• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşgeldin inşgönlüne göre olur bat bir sonraki olacagın adet tarihi bekledigin adet tarihi yani en son adet tarihin ne zman

Sagol cnm cumlemizin gonlune gore olur gecen ay
ayin 10unda oldum bu ayda 10 yada 12 olabilir
Duzensizlik sorunum yok ama bole duzenim

ağzından bal akıyo :32:
ama malesef şuan hamile değilim tatlım.
bahsettiğim ocak ayındaki hamileliğimdi.martta düşük yaptım

canım cok üzüldüm gebelik olusurken alttan muayene ettirmeyin diye duymustum.bi arkadasımda düşük yapmıstı o söylemişti.planlıyormusun peki

Erken gebelik testimi yaptin normal mi normaldede erkendede cikmaya biliyo daha bes gun vardi acele ettin :34:

yok canımm 2,5 tl ye aldım testi normal test...

üzülme kuzucum daha erken zatii dedik sana :D dur bakalım azııcık daha bekle işte ne güzel birlikte bekliyoruz :D

aman yaptım içim rahatladı en azındannn

canım cok üzüldüm gebelik olusurken alttan muayene ettirmeyin diye duymustum.bi arkadasımda düşük yapmıstı o söylemişti.planlıyormusun peki

O konuda ikili fikirler var
bn ettirdim ettirirkende çok zor ikna olarak ettirdim
doktor mecburum bakmam lazım deyince..hayırlısı kısmet değilmiş demekki dedik
başka bişi yapamadık.
bakalım bat 31 Ağustos bekliyoruz

yok canımm 2,5 tl ye aldım testi normal test...

aman yaptım içim rahatladı en azındannn

Bende 4.ayimda gebelik testi denedim olumsuzdu tabikide
6ayimda da erken davrandim umit bagladim
sonra 1hafta adet olmadim dahada umitlendim
ama adet duzenim degismisti sag yumurtalikta
gecici bi kist vardi ilacla atip adet olmustum
kist gdince vucttan duzen ayin 10larinda oldu
ve bundan.sonra karar aldim ben evde.denemicem test
falan en az 2hafta beklenmesi grrekiormus:5:

başka bişi yapamadık.

Canim mecbur bakiyolar bende hep oyle oluyor ki o sadece vajinadackalan bi cihsz rahmin icine ilerlemiyo ama tabi yaptirmamakta fayda var mecbursak da yaptitiyoz el mahkum

kızlar birkaç sorum var bende sizin gibi merak içerisindeyim biraz da tecrübesizlikten sanırım kafam karıştı
ben gecen ay ayın 20.sinde lekelenme şeklinde adet oldum 24.ünde ise yoğun şekilde adetime 10 gün kala acillik oldum fena halde gaz ve karın agrısı doktor idrar yollarında intihap var az dedi bu kadar ağrı yapar mı ? serum taktılar geçti şuan ara sıra yoklayan bir kasık ağrısı ve arada bel ağrısı mevcut bunun dışında göğüste sancı yok fakat damarlar fena belli şiş bu ay için benim beklenen adet tarihim 20 si mi 24 ü mü bilenlerden yardım istiyorum lütfen ona göre tahlil verecem ama ümitlenmekte istemiyorum :(

Son düzenleme:
kızlar birkaç sorum var bende sizin gibi merak içerisindeyim biraz da tecrübesizlikten sanırım kafam karıştı
ben gecen ay ayın 20.sinde lekelenme şeklinde adet oldum 24.ünde ise yoğun şekilde adetime 10 gün kala acillik oldum fena halde gaz ve karın agrısı doktor idrar yollarında intihap var az dedi bu kadar ağrı yapar mı ? serum taktılar geçti şuan ara sıra yoklayan bir kasık ağrısı ve arada bel ağrısı mevcut bunun dışında göğüste sancı yok fakat damarlar fena belli şiş bu ay için benim beklenen adet tarihim 20 si mi 24 ü mü bilenlerden yardım istiyorum lütfen ona göre tahlil verecem ama ümitlenmekte istemiyorum :(

Canim iltuhaptan acillik oldugum zamani hatirlarim ki bobregime vurmustu agrisi bobrek diye gittik iltihap cikti. 24 unu bir kac gun gecsin yine olmszsa trst ysp cunku iltihap dusuk aebebi bile oluyor ve tarihlrride degistirebiliyor iltihap icin tedavi gordun mu suan yanman filan var iltihapta cocuk sahibi olmayi engelliyor cunku

canım teşekkür ederim cevabın için heyecan yaptım sanırım intihap çok az olduğunu söyledi doktor acilde bilmiyorum daha öncede olmuştu toz bir ilaçla geçmişti en iyi 24ü beklemek sagol insan ümitleniyor işte

başka bişi yapamadık.
canım herseyin hayırlısı yiyecek ekmegi yokmuş arkadasım muayeneden 1 gün sonra düşünce ona yormustu bide her doktor farklı tabi bat 31 agustos az kalmış inş hayırlı haberini alırız

idrar testine son vallahi bu ne ya bu deneme de 2.ayım yani 2.kez deniyoruz yine silik bi çizgi görünüyor ama bu sefer hiiçç stres yapmıycam yani sanırım inşallah :D kan testinide yaptırmama kararı aldım haftaya çarşamba gününe kadar bekleyeceğim bu sefer bakalım ne olacak sevin üzül sevin üzül bünye bu yahu rabbim hakkımda hayırlısını versin ne diyeyim zaten bayram seyran tatile gittim eşim burda kalmıştı tam yumurtlama gününde burdaydım ovü testine göre ama galiba ben önce yumurtluyorum kızlar yanı testten önce bakalım bu ay belli olur artık

Silik çizgiyi gördüysen kesin hamilesin cnm.Ben hiç onu da görmedim gerçi erken yaptım hep...Bugün de regl olmadım hafif umutlansam mı.Ben hiç kan testi yaptırmadım.Sence yarın gidip yaptırayım mı ne dersin?Sağ kasıktaki ağrı devam.Dönemin 30. günü bitti...14. günü yumurtladım ve yumurtam çatladı.Doktor dedi ;testte de gördüm çatlamayı.29 günde adet oluyorum saat gibidir...Yarın sabah hala olmadıysam bir gidem diyorum...

Son düzenleme:
Back
X