• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aferin kız takma bebğm bnm :38::38::38::38:+ sen bnide listeye eklednmi tatlm ya belki eklersen uğurlu gelir bu ay bana bi jmut işte :21::21::21::21::21::21::21::21:
tatlım yaşını ve batını yaz ben yarın eklerim seni de listye:126:
öle mi ayy sen benim arkadışım dın dı demi unutttum kız ne bilim dedim büyük kısımı ye beraber yirşiniz kesin ısırıyorda :p :27:

unutursun anacım unutursun:47::47::47::47::47:
hepsini ben yeyim kız o anca bana yeter:56::56::56::56:

canım anlamadım bi özet geçsen gecen aymı degerin yüksekti sonra düştü ?

hayır canım aynı senin durumun gibi gecen ay adet oldum bu ay daha olmadın dün test aldım silik cıktı gece de kan verdim 57.49 çıktı seninki de 57 çıkıp sorunca başka bu değerde var mı diye ben varım dedim anlaşıldı mı canım şimdi:1:

hayır canım aynı senin durumun gibi gecen ay adet oldum bu ay daha olmadın dün test aldım silik cıktı gece de kan verdim 57.49 çıktı seninki de 57 çıkıp sorunca başka bu değerde var mı diye ben varım dedim anlaşıldı mı canım şimdi:1:

benım ödümü kopardın farkındasın demi :D 57,7 benimde aman allahım ecel teri akıttık şurdaaaa :D oy süper ikinci kan tahlili ne zmn yaptırcaksın :)

Anam iki dk kayboldum yeniler gelmis hosgelmis sila topige sigmiycaz haa :9: ilerletelim sagli sollu yanasalim hamisler olmuyo boe gobeklerinizi icinize cekin :9: :9:

Anam iki dk kayboldum yeniler gelmis hosgelmis sila topige sigmiycaz haa :9: ilerletelim sagli sollu yanasalim hamisler olmuyo boe gobeklerinizi icinize cekin :9: :9:

ohhooooo sen daha başta bizi bi yere sığdıramadıysanız bizim göbüşler iyice çıkınca napacaksın acabaaa :(

Back
X