- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
Mrb kizlarnasılsınız ? Sinemmselcuk naptin bebis nasil?
merhaba canım..ben kendi adıma iyiyim..sen nasılsın?valla bebiş iyi sanırım kuzum mide bulantısı başladı yine yatıyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb kizlarnasılsınız ? Sinemmselcuk naptin bebis nasil?
merhaba canım..ben kendi adıma iyiyim..sen nasılsın?valla bebiş iyi sanırım kuzum mide bulantısı başladı yine yatıyorum..
Stres yok cizgiyi net gorursun insallah iki gune kadar
Oui canim annemde aynisini diyor bana sen bir hamile kal ondan sonra hevesin olur diyor kocan istiyorsa bir tane yap sevsin ama bilmiyorum iste kendimi daha hazir hissetmiyorum haplari yeni biraktim regl oldum iste insallah bir heves olur içimde zamanla kayinvalidemde zaten oda çok istiyor herkes istiyor bir tek ben istemiyorum:) belkide diyorum benimle bir arkasim olsa veya ailemden biride hamile kalsa belki bende heveslenip yaparim bir bebis çokda seviyorum bebekleri ama kemdim hamile kalmak istemiyorum iste anlamadim gitti..
Bende iyiyim yaa ne olsun :) yormasin annecigini :)bende istiyorum yaaaaaaa....... kac haftalikti seninki.ankarada nerdesin tatlım sen?
inşallah canım rabbim sesini duysun :)
aman ii ol canım..en hayırlı zamanda sizede nasip etsin inşallah Allah'ım..valla canım henüz doktora gitmedim ama adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım..beta hcg 1000 çıktı..önümzdeki hafta için randevu alabilirsem kontrole gidicem inşallah güzel haberlerle gelirm..
anladım canım ama aynısı olur dediğin ne ?
Bende iyiyim yaa ne olsun :) yormasin annecigini :)bende istiyorum yaaaaaaa....... kac haftalikti seninki.ankarada nerdesin tatlım sen?
Kimyasal gebelik canim
ben güneşevlerdeyim canm sen nerdesin?
İnş. Cnm guzel haberlerini bekliyorum. Dün baya merak etmistim daha onceki gun ogleden sonra felan gidicem yazmistin.merakla takip ediyorum seni :) bulantilarin felan yenimi basladi ne zamandır var?
Dikmendeyim ben
bulantılarım yaklaşık 1haftadır var kuzum yaa..en başta kasık ağrısı kasıkta bıçak kesiği gibi ağrı vardı..mesela ayakta hapşurdum bi kere ağrıdan kıpırdayamadım kalakaldım öyle iki büklüm..bende mide yanması çok olmuştu bide kuzum..gerçi herkeste farklı faklı oluyo belirtiler ama bendekiler bunlardı..
kızlar benim derdim bitmez..kayınvalidm aradı köyden fasülye getirmiş gelde beraber yapalım dedi..ben gidiyorum yardıma..öpüyorum hepinizi..dikkat edin kendinize..
Sendeki belirtiler bendede var tatlim ama bakalim :)
ayy hadi bakalım hayırlısı...
Hamis bayanlar hazir limonata tuketmeyiniz icerdigi beta karoten ve diger katkiadderinden dolayi cocuklarda zeka geriligi ve aktivite bozuklugu yapiyor zaten etiketini okursaniz uygun bir dillede yazmislar![]()