• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben henüz kontrole gitmedim bebişimizle kesecikle tanışmadık henüz..ama çok korkuyorum içim daralıyo..bebeğimin öldüğünü öğrendikten sonra o doktorumun kapısının önünde ağladığım,telefonda eşime ağlamaktan söyleyemediğim anlar geliyo gözümün önüne..

aklını bulandırma inş öyle bişeylede karşılaşmassın. rahat rahat git doktoruna da bebişin de stres olmasın annesi:)))

Bebegim ben dusuk yaptim ne onikinci cadde ne gittigim ozel doktor nede Yenimahalle birsey yapamadi en son zeki ulus kadin dogum ve cocujta kurtajima 8 doktor girdi cingeneler vardi evet etrafta hep ama pazar gunu olmadina rsgmen kendi cocuklariymisim hibi ilgilendiler hele ki kurtaja girmeden bi doktorun gelip elimi tutup yavrucum bebegin dunyaya gelmek istemedi biz bebegine de sanada zarar vermiycez tekrar bebegin olsun diye kalan parcalari temizliycez asla korkma demesi beni bitirdi. Benim eltim olumden dondu o hastanede yilbasi gecesi tum doktorlar ordaydi rahmi dikis tuttmadi rahmini aldilsr 5 saat surdu amrliyati 8 tup kan verildi birazda sans ve rabbimin yardimi olacak olan her hastanede oluyor isin kisacasi

ayyy çok geçmiş olsun bitanem..ben lokman hekimden çok memnun kaldım..beni aşağı ameliyathaneye indiren kadın bile o kadar ilgilendi ki şaşırdım..hele ameliyathanedikilerin benimle sohbet ederek beni sakinleştirmeye çalışmaları falan..ayy Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

ayyy çok geçmiş olsun bitanem..ben lokman hekimden çok memnun kaldım..beni aşağı ameliyathaneye indiren kadın bile o kadar ilgilendi ki şaşırdım..hele ameliyathanedikilerin benimle sohbet ederek beni sakinleştirmeye çalışmaları falan..ayy Rabbim bu sefer hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah..

inş rabbim isteyen herkese naip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın inşşş

bırakmaz annesi bırakmaz Allahın izniyle inş.. en yakın ve en tez zamanda o kuzudan bende istiyorummm amaaaaaa:)) ümidi kaybetmek yok korkmak yoook.. ümitsizliğe kapılmak yook güzel şeyleri düşünmek var sadece inş.. biz yeterki istemesini bilelim. Rabbim siz yeterki isteyin diyor.. ;) bugn çok pozitifim çok şükürrrr herzaman böyle olmayabiliyorummm çünkü :)

o zaman maşallah sana canım benim :) Allah'ım gönlündeki nasip etsin sana..

Sagil canim hepimize gecmis olsun. Diyorum ki bi karar alalim bu topicte cogumuz ilk bebegini dusurmus ee sureklide yenisidemi oyle olcak stresi korkusu var bence artik dusuk olayindan bahsetmeyelim hem yeni hamislerde korkacak hemde bizim piskolojimiz duzelmiyo bebeklerimiz cennette sefaatcilerimiz oldu onlar en guzel yerde rabbim melegine demis bu bebegin canini neden aldin melek almam gerekti demis rabbim annesi ne yapti demis cok agladi yinede size sukretti demis rabbim o halde bebegi olen annelere cennette ayri bir yer ayirin demis bizim meleklrrimiz en guzel yerde hic kirletmedi hayat onlari. Artik gulme zamani hem daha tecrubeliyiz doktor konusunda vs sizde tamam derseniz artik guzel bakalim yeni bebislere poxitif olalim

Sagil canim hepimize gecmis olsun. Diyorum ki bi karar alalim bu topicte cogumuz ilk bebegini dusurmus ee sureklide yenisidemi oyle olcak stresi korkusu var bence artik dusuk olayindan bahsetmeyelim hem yeni hamislerde korkacak hemde bizim piskolojimiz duzelmiyo bebeklerimiz cennette sefaatcilerimiz oldu onlar en guzel yerde rabbim melegine demis bu bebegin canini neden aldin melek almam gerekti demis rabbim annesi ne yapti demis cok agladi yinede size sukretti demis rabbim o halde bebegi olen annelere cennette ayri bir yer ayirin demis bizim meleklrrimiz en guzel yerde hic kirletmedi hayat onlari. Artik gulme zamani hem daha tecrubeliyiz doktor konusunda vs sizde tamam derseniz artik guzel bakalim yeni bebislere poxitif olalim

haklısın tatlım..

inşallah öyledir canım..dün hastaneyi aradım ekimin ilk haftasına randevu verebilirim dedi..bugün bi daha şansımı denicem bakalım..yoksa mecburen araya tanıdık sokmak zorunda kalcam..

ekimn ilk haftasımııı anaaaa o zamana kaadar nasıl bekliyceksn canmmm. sen sınırlarını zorla bencede tekrardann

ekimn ilk haftasımııı anaaaa o zamana kaadar nasıl bekliyceksn canmmm. sen sınırlarını zorla bencede tekrardann

ben Elif hanımın eski hastasıyım yeni bi gebelik var deyince o zamn yarın tekrar arayın kadın doğum sekreteriyle konuşun dedi.. şansımı denicem bakalım..

Back
X