• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya metabolizma işte kiminin hızlı kiminin yavaş evet kimi zaman kilo bile verebiliyormuş gebeliğin ilk aylarında bol bol yürüyüş yapmak en faydalısıymış ben yanında yoga da yapıyorum boş vakitlerimde rahatlatıyor anılacaksın ileriki aylarda stresle baş etmenin yollarını ararken hehehehehehe:)

stres benm hayatımın göbek adı bitanem ;) alışığım ben stresle yaşamayı hergünümüz stresli çünkü..

canm benim adetime yaklaştıkça sol kasığımda bıçak kesiği gibi ağrılar olmaya başlamıştı ve hapşurunca tabiri caizse iki büklüm kalakalıyodum :S ağrının geçmesini bekliyodum düzelmek için..
göğüs uçlarım çok dikti çamaşırım bile canımı acıtıyodu..inanılmaz yorgunluk bitkinlik sürkli uyku hali vardı..

hmm evet hapsurunca onuda unutum..:2::2:
goguste bisey hisetmiyorum oyle sisme falan kocis dio (ama benimkiler hep kocaman bana gore)
simdi yorgunluk da var iki gundur gidip sunu yapim bunu yapim diom hemen uyuya kaliyom tvnin onunde .. gogus uclarim sizliyo sadece kasiniyo (bu bi belirtimi ?)

Hayirlsi ama icimden bi ses.. :16::16::16::16:
aman aman neyse dinlemek istemiyorum vucudumu ama insan duramiyo..

hmm evet hapsurunca onuda unutum..:2::2:
goguste bisey hisetmiyorum oyle sisme falan kocis dio (ama benimkiler hep kocaman bana gore)
simdi yorgunluk da var iki gundur gidip sunu yapim bunu yapim diom hemen uyuya kaliyom tvnin onunde .. gogus uclarim sizliyo sadece kasiniyo (bu bi belirtimi ?)

Hayirlsi ama icimden bi ses.. :16::16::16::16:
aman aman neyse dinlemek istemiyorum vucudumu ama insan duramiyo..

benim eşim ddeün acayip sertleşmiş dedi :17::17:
benimde kaşıntı oluyo ve dik dikler devamlı..

tabiki gittim canım :) adet tarihimle ultrason uyumlu salı günü 6+3 dü :) keseyi gördük doktorum haftaya tekrar çağırıyorum o yüzden vajinal bakmaya şimdilik gerek yok dedi..salı günü tekrar gidicz bebişi görmeye :)
folbiol kullanmaya devam dedi ve önlem amaçlı progestan verdi günde bi tane..

çok sevndm canım gözün aydın olsn inş.. dikkat et kendşne yorma sakın bu arada hangi hastane ve hangi dr ye gittn???

moralim çok bozuk kızlar yine kırmızıları gördüm hemde bu ay günümden bir iki gün erken oldum fakat bazı mevzulardan dolayı canım çok sıtkındı çok sinirli bir ay geçirdim sanırım bununda etkisi oldu ben artık ümidimi kestim bu çocuk konusunda ben kendimi biliyorum kesin tüplerde sorun var ama rahim filmi çektirmek en korktuğum şey asla cesaret edemem :19::14:

:1::1::1::1::1:
hayrilisi bakalim daha bata cok 14/09..
bekleyim (cok zor ama :18::18::18::18:)
sence ne zaman yapmali testi falan ?

tatlım şuan tam 2hafta var..erken gebelik testleri varmış ama hiç denemedim ne zaman yapılır bilemem..diğer gebelik testlerini adet günü 2gün geçtikten sonra yapabilrsin kuzum..yani senin 16günün var bitanem :)

moralim çok bozuk kızlar yine kırmızıları gördüm hemde bu ay günümden bir iki gün erken oldum fakat bazı mevzulardan dolayı canım çok sıtkındı çok sinirli bir ay geçirdim sanırım bununda etkisi oldu ben artık ümidimi kestim bu çocuk konusunda ben kendimi biliyorum kesin tüplerde sorun var ama rahim filmi çektirmek en korktuğum şey asla cesaret edemem :19::14:

canım benm çok üzüldüm..lütfen yıpratma kendini..bak kendinde diyosun çok sinirli bi ay geçirmişsin..valla canım çektirmek gerekirse çektireceksin mecbur bitanem yaa..

canım benm çok üzüldüm..lütfen yıpratma kendini..bak kendinde diyosun çok sinirli bi ay geçirmişsin..valla canım çektirmek gerekirse çektireceksin mecbur bitanem yaa..

canım soğan kürüne başlamayı düşünüyorum bir de bu ay o sadece kisti olanlar için mi yapılan bir yöntem yoksa çocuk sahibi olamayanlar için mi bir bilgin var mı ???

kızlar hamişlerde dişleri sızlayan ayaklarına kramp giren varmı benım dun gece esnerken kramp girdi daha dogrusu tam girmiyorda kasılıyor çok

Back
X