seninde bat bugünmüş he :) benimde bugündü tam emin değilim ama :)
ben eminim:) tarihleri tutuyorum her ay
28.ci günde de pıt diye gelir misafirlerimm:)
bugun yoklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seninde bat bugünmüş he :) benimde bugündü tam emin değilim ama :)
yok ankaralıyım iş güç bizi buraya getirdi.günlerdr ağrım var onlar adet ağrısı gibi değildi ama şuan bilemiyorum tam :) korkuyorum belki ondan ağrıyodur.bacaklarımı sıktım oturuyorum![]()
ben eminim:) tarihleri tutuyorum her ay
28.ci günde de pıt diye gelir misafirlerimm:)
bugun yoklar
aaa canım sıkma canını olur tez zamanda inşallah bi kere benimde 8 gün geçti ki daha çocuk düşünmüyordum kanda - çıktı bide demez mi hanımefendi malesef negatif yani hamile değilsiniz bakın şu değer 10 üzerinde olmalıydı diye yerin dibine geçtim sandım ama çok normaldi kim bilir o çocuk benim gibi kaç kişiye böyle konuştu dedim . sende umutlarını yitirme canımm allah tez vakitte beta hcg ni 1000lere çıkarsın![]()
öyle deme kız ayaklarım o kadar şiş ki anlatamam....ayak bileklerim falan benim değil sanki yaaa..ayaklarıma bakıp bakıp ağladım dün![]()
Hamişler hava serinledi corap giymeyi unutmayın ben ki kışın bile giymem ama bebiş için şimdiden evde dahil giyiyorum :))))
merhaba kızlar ben bata 4 gün vardı dün test yaptım testde ikinci çizgiyi gördüim ama belli belirsiz sonra gittim bir test daha aldım sabah kalktım onunla bir daha yaptım bu sefer çizgi biraz daha belirgin bakalım son 3 gün ne olucak sabah 6 da kalktım nasıl midem bulanıyor alt karın ağrım hala sürüyor bakalım ne çıkıcak çok merak ediyorum
canım benimmm çok sevindim hayırlı olsun şimdiden:)
bende bekliyorum.bat dündü,hala gelen yok
merhaba kızlar ben bata 4 gün vardı dün test yaptım testde ikinci çizgiyi gördüim ama belli belirsiz sonra gittim bir test daha aldım sabah kalktım onunla bir daha yaptım bu sefer çizgi biraz daha belirgin bakalım son 3 gün ne olucak sabah 6 da kalktım nasıl midem bulanıyor alt karın ağrım hala sürüyor bakalım ne çıkıcak çok merak ediyorum
canım çok ümitlenmek istemiyorum ama bu akıntılarım ve mide bulantılarım kafamı karıştırıyor inşallah hamileyizdir be canım bu ay bizim ayımız olsun inşallahhh
sinemcim bu saat oldu halaa gelen giden yok canım