu hamile kalmak okadar kolay degilmiş ben eskiden cocukken yani herkesi hamile kalır sanırdım.... millet 6-8 tane cocuk..... :18:

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. sezaryen ameliyatım bugün tam 54 gün oldu.. bebeğim gideli 54 gün oldu yani wayy be geçmez diyoruz ama zaman bi şeklide geçiyo çok şükür... :s bu arada ben hala adet görmedim... doktor 40 ından sonra 2 haftaya kadar olursun dedi ama tık yok.. birazdahamı beklesem yoksa bi dr kontrolüne gideyimmi acaba ?????

benim doktorum kürtajından 30gün sonra olursun demişti ben normal adet döngümde yani 28.günde adet olmuştum..ve hiç bi düzensizlik yaşamadım.belki bünyeyle belki benim bebişim 2.5aylıktı ondan dolayı bende böyle olmuştur bilemicem..ama doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum belki söktürücü falan verir belli mi olur?

Canım ben uzaktan takip ediyorum :)
fındık vardı gittik köyde kaldik biraz hamileliğim çok güzel geçiyor :) mide bulantısı aşerme pek bişey yaşamadm şükür.bende bel fıtığı olduğu için bell ağrısı çekiyorum oda zorlayınca. Aynen canım ben çok inanarak yaptırdım.ve tuttu 8ay sonunda Rabbime şükürler olsun.alternatif tip dedikleri bu olsa gerek :) Allah herkese aratmadan versin inşallah

Amin canim .hamileligo guzel gecirmene sevindim

Back
X