• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pek sanmıyorum canım kalp atışını duyacağımızı :( keseyi görürsek öpüp başıma koycam valla..herkes daha bebişi bile göremezsin çok minik diyo..
vajinal ultrason yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım :S

herşey zamanla sabretmeyi öğrendik..bu da geçer keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın bi bakmışsın ki kucağında uyuyo:16::16::16::16: sen o günü düşün strese girme olur mu?
bi de vajinal ultrason mu?pek bilgim yok ama pek iyi bişeye benzemiyo bence yaptırma:34:

ben de 4 ay önce bıraktım hap kullanmayı 1,5 sene kullandım..Bırakır bırakmaz doktora gittim kan verdim ultrasona girdim.Doktor herşeyin normal gözüktüğünü söyledi. Artık gerisi bize kalmış durumda ;)
Bende Folic Plus kullanıyorum 2 kutum bitti. Zaten folic asiti bebek düşünmeden yaklaşık 3 ay önceden kullanmaya başlamak gerekiyormuş.Sen ilaçlarına devam et.
Yumurtlama günleri için buradan bakabilirsin araçlarda ovulasyon tarihi hesaplama var..
Yada kendini vücudunu dinleyebilirsin.. Ama oluruna bırakman bence en güzeli en azından strese girmezsin:34:

Yok yok strese girmiyorum canim sadece o cift cizgiyi gormenin heyecanini ariyor insan :p yoksa bi yandan hala gozum korkuyor 2.den

herşey zamanla sabretmeyi öğrendik..bu da geçer keseyi de görürsün kalp atışını da duyarsın bi bakmışsın ki kucağında uyuyo:16::16::16::16: sen o günü düşün strese girme olur mu?
bi de vajinal ultrason mu?pek bilgim yok ama pek iyi bişeye benzemiyo bence yaptırma:34:

ilkinde ağzım yandığı için bunda çok ürkek yaklaşıyorum canım yaa :(

Hadi ya tuhh neyse..artik yaein birbirimize veririz haberi

ben seni merkata bırakmamaya çalışıcam canım..bugün beni aradılar Lina'dan sıkışık gelmeme gerek var mı dedim siz yinede sıkışık gelin pek belli olmuyo bebekler küçük olunca sıkışmanızı isteyebiliyo doktorlarımız dedi..vajinal baktırmayım kalp atışını görmek için bekleyim demi canım..

bence sen bu dönemde o ilki aklına bile getirmemeye çalış..biliyorum çok zor ama bebişinin ve senin sağlığın için en ufak bi sıkıntıdan stresten kendini uzak tutman gerekiyor :(

aslında bi yandan içim rahat..çünkü geçenkinde beta hcg adetimden 9gün sonra 400-500lerdeydi..
bunda adetimden 4gün sonra 1000çıktı :) inşallah bu bebişim sağlıklıdır..

kızlar ben çıkıyorum..markete gitmem lazım..sonrada kayınvalidem gelecek o gelmişken bende bi duşa girerim malum kontrole gidicem temiz olayım..sonra giremem sanırım kayınvalidem varken..çok öptüm hepinizi :):)
bana bol bol dua edinde güzel haberlerle geleyim emi kızlar :)

ben seni merkata bırakmamaya çalışıcam canım..bugün beni aradılar Lina'dan sıkışık gelmeme gerek var mı dedim siz yinede sıkışık gelin pek belli olmuyo bebekler küçük olunca sıkışmanızı isteyebiliyo doktorlarımız dedi..vajinal baktırmayım kalp atışını görmek için bekleyim demi canım..

Linadanmi aradilar..anam beni nie aramiolar:)) hmm sıkışık durumlarini duymamistim demekki istilolarmis..bugun mutlaka haberleroni bekliorum o zmn :)

kızlar ben çıkıyorum..markete gitmem lazım..sonrada kayınvalidem gelecek o gelmişken bende bi duşa girerim malum kontrole gidicem temiz olayım..sonra giremem sanırım kayınvalidem varken..çok öptüm hepinizi :):)
bana bol bol dua edinde güzel haberlerle geleyim emi kızlar :)

Hadi cnm guzel haberlerini beklioruz

güzel bi gün geçirmenizi diliyorum fıstıklar yarın görüşürüz bende çıkıyorum:10::10::10::10:

Back
X