• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen kaç kilosun canım :) senindemi göbüş var.gerçi olmasada çıkcak yakında :) artık bebişten sonra spor yaparım hayırlısıyla :)

benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..

benm boy 1.70 kilo 72-74 arası git gel yapıyo cnımm..yaa sorma şimdiden çıktı göbüş..doktora sordum şişkinlik o sakın korkma kilo aldım diye dedi..

evet hamileliğin başlarında şişkinlik çok fazla olurmuş :) benim göbüşü görsen 5 aylık gibi :1: bi sabahları gidiyo çoğu sonra hep öyle

Canim sinemim benim derdim büyük :9: net hesaplayicilarinda kg normal ama anamin genlerinde bi yerde galiba brezilya kokeni var bizim popisler hep sakira modeli dikkat cekiyo bende hic hoşlanmıyor dikkat cekmesinden :(
Esra kiz bu havada usutursun dikkat ankara soguk sen nerdesin

Canim sinemim benim derdim büyük :9: net hesaplayicilarinda kg normal ama anamin genlerinde bi yerde galiba brezilya kokeni var bizim popisler hep sakira modeli dikkat cekiyo bende hic hoşlanmıyor dikkat cekmesinden :(
Esra kiz bu havada usutursun dikkat ankara soguk sen nerdesin

ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)
hakkaten bugün iğrenç bi hava var yaa :S sen nasıl oldun bakıyım?
bide senin iş yerin nerde?

ahh bu anneler :) bende aynı anneme çekmişm..annem gibi olmak istemiyorum ama böyle oturmaklada olmuyo :)

Evet ya cumartesi günü calis havada boyle ic karartici olsun puff:43: eryamani gecince hemen canim yakin servisle 20dk bana

Evet ya cumartesi günü calis havada boyle ic karartici olsun puff:43: eryamani gecince hemen canim yakin servisle 20dk bana

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?
ben 1 haftadır yoktum. yeni hamiş var mı aramızda?
benim bat geldı çattı:) bakalım hayırlısı .şimdilik gelen giden yok herhangi bir değişiklik de yok :1::1:

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?
benim bat geldı çattı:) bakalım hayırlısı .şimdilik gelen giden yok herhangi bir değişiklik de yok :1::1:

merhaba hanımlarrr,

ne var ne yok bakalım.?

merhaba canım hoşgeldin :)
bugün mü bat :) ayy ne güzel gelen giden yok o zaman :)

Back
X