• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy şekerim senin haberini aldımm nasıl sevindim anlatamam..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn :16::16::16::16:
Bize de dua et hamişin duası kabul olur :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyy amin canım benim inşallahh :)
tabiki ederim canım benim :) Allah'ım herkeslerin kucaklarının hayırlı evlatlarla doldursun inşallah :)

Arkadaslar 3 senelik dogum kontrol hapindan ( yasmin) den sonra kac ay beklemek normal sizce 6 ay sonra hamilelik hala olmadiysa doktora gitmek gerekirmi yoksa bi sene dolmasinimi bekleyeyim??

canım doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalan da var aylarca bekleyen de..
Bu kişiden kişiye değişiyor. Ama 6 ay değil 1 yıl beklemeni öneriyor doktorlar. Bırakalı kaç ay oldu?

Son düzenleme:
Arkadaslar 3 senelik dogum kontrol hapindan ( yasmin) den sonra kac ay beklemek normal sizce 6 ay sonra hamilelik hala olmadiysa doktora gitmek gerekirmi yoksa bi sene dolmasinimi bekleyeyim??

canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden net bişey söyleyemicem..ama bünyeden bünyeye fark ediyomuş kimi bırakır bırakmaz hamile kalıyomuş kimi 3 ay kimi 6ay sonra..siz 1-2 ay şansınızı deneyin bakalım :)

canım doğum kontrol hapını bıraktıktan hemen sonra hamile kalan da var aylarca bekleyen de..
Bu senin kişiden kişiye değişiyor. Ama 6 ay değil 1 yıl beklemeni öneriyor doktorlar. Bırakalı kaç ay oldu?

Bu ay 5 oldu folik asitle multivitine basladim bu ay bilemedim simdi cok uzarsa bunlara devammi edeyim? Yumurtlama olayinin baslyip baslamadiginida anlayamiyorum tam ..yoksa olurunami birakayim :))

canım ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden net bişey söyleyemicem..ama bünyeden bünyeye fark ediyomuş kimi bırakır bırakmaz hamile kalıyomuş kimi 3 ay kimi 6ay sonra..siz 1-2 ay şansınızı deneyin bakalım :)

Evet farklilik cok bende bile ilkinde 5 ay kullandim 5 ay sonra hamile kalmistim simdide 5 ay oldu birakali ama sanirim biraz daha zaman alacak :)

Bu ay 5 oldu folik asitle multivitine basladim bu ay bilemedim simdi cok uzarsa bunlara devammi edeyim? Yumurtlama olayinin baslyip baslamadiginida anlayamiyorum tam ..yoksa olurunami birakayim :))

bana doktorum gebelik düşünüyosan 3ay folic asit kullan sonra bırak demişti..bbu ayın 21inde 3ayım dolacaktı ama bide baktım ki 15inde adet olmamşım :) hala devam ediyorum..

bana doktorum gebelik düşünüyosan 3ay folic asit kullan sonra bırak demişti..bbu ayın 21inde 3ayım dolacaktı ama bide baktım ki 15inde adet olmamşım :) hala devam ediyorum..

He hamilesinizz :)) Allah bagislasin hayirliysa kucaginiza alin ins. Siz ne kadar sure kullanmistiniz hapi?

ben de 4 ay önce bıraktım hap kullanmayı 1,5 sene kullandım..Bırakır bırakmaz doktora gittim kan verdim ultrasona girdim.Doktor herşeyin normal gözüktüğünü söyledi. Artık gerisi bize kalmış durumda ;)
Bende Folic Plus kullanıyorum 2 kutum bitti. Zaten folic asiti bebek düşünmeden yaklaşık 3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Sen ilaçlarına devam et.
Yumurtlama günleri için buradan bakabilirsin araçlarda ovulasyon tarihi hesaplama var..
Yada kendini vücudunu dinleyebilirsin.. Ama oluruna bırakman bence en güzeli en azından strese girmezsin:34:

Son düzenleme:
ay ay kalp atışını mı duyacaksınız miniğinizin? :16::16:
gerilme sakın bebeğini de germe rahat ve mutlu ol olur mu?

pek sanmıyorum canım kalp atışını duyacağımızı :( keseyi görürsek öpüp başıma koycam valla..herkes daha bebişi bile göremezsin çok minik diyo..
vajinal ultrason yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım :S

Canim doktorla randevun kacta..senin bebek gorunurse yarinda benimkinin gorunme ihtimali yuksek..haberlerini bekliyorum

5de tatlım..ayy görünür mü ki dersin canım yaa..belki gelir gelmez giremem kayınvalidem annemler olabilir evde bugün yazamazsam yarın mutlaka haber veririm..

pek sanmıyorum canım kalp atışını duyacağımızı :( keseyi görürsek öpüp başıma koycam valla..herkes daha bebişi bile göremezsin çok minik diyo..
vajinal ultrason yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım :S

Kese % 100 gorunur aramizda bigun var sadwce benimki taa gecen haftadan gorundu..alttanda kesinlikle bakmax

Back
X