- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
valla öyle bebeğim ya ev aldık bi sürü işimiz vardı giremedim.. eee senden naber bakalım herşey yolunda mı![]()
Yolunda sukur ugrasioruz oyle...hayirli olsun bu arada gule gule oturun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla öyle bebeğim ya ev aldık bi sürü işimiz vardı giremedim.. eee senden naber bakalım herşey yolunda mı![]()
Yolunda sukur ugrasioruz oyle...hayirli olsun bu arada gule gule oturun
sağol canım:18: kız sen hamiş misin takvim yapmışsın
![]()
Evet cnm :)))) darisi size insallahh
ayy çok sevindim ya maşallah maşallah ne güzel rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah![]()
Insallahhh cnmm ya..cok korkuyorum ilki dusuk olunca...Rabbim bizimkinu sagsaglimkucagimiza almayi nasip etsin..sizede en kisa zamanda bebek versin su mubarek cuma gunu hurmetine...
ya bir uyku bastıyor iş yerinde aman ya rabbim şimdi uyuya kalacagım :/
aman ya ohh çok şükür çok sevindim inşallah tutar bu ay bebişin
hayırlı olsun kuzum güle güle iyi günlerde ağzınız tadıyla oturun inşallah..
sağol güzelim benim allah herkese nasip etsin![]()
amin canım inşallah..keşke bende güzel ısınabilen bi eve geçebilsem bebiş gelmeden ama zor gibi görünüyo :S
hamişlikten mi yoksa uykusuzluktan mı![]()
şimdiki evin ısınmıyor mu tatlım
bilmiyorum ki 1 haftadır böyleyim sabah işe gelirken aglıcak gibi oluyorum :) aksam gec yattım gercı 12 gibi bıraksan 9 da uyuyorum :/
hem evimiz ısınmıyo hemde giriş kattayız ve yatak odamızın duvarı dış kapının orası..inanılmaz ses geliyo ve insanlıktan nasibini almamış karaktersizler yaşamakta malesef..bi kadın var gece çalışan onunda dostu var geceleri kavga ediyolar bına yıkılıyo zannediyoruz.geçen gece 4.30 a kadar birbirlerini öldürdüler resmen..o kadının çığlığı adamın bağırması falan..amaaannn
hmm anladım güzelim ya bencede ev bulabilirseniz doğumdan önce çıkmaya çalışın ya.. başınız ağrımasın.. ben o tür insanlara hiç katlanamazdım.. allah sabır versin valla sana bebeğim ya![]()
bizim apartman bermuda şeytan üçgeni gibi..sadece onlarla kalsa iyi..sürekli binayı polis basıyo başka biri yüzünden..ve bi ailenin kızı var evli bi adamla birlikteimiş bi zamanlar karısı binayı basmış..sonra kız başkasıyla nişanlandı bu bayramda evlenecek İNŞALLAHHHH (AMİİİİİİNNN) onunda eski evli olan sevgilisi hala kapının önünde geziyomuş arabayla gece 12de falan..
hmm uyku düzenine dikkat et canım bundan sonra![]()
canım eminmisin off ya keske azıcık daha yuksek olsaydı tam sevinebilirdim sanırım değeri hiç benim gibi başlyan varmı acaba