• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin taşınman şart oldu güzelim:18::18::18::18:

valla eşimde çok istiyo ama istediğim gibi bi ev bulamadım..evlere bakıyorum benim evim o evlerin yanında saray..çokda pahalı bişey alamayız zaten bu evin kredisi daha devam ediyo..arabayı satalım dicem ama bebek geliyo..yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal şaşırdık iyice bizde..

peh birde misafirlerim geldi 3 gun bendeler tam zamanlama :D canım yeni evin ayrıca hayırlı olsun size bebiş getirsin inşallah :)
bencede tam zamanını bulmuşlar valla:26::26: neyse sen yinede kendini fazla yormamaya çalış olur mu tatlım çok sağol inşallah:54::34::34:
valla eşimde çok istiyo ama istediğim gibi bi ev bulamadım..evlere bakıyorum benim evim o evlerin yanında saray..çokda pahalı bişey alamayız zaten bu evin kredisi daha devam ediyo..arabayı satalım dicem ama bebek geliyo..yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal şaşırdık iyice bizde..

hmm anladım bebeğim ya tek ordan çıkında gerisi gelir... olmazsa bu evi satarsınız veya kiraya verirsiniz.. yeter ki komşularınız iyi olsun.. senin kafan rahat olsun o yeterli.. inşallah en kısa zamanda bu işi halledersiniz:34::34:

bencede tam zamanını bulmuşlar valla:26::26: neyse sen yinede kendini fazla yormamaya çalış olur mu tatlım çok sağol inşallah:54::34::34:

hmm anladım bebeğim ya tek ordan çıkında gerisi gelir... olmazsa bu evi satarsınız veya kiraya verirsiniz.. yeter ki komşularınız iyi olsun.. senin kafan rahat olsun o yeterli.. inşallah en kısa zamanda bu işi halledersiniz:34::34:

bakalım artık kuzum nasipse taşınırız :)

sılammmm canımm yeni evin hayırlı olsunn..bu evde boş bebişler doğur inşşşş :16::16::16:

Off bende on düşünüyorum şimdi ütü yaptım bitti.sirada yemek derdi :44:

benim çamaşır sepetide kocaman bi dağ oldu..3-4 makina çamaşır oldu ama hiç canım ütü yapmak istemiyo..bi evi süpürdüm yoruldum..camlarım perdelerim çok pis..onları ben asıp taksam cam silsem olmaz demi:S

bendeee ama ben en çok doktoruma ve hemşirelere acıyorum elimden çekecekleri var:27::27::27::27::27::27:

bi aksilik olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum..ama normal doğumdan da çok korkuyorum..bi arkadaşım epidural normal doğum yaptı benim gittiğim doktor Elif hanımda..ben çok memnun kaldım bebişimin nasıl çıktığını anlamadım bile demişti..

Son düzenleme:
Back
X