• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meğer bu hamile kalmak okadar kolay degilmiş ben eskiden cocukken yani herkesi hamile kalır sanırdım.... millet 6-8 tane cocuk..... :18:

bende çok kola sanıyodum ama değilmiş..gerçi Allah'ın bi ol demesiyle herşey olup bitiyo canım..mesela biz 11.-15. ve 17.günde yaptık bana 13.gün mutlaka yap o gün en yoğun çatlama günün demişlerdi ama küstük eşimle yapmamıştık ama gördüğün gibi Allah'ım verdi bebişi:)
en çokda bu ilk geceden hamile kalma olayına ve tecavüz sonu hamile kalmalara basmıyo beynim :S

benim doktorum kürtajından 30gün sonra olursun demişti ben normal adet döngümde yani 28.günde adet olmuştum..ve hiç bi düzensizlik yaşamadım.belki bünyeyle belki benim bebişim 2.5aylıktı ondan dolayı bende böyle olmuştur bilemicem..ama doktorun numarası varsa bi ara sor kuzum belki söktürücü falan verir belli mi olur?

ahh ahh doktor bulsam arıycamda canım dr değiştircem bu olaydan sonra eski doktoruma gitmiycem zaten sevmemiiştim kadını ha bire para verdiğimle kaldım... doktr arayışındayım bide iyimi... :(

ahh ahh doktor bulsam arıycamda canım dr değiştircem bu olaydan sonra eski doktoruma gitmiycem zaten sevmemiiştim kadını ha bire para verdiğimle kaldım... doktr arayışındayım bide iyimi... :(

valla tatlım ben doktorumdan çok memnun kalmıştım..şimdi tekrar eski doktoruma başlıcam..istersen sende ona git..

eşin çocuk istiyo mu canım?

aslında böyle müthiş bi cooskusu yok olunca yani Rabbim verirse ol derse cooook sever suan cok algılıyamıo tabi ama artık bu ay ikna ettim 3 gündür yapıoz işte ... korktum iyice olmayacak dye zaten baska morel bozukluklarrımda oluyo :31:

aslında böyle müthiş bi cooskusu yok olunca yani Rabbim verirse ol derse cooook sever suan cok algılıyamıo tabi ama artık bu ay ikna ettim 3 gündür yapıoz işte ... korktum iyice olmayacak dye zaten baska morel bozukluklarrımda oluyo :31:

anlatmak istersen dinleyeblirim tatlım ;)

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir. sezaryen ameliyatım bugün tam 54 gün oldu.. bebeğim gideli 54 gün oldu yani wayy be geçmez diyoruz ama zaman bi şeklide geçiyo çok şükür... :s bu arada ben hala adet görmedim... doktor 40 ından sonra 2 haftaya kadar olursun dedi ama tık yok.. birazdahamı beklesem yoksa bi dr kontrolüne gideyimmi acaba ?????

canım oncelikle cook gecmıs olsun rabbim sabır versin diyorum kurtajmı sezeryanmı orayı anlamadım ben
buyuk ıhtımal bu hfta basına dogru olursun ama yınede görün doktora bunlar zor şeyler kontrollü gidilmesi gerekir

okb var canım bende yıllarıdr aralıklarla gidip gelir çok çektirdi tabi Rabbimin imtihanından sual olunmaz ... buaralarda cok takıntılı donemler yasıyorum temizlik saplantılı atagım geldi çok zor bişey:20:

okb mi pko mu canım? temizlik saplantısı mı aman yavrum yapma yaa madalya mı alacaksın bırak Allah aşkına..

okb mi pko mu canım? temizlik saplantısı mı aman yavrum yapma yaa madalya mı alacaksın bırak Allah aşkına..

işte hastalık okb adı obsessif kompulsif bozukluk denio cnm

kızlar bırsey sorucam ya yumurtlama döneminde bas dönmesi göz kararması oluyormu acaba

eğer oyleyse suan bende var gözlerim kapanıoo hatta gidip uyuyımmm....

kızlar deli olcam yaa evde eşimle bana yetecek kadar yemeğim var yeniden yemek yapmak zorundayım..kaynım ve kayınpederim gelecek..3-4 parça göğüs eti çıkarttım sote mi yapsam yoksa pane yada ekmek içi ile kızartsam mı ki?

kızlar deli olcam yaa evde eşimle bana yetecek kadar yemeğim var yeniden yemek yapmak zorundayım..kaynım ve kayınpederim gelecek..3-4 parça göğüs eti çıkarttım sote mi yapsam yoksa pane yada ekmek içi ile kızartsam mı ki?

sote yap gitsin kuzum bol görünür .sıkma canını dinlen sonrada

sote yap gitsin kuzum bol görünür .sıkma canını dinlen sonrada

ya kayınbabam dese ki bana sen bizim eve geç bizim evde yemek var bizde yemek yiyelim dese giderim anahtar var nsılsa..ama işte erkek milleti :S nasıl böyle ince düşünecek ki.. valla anca yaparım yemekleri evi temizlemicem..
dolabımı bi görseniz hep yarım yarım yemekler kafayı yicem :(

alla alla daha geçen gün gelmemişmiydu bu kayın..hamile olduğunu bilmiyorlarmı...
sote yeter kuzum bence

Back
X