olur canım sıkma canını kafaya takmamak gerekiyor ama bunu ben beceremiyorum![]()
onu hiçbirimiz yapamıyor snaırım ama :) bakalım bekliyoruz vardır elbet bir zamanı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olur canım sıkma canını kafaya takmamak gerekiyor ama bunu ben beceremiyorum![]()
şimdilik yok canım seninde testte çıkmamış herhalde
evet canım çıkmadı sanırım erken yaptım 2-3 gün sonra tekrarlayacağım eğer adet olmazsam
onu hiçbirimiz yapamıyor snaırım ama :) bakalım bekliyoruz vardır elbet bir zamanı :)
hadi bakalım hayırlısı olur inşallah![]()
inş canım hayırlısıyla...bu arada profilindeki küçük kız resmi çooookkk tatlı yaaaa yerim ben onu![]()
sordum tatlım mekik flan çkme kesinlikle dedi..bol bol yürüyüş ve hamile egzersizi yapabilirsin ama bence en iyisi yürümek dedi..
Kızlar merhaba ya bana yardımcı olur musunuz bir bilginiz varsa ben 2 gün önce kan verdim dün öğrendim beta hcg 14000 çıktı bugün tan 6 haftalık adetime göre sizce normal mi çok telaşlandım.![]()
Cnm gayet normal 6 haftaliklarda beta 5000-100000 arasinda degisio korkulacaj bisi yok doktora git bian once..gidersen hem kese hem bebek gorunur..
sen çalışmıyodun dimi canım
Allahim tez zamanda kavustursun tatlim simdiden bu yollardan geciyoruz onlar bi gel biz onlari nasil severiz![]()
kızlar bizde 5 gündür misafir vardı yatılı dün gece ilişki oldu ya çok canım yandı böyle sanki ateş gibi biber gibi yandı
canım çok sağol ilgin için. Doktora gideceğim eylülün ilk haftası bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarız. seninkide yeni sanırım canım hayırlıca kucağınıza alırsınız inşallah. sen gittin mi doktora canım
Aminn cumlemuz..Gittim cnm seninkiyle hemen hemen ayni benimde..kese ve kalp atisi duyuldu..Rabbim karnimizda tamamlayip kucagimiza almayi nasip etsin insallah