• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.nasılsınız bebişleriniz nasıl bakalım:) benimde doktor kontrolum vardı bugün gittim geldim bebeğimde problem yok allaha şükür ama eşi aşağıdaymış biraz internetten baktım 5 6 aydan sonra düzelebiliyormuş bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba?

selm canım hoşgeldin..hayyy maşallah bebişine :) valla ben o konu hakkında bi bilgiye sahip değilim..

mrb arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevineceğim sorum şu adetime 3 gün var dünden beri karnımın alt tarafı çok feci derecede ağrıyor ne yapacağımı bilemedim :(

mrb canım bilmeden üşütmüş olabilirsin.. bugün bana oldu o ama önemsemedim.. benimde 3 günüm var

canım paylaşmak istersen özel bi albüm yaparsın sadece arkadaşlarının görebileceği veya herkese açık bi albüm yaparsın oraya atarsın.. illa konu açmana gerek yok yani:34::34:

onuda biliyorum kuzum da dün paylaşılan evlere baktım acaba dedim benim arkadaşlarımda paylaştı mı:)

Back
X