• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bizde de kan sadece 22 tl gebelik için 4 kere yaptırdım gecen ay bu ay toplam şimdi bi kere daha yaptıracagım düşün..burasıda baya pahalı

ben ilkinde var yok testi yaptırmıştım 20lira vermiştim beta hcg için kan testi için 30liraydı..
bu dün ki kan ve idrar gebelikten sonra alınan kan ve idrar canım..

ben ilkinde var yok testi yaptırmıştım 20lira vermiştim beta hcg için kan testi için 30liraydı..
bu dün ki kan ve idrar gebelikten sonra alınan kan ve idrar canım..

dha ne testler istiyorlar tam kan sayımları ikili tarama 3lü tarama şeker yüklemesi abow :D
aman gelsinde bebişler ::)))) gerisi kolay benim şimdiden kollar delik deşik :D

Arkadaslar ben avrupa yakasi istanbulda oturuyorum sefaköy mevkiinde bebek istiyorum 2senedir.buralarda bildiginiz guzel doktorlar varmi.herşeyi guzel takip edebilecek.gecen sene devlet hastanesinde yaptirdim bütün tahlilleri iyi çıkmıştı.ama adam akıllı gözükmek herseyi ogrenmek istiyorum doktorumdan

Arkadaslar ben avrupa yakasi istanbulda oturuyorum sefaköy mevkiinde bebek istiyorum 2senedir.buralarda bildiginiz guzel doktorlar varmi.herşeyi guzel takip edebilecek.gecen sene devlet hastanesinde yaptirdim bütün tahlilleri iyi çıkmıştı.ama adam akıllı gözükmek herseyi ogrenmek istiyorum doktorumdan

malesef bu konuda ben yardımcı olamıcam canım..Ankara'da oturuyorum çünkü

ya annem yaptırmıştı şeker yüklemesini..annemin o halini görünce benim midem bulanmıştı :S :53::53:

olsun ya o günlere sağlıkla gelelim de kuzum gerisi kolay destek oluruz burda birbirimize gerçi şekerin nesine dektek olacaksak :D sonrasında alışveriş yaparsın hemen unutursun :))))) bebişe biseyler aldınmı hepsi gider :)

Back
X