• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alla alla daha geçen gün gelmemişmiydu bu kayın..hamile olduğunu bilmiyorlarmı...
sote yeter kuzum bence

dünde ondan önceki günde bizdeydi canım..hadi dün fazla yapmıştım köftyi ondan çağırdık biz yemeğimizi yedikten sonra..ama diyorum ya kayınvalidemin evinde yemek varmış sen geç yemekleri hazırla bizde evimizde otururuz yemeğimizi demiyo kayınbabam..

amin canım benim..Allah hepinizin gönlündeki muradını versin inşallah..

canım erkek işte anlamıyorlar ya vallahi hele birde yaşlıysa işte eşinin demesi lazım sen hiç girme böyle olaylara hamile olduğunu söylesin boşver temizlik falan ya benimki şimdi bile yaptırmıyor düşün ortada bisey yok
o kadar cabalıyoruz bebek için olmuşkende ii bakmak lazım sen kendi beslenmene dikkat et yeter bidahakine de yorgunum uyuyorum dersin olur biter

canım erkek işte anlamıyorlar ya vallahi hele birde yaşlıysa işte eşinin demesi lazım sen hiç girme böyle olaylara hamile olduğunu söylesin boşver temizlik falan ya benimki şimdi bile yaptırmıyor düşün ortada bisey yok
o kadar cabalıyoruz bebek için olmuşkende ii bakmak lazım sen kendi beslenmene dikkat et yeter bidahakine de yorgunum uyuyorum dersin olur biter

yok yavrum yaa ne yaşlısı 44 45 yaşında..eşim babasıyla konuşmuyo kuzum bu aralar çok çatışıyolar..eşim temizlik konusunda yardım ediyo bana sağolsun..kendim bişey yaptığım zaman kızıyo bana ama napalım işte :S

sol yumurtalığımda hafif bir ağrı var acaba yumurtlama zamanım pazartesi itibariyle başlamış bulunmakta ve bebiş çalışmalarını hızlandırdık. Acaba döllenme mi başladı sevinim mi üzüleyim mi bilemedim :((

peki hangi devlet hastanesinde yapmayı düşünüyosun tatlım? bide lina ne kadar ücret alıyo?

Bilmiyorumki..bi su zor zamani atlatalimda hayirlisiyla..yeninahalle devlet hastanesi temiz bi hastane begeniorum orayi..zekai tahir burak ana baba gunu ve temiz degil etlik dogumuda pek iyi bulmadim simdilik yenimahalle agir basio ama daha karar vermedim..linada muayene ucreti 45 tl canin..bu arada bugun kese gorundu ama bebek icin erken dedi haftaya yine cagirdi..hergun 1mm buyumesi lazimmis kesenin saglikli bi gebelikte haftaya kadar baya oluo insallah kalp atisini duyarim

Bilmiyorumki..bi su zor zamani atlatalimda hayirlisiyla..yeninahalle devlet hastanesi temiz bi hastane begeniorum orayi..zekai tahir burak ana baba gunu ve temiz degil etlik dogumuda pek iyi bulmadim simdilik yenimahalle agir basio ama daha karar vermedim..linada muayene ucreti 45 tl canin..bu arada bugun kese gorundu ama bebek icin erken dedi haftaya yine cagirdi..hergun 1mm buyumesi lazimmis kesenin saglikli bi gebelikte haftaya kadar baya oluo insallah kalp atisini duyarim

evet canım kesinlikle haklısın..Lokmam Hekim 3lira daha aşağı..ayy çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah..o zaman ben haftaya randevu alsam hem kese hem kalp atışı görünür mü ki?

evet canım kesinlikle haklısın..Lokmam Hekim 3lira daha aşağı..ayy çok sevindim canım darısı benim başıma inşallah..o zaman ben haftaya randevu alsam hem kese hem kalp atışı görünür mü ki?

Haftaya degilde diger haftaya ikisi birden gorunur buyuk bi ihtimmalle...diger hafta pazartesi saliya alabilirsin cnm

Kizlar yenimahallenin gece dogumu yok normal dohumunuz gunduz gelmezse etlige gonderiyor zaten son ay genelde etlige gidiyorsunuz ayrica etliktede zekayi tahirdede refajatci yok onceden ozel oda tutarsaniz var ve ozel odalarda sira kle zamanlamanizi ona gore ayarlayin

Kizlar yenimahallenin gece dogumu yok normal dohumunuz gunduz gelmezse etlige gonderiyor zaten son ay genelde etlige gidiyorsunuz ayrica etliktede zekayi tahirdede refajatci yok onceden ozel oda tutarsaniz var ve ozel odalarda sira kle zamanlamanizi ona gore ayarlayin

Hadi ya aksam dogum yokmu yenimahallede..refakatci olmadigini biliorum devlet hastanelerinde ama bizimkiler ozel oda tutarlar..sira mi var ozel oda tutmak icin :/

Evet yenimahallede gece dogum yok etemesgutta yok yenimahalle etlige etimesgut tahire gonderiyor. Ozel oda icinde sira var onceden aklinizda olsun

slm kızlar..hastanelerle alakalı yazmışsınız bende size bi öneride bulunayım.artık askeri hastanelere dışarıda sivil insanlarda gidebiliyor.gata nın kadın doğum servisi on numara gerçekten.özellikle mustafa ulubay isimli doktordan çok memnun kalmıştım.imkanım olsa doğumumu orda yapmak isterim ama maalesef ank da yaşamıyorum.herşeyden önce kadının psikolojisini düşünyorlar.düşünün askeri hastanede.askeri cevreyi bilen biri olarak söylüyorum ankarada oturanlar orayı tavsiye ederim gerçekten

Back
X