• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben sıkışık gitmiştim canım öncesinde sormuştum sekretere..bazen hocalarımız sıkışık istiyo siz yinede sıkışık gelin demişti..
doktorda harika sıkışık gelmişsin dedi bence sıkışık gitmelisin ;)

tamam kuzum cok sagol bende sıkısık gidiim ozaman ama valla cok su içiyorum hepde sıkısıyorum en ıyısı saat 12 gibi yaparım 14e kadar tutarım :D

tamam kuzum cok sagol bende sıkısık gidiim ozaman ama valla cok su içiyorum hepde sıkısıyorum en ıyısı saat 12 gibi yaparım 14e kadar tutarım :D

hayır hayır o kadar tutman senin için iyi olmaz canım benim bu sefer gidince sıra beklersin belki belli mi olur..hem usg de bastırınca çok kötü olursun..bence 1.30 gibi falan 2-3 bardak iç yolda giderken de şişe al yanına onu iç..

hayır hayır o kadar tutman senin için iyi olmaz canım benim bu sefer gidince sıra beklersin belki belli mi olur..hem usg de bastırınca çok kötü olursun..bence 1.30 gibi falan 2-3 bardak iç yolda giderken de şişe al yanına onu iç..

hadi ya hım tamam ozaman 2 saate ölürdüm herhalde :D evet birde cok bastırıyorlar ya bakalım ne olacak hıc sevmıyorum o bastırma şeysini işte

$SAM_0306.webp
oldu mu kızlar :S

Back
X