- 10 Nisan 2013
- 1.254
- 1
- 86
evet canım hamişim Allah'ın izniyle..ben 14mayısta kürtaj oldumm canm..haziranda temmuz da adet oldum..bu ay olmadım bebişim geldi :)
ay sevndm cnm ya Allah tamamına erdirir inşallah sen neden kürtaj oldun cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım hamişim Allah'ın izniyle..ben 14mayısta kürtaj oldumm canm..haziranda temmuz da adet oldum..bu ay olmadım bebişim geldi :)
ay sevndm cnm ya Allah tamamına erdirir inşallah sen neden kürtaj oldun cnm
merhabalar kızlar
sizlere bir sorum olucak
doğum kontrol kullanıyordum araya bayram girdi bilmem ne derken adetten sonra 8 gün kullanıp bıraktım bıraktıktan 4-5 gn sonra koyu renkte lekelenme tarzı kanama oldu 4 gün sürdü hemen hemen.bu lekelenme benim bat tarihimi etkilermi eğer etkilemezse 25 ağustos bat tarihim.çocuk sahibi olmayı herkes gibi bende çok istiyorum hiç umudum yok ama kendimi psikolojik olarak hamile gibi hissediyorum.
6 ay önce 20 haftalık bebeğimi kaybettim ve o günden beri normalde adete bir hafta kala belirtilerini yaşayan ben doğumdan sonra hiç anlamadan adet oluyorum ama 3-4 gündür göğüslerim şiş ve sızlıyo acaba adetimin yaklaşma belirtisimi yoksa hamilelik belirtisimi bilmiyorum(((
sizce nedir ????
canım çok geçmiş olsun Allah bi daha aynı acıları yaşatmasın inşallah..ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için bi yorum yapamıcam malesef tatlım..ama hakkında hayırlısı olsun içini ferah tut bol bol dua et![]()
sağolasın canım.
doktor geri çekilme kanaması olması normaldir dedi ama döngüyü etkilermi diye sormayı unuttum.
ahhhh ahhhh 6 aydır tek duam anne olabilmek
eğer rabbim hiç tattırmasaydı bu kadar çok istermiydim bilmiyorum ama allah kimseyi evlatsızlıkla ve evlat acısıyla terbiye etmesin.hem çok istiyorum hemde aynışeyleri ya yine yaşarsam diye çok korkuyorum.
hamilesin allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
benım ödümü kopardın farkındasın demi57,7 benimde aman allahım ecel teri akıttık şurdaaaa
oy süper ikinci kan tahlili ne zmn yaptırcaksın :)
seni çok iyi anlıyorum tatlım..ben ayrı korkuları yaşıyorum..bende 11 haftalıkken kontrole gittim 8hafta 1günlük çekti ve kürtaj oldum...kürtajdan sonra 2 adet gördüm şuan hamileyim Allah'ıma binlerce şükür..
bence önce olursa olur gözüyle bakıyodum ama o minik şey ne zaman rahmime düştü ben o zaman çok sevdim ve çok istedim..ilk bebişim benle olamadı malesef ama inşallah bu bebişim benle kalır..
inşallah canım inşallah.sağlıkla hayırla kucağınada alırsın.benim yavrum 20 haftalıktı istemeye istemeye doğurdum ben onu maalesef ama şimdi kendime o kadar çok kızıyorum ki hamileyken kendimi salakça sebeplerle üzdüğüm için stres herşeye sebep herşeye o yüzden boşvermek lazım birşeyleri
allah sıkıntısız dertsiz kedersiz neşeli bir hamilelik geçirmeni nasip etsin
ayyyy amin canım benimmm..bende düğünümden bu yana yaşadıklarımla çok yıpranmıştım..hamile kaldığımı öğrenmeden 1.5 2 ay öncede 2yaş 8 aylık bebek olan kaynımı kaybetmiştik..herşeyin üstüne bide onun üzüntüsü hepimizi yıkmıştı..hamileliğim herkese ilaç gibi gelmişti..ama ilacın etkisi kısa sürmüştü..şmdi en az 3aylık olana kadar da kimseye söylemeyi düşünmüyorumm..
başınız sağolsun
söyleme eğer bende kalırsam inşallah söylemicem hamileliğimde çok stres yaşadım kendimi yedim bitirdim sonuç ne oldu zararda olan ben oldum o yüzden takmamak lazım.
sağol canım benm.. o zor günlerimden sonra burası bana ilaç gibi geldi :)
mrb kızlar tekrar geldim :)
11 haftalık diye gitmiştim 8hafta 1 günlük çıktı bebişim karnımda ölmüş ve ben onu ölü taşımışım..hemn yatış yapıldı ve kürtaj oldum :S
kız kıyamam ya ben sana çok acı bi durum ya yaşamadm ama anlıyorum seni Allahım yne güldürmüş yüzünü bak bdaha vermş inş bunu sağ salim alırsın kucağna iş güç yapma dinlenmene bak daha iyi olur senin içn kız iyki bebişn karnında ölünce sana bişi yapmamış ucuz atlatmışsın allahım korumş inş bu beişnde korur
amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırız bebişimizi kucağımıza..iş güç yapma derken geçen hafta eşimin dükkanını süpürdüm eğil doğrul bayadır süpürülmüyodu :) evet canım 3hafta kadar ölü taşımışım ama hiç anlamadım..biraz daha dursa zehirlenirmişim ama ucuz atlatmışız dediğin gibi..
inş Alahım yaşatmaz bdaha canım ynede dedğm gibi çok iş yapma elnden geldğnce dinlen yürüyüş falan yap ama ağır iş yapma
ilkinde çok yürüdüm ama bunda daha 1 kere yürüme fırsatım oldu :S
cnm sen ynede yürümmeye çalış hem bebşin çnde kolay dönsün hemde kolayca odğum yap dye ilk aylarda yürümeyenler çok pşman oluyo çnkü bebiş dönmüyor dönmeynce sezryan zorunlu ya o yüzdn ama normalmi istyosun sezryanmı bilmyorum cnm