- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
dün gittiğim yerde kan ve idrar istedi iki tüp kanla bi idrara 70lira aldılar yaa :S
bana biraz pahalı geldi canım:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün gittiğim yerde kan ve idrar istedi iki tüp kanla bi idrara 70lira aldılar yaa :S
yedekte test var eğer adet olmazsam 2 gün sonra tekrar yapacağım canım..
işte banada biraz pahalı geldi..keşke devlet hastanelerinden birinde yaptırıp sonuçları alıp gitseydim :S
canım bizde de kan sadece 22 tl gebelik için 4 kere yaptırdım gecen ay bu ay toplam şimdi bi kere daha yaptıracagım düşün..burasıda baya pahalı
canım bizde de kan sadece 22 tl gebelik için 4 kere yaptırdım gecen ay bu ay toplam şimdi bi kere daha yaptıracagım düşün..burasıda baya pahalı
neyse artık tecrübe kazanırsın 2. çocukta![]()
bak negüzel yedekte test varmış bende bitane var onuda son ana kadar bekleticemdoğudayım ben test almak için byaaaa bi yol gitmem lazm
![]()
ben tecrübeliyim aslında ama gafil avlandım işte..geçenkinde devlet hastanesinde yaptırmıştım ve sonra özele gitmiştim..
ben ilkinde var yok testi yaptırmıştım 20lira vermiştim beta hcg için kan testi için 30liraydı..
bu dün ki kan ve idrar gebelikten sonra alınan kan ve idrar canım..
olsun canım yaa herşey bebiş için feda olsun![]()
dha ne testler istiyorlar tam kan sayımları ikili tarama 3lü tarama şeker yüklemesi abow
aman gelsinde bebişler ::)))) gerisi kolay benim şimdiden kollar delik deşik![]()
öyle tabi canımda ne bileyim işte..muayene 45 testlerde 70 tuttu..bize pahalıya gelecek bu bebiş :)
gelsin bi bebiş seve seve acisını çıkarırsın
![]()
Arkadaslar ben avrupa yakasi istanbulda oturuyorum sefaköy mevkiinde bebek istiyorum 2senedir.buralarda bildiginiz guzel doktorlar varmi.herşeyi guzel takip edebilecek.gecen sene devlet hastanesinde yaptirdim bütün tahlilleri iyi çıkmıştı.ama adam akıllı gözükmek herseyi ogrenmek istiyorum doktorumdan
en nefret ettiğim şeyde o şeker yüklemesi yaa![]()
evet biraz sıkıcı ve tadı iğrenç ama gebelik boyunca en önemli konulardan btanesi o yüzden cok cok önemli şekerli su ya olmaz bişi![]()
ya annem yaptırmıştı şeker yüklemesini..annemin o halini görünce benim midem bulanmıştı :S![]()