• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
idrar testine son vallahi bu ne ya bu deneme de 2.ayım yani 2.kez deniyoruz yine silik bi çizgi görünüyor ama bu sefer hiiçç stres yapmıycam yani sanırım inşallah :D kan testinide yaptırmama kararı aldım haftaya çarşamba gününe kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım ne olacak sevin üzül sevin üzül bünye bu yahu rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyeyim zaten bayram seyran tatile gittim eşim burda kalmıştı tam yumurtlama gününde burdaydım ovü testine göre ama galiba ben önce yumurtluyorum kızlar yanı testten önce bakalım bu ay belli olur artık

canım test yaptın silik ikinci çizgi mi çıktııı:16::16::16::16::16::16::16:

ah bi hamiş olsamda yediğime içtiğime dikkat etmek kalsa :D

Ahhahh keske. Ya oyle deme bi kere saglik ocaginda bi kadin gordum dilim tutuldu sinirden kadin daha kucucuk cocugun eline kola vermis annemde yazik cocuga bunu icirme dedi kadin demez mi ben karnimda alistirdim en az uc nardak icerdim gunde bunda oyle iciyo diye. Kizdim annem oylesinin cocuguna birsey olmaz biz sakiniriz gozune cop batar dedi :9:

canım dün yaptım negatifti bugün hafif silik cıktı sanki.belirti felanda yok sadece mide agrım var.sen hamilemisin canım

yok canım henüz değilim ama inşallah bu ay kalırım bata 13 gün var sen ne zamandır deniyorsun bide testi yarın tekrarla bence silik olunca gebelik oluyor diye tahmin ediyorum

kuzumm inş bu silik çizgi koyulaşır koyulaşır ve kan testinde 1000-2000 rakamlarını görürsünnn:16::16:

kuzumm inş bu silik çizgi koyulaşır koyulaşır ve kan testinde 1000-2000 rakamlarını görürsünnn:16::16:

amin amin aminn ccannımm allah ragzı olsun inşallahh agzınızdan bal damlıyo valla cok korkuyorum ama bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin sabrediyorum zaman bakalım ne gösterecek :)))) :16:

amin amin aminn ccannımm allah ragzı olsun inşallahh agzınızdan bal damlıyo valla cok korkuyorum ama bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin sabrediyorum zaman bakalım ne gösterecek :)))) :16:

benimde adete 5 gün var...bir çılgınlık yapıp acaba tahlilmi yapsammm:33::33:

amin amin amin canım seninde sonuclar ne güzel temiz inşallah sanada rabbim diğer ay nasip etsin :))) arka arkaya pıt pıt hamiş olalım :)

inşallahhhh yumurtam bebek olsun hamile olalım inşallahhhhh

benimde adete 5 gün var...bir çılgınlık yapıp acaba tahlilmi yapsammm:33::33:

yok be canım boşver çılgınlığı ben bu ay adetim geçmeden hiç bişey yapmıcam valla

Merhaba kızlar

Sizleri uzaktan takip etmekten çok sıkıldım artık :)

evliliğimiz birbuçuk seneye yaklaşıyor biz uzun bir zamandır korunmuyoruz 7-8 aydır felan ama hala bebişimiz yok

ve son zamanlarda artık çok daha fazla olsun demeye başladık

bu gece rüyamda

çok rahat bir doğum yaptığımı .. hiç dikiş atılmadığını söylüyordum birilerine :)

ve çok tatlı bir bebeğim olduğunu gördüm.

Sabah uyandığımda hala rüyayı hissetmek için gözlerimi kapadım geri uyumak istedim resmen

ve tüm bunların üzerine artık size yazmak istedim sizinle burada paylaşmak istedim bu hislerimi

Merhaba kızlar

Sizleri uzaktan takip etmekten çok sıkıldım artık :)

evliliğimiz birbuçuk seneye yaklaşıyor biz uzun bir zamandır korunmuyoruz 7-8 aydır felan ama hala bebişimiz yok

ve son zamanlarda artık çok daha fazla olsun demeye başladık

bu gece rüyamda

çok rahat bir doğum yaptığımı .. hiç dikiş atılmadığını söylüyordum birilerine :)

ve çok tatlı bir bebeğim olduğunu gördüm.

Sabah uyandığımda hala rüyayı hissetmek için gözlerimi kapadım geri uyumak istedim resmen

ve tüm bunların üzerine artık size yazmak istedim sizinle burada paylaşmak istedim bu hislerimi

canım hayırlısı olsun inşallah tez zamanda olur seninde haberini buradan duyarız ovulasyon takibi yapıyormusun

Back
X