- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 35
yyy kıyamam mide bulantısı kusmalar hala geçmedi sadece zofran durdurabiliyo midemi![]()
ne ilkinde nede bunda henüz hiç kusma olmadı bende sadece kuru kuruya mide bulantısı oluyo :S
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yyy kıyamam mide bulantısı kusmalar hala geçmedi sadece zofran durdurabiliyo midemi![]()
ben hiç sıkışık gitmedim ama zararı olacağını sanmıyorum sen sıkışık git bişey olmazkızlar usg ye wc ye sıkısık mı gideyim bol su içip mi gidiim nasıl yapiim daha net görülür :)
valla ben sıkışık gitmiştim canım öncesinde sormuştum sekretere..bazen hocalarımız sıkışık istiyo siz yinede sıkışık gelin demişti..
doktorda harika sıkışık gelmişsin dedi bence sıkışık gitmelisin![]()
tamam kuzum cok sagol bende sıkısık gidiim ozaman ama valla cok su içiyorum hepde sıkısıyorum en ıyısı saat 12 gibi yaparım 14e kadar tutarım![]()
Sinemcim kiyacaksin canim hepimiz cok seviyoruz kocalarimizi ama erkek milletine kitacaksin![]()
çok iyi inşallah hiç olmaz kusma çok kötü ya tüm günün mahvoluyor bulantıya razıyım ben :18:ne ilkinde nede bunda henüz hiç kusma olmadı bende sadece kuru kuruya mide bulantısı oluyo :S
hayır hayır o kadar tutman senin için iyi olmaz canım benim bu sefer gidince sıra beklersin belki belli mi olur..hem usg de bastırınca çok kötü olursun..bence 1.30 gibi falan 2-3 bardak iç yolda giderken de şişe al yanına onu iç..
hadi ya hım tamam ozaman 2 saate ölürdüm herhaldeevet birde cok bastırıyorlar ya bakalım ne olacak hıc sevmıyorum o bastırma şeysini işte
Eki Görüntüle 790518
oldu mu kızlar :S
allah kucagına almayı nasıp etsın canım....inş benim melegimde cok bekletmez beni![]()
kızlar ben cıkıyorum dua edin emi :))) güzel haberler ile geleyim rabbim nasip etsin amin :)
görüşürüz
bat a son 1 hafta kızlarrr
zorlu bekleyişe 1hafta kaldı haa hadi hayırlısı olsun canım benm..
evettt evettttttttttttt ay bide buaralar bi kilo aldımki![]()
iştahın mı açıldı kuzum :S ayıptır sormasıda kaç kilo aldın tatlım :18::18:
şuan tartıldım 73.7 yi gösterdi tartı :2: zaten iştahım açıktır benimboyda 163
boyun kaçtı canım?
boşver sıkma canını bende öyle hamile kaldım..