• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım dur hemen sıkma kendini...
geçen ay bende antibiyotik kullandım...aynı sen gibi çok korktum doktoru arasım..doktor hamile isen ilk zamanlarda içilen ilaçlar ya hep ya hiç kural etkili olur dedi..ya bebek hemen düşer yada sağlıkla devam eder sorun olmaz..ama genelde problemle karşılaşılmaz merak etme dedi bana..5-6 haftalığa kadar etki etmiyormulş ilaçların çoğ...

inşaAllah canım yaaa çok teşekkür ediyorum sna

aklım başımdan gitti bi an biliyomusun :S

rahatlattın beni kendi kendimi yiyodum eşimede bişey diyemedim..

Günaydın kızlaaar

geçen hafta salıdan sonra sadece telefondan takip edebildim sizi

çünki evdeydim hep eşimin babaannesi memleketten geldi bizde kaldı bikaç gün

o yüzden uzak kaldım buradan özledim bikaç gündede olsa..

burada hesaplamalara göre 28 di benim bat

bugün battan sonra 5 gün geçti ama benim iki üç gün hep geçiyor zaten ama 5 gün hiç hatırlamıyorum geçtiğini

yinede heveslenmek istemiyorum tabiki bu kadar dayandım bikaç gün daha dayanayım diyorum test için

gelen giden olmaz inşaAllah beklemeye devam kızlaaar

varmı süprizi olanlar hamişler felan :)

inşallah canım inşaalh peki bir belirtin varmıı hamiş olda bi halay çekelim canım ihtiyacımız var :16::16:

günaydın canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum bu aralar yoğunum..
dün eşimle konuştum adetimin geciktiğini..
o da bekleyelim sonra adet olursan ne olacak dedi..
bekleyelim biraz daha öncede böyle gecikmiştin ondandır belki dedi..
yani ikimizde gayet soğukkanlıyız..
bende tamam dedim..
zaten evde misafirim var..
bi yandan diğer evin işleri var..
olacağına da hiç bi ihtimal vermiyorum..

günaydın canımm..senin ve eşinin şu sabrına soğukkanlılığına hasta oldum valla :) maşallah size..
bende hiç beklemiyodum bu ay kuzucum ama Allah vermiş işte :)) hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

günaydın canımm..senin ve eşinin şu sabrına soğukkanlılığına hasta oldum valla :) maşallah size..
bende hiç beklemiyodum bu ay kuzucum ama Allah vermiş işte :)) hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun..

hehehhe demiii herkesi hasta ettim:52::52::52::52:
amin güzelim ya hayırlısı olur inşallah:12::12::12::12:

Günaydın kızlaaar

geçen hafta salıdan sonra sadece telefondan takip edebildim sizi

çünki evdeydim hep eşimin babaannesi memleketten geldi bizde kaldı bikaç gün

o yüzden uzak kaldım buradan özledim bikaç gündede olsa..

burada hesaplamalara göre 28 di benim bat

bugün battan sonra 5 gün geçti ama benim iki üç gün hep geçiyor zaten ama 5 gün hiç hatırlamıyorum geçtiğini

yinede heveslenmek istemiyorum tabiki bu kadar dayandım bikaç gün daha dayanayım diyorum test için

gelen giden olmaz inşaAllah beklemeye devam kızlaaar

varmı süprizi olanlar hamişler felan :)

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun canım..biraz daha bekle bakalım kırmızılar gelmezse test yaparsın artık :) hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..

ya kızlaaaar bana şimdi dank etti ben dün bitane ağrı kesici içtim

başım ağrıyordu ve içtiğim ağrı kesicide apranax dı :S

şimdi bi yerde bi yorum okuyunca dank etti o dönemlerde ilaç almamak lazım mış ya

hamileysem ya eyvahlar olsun değilsem sevinicem nerdeyse yaa offf nasıl hiç aklıma gelmedi dikkat etmedim böyle bişeye

canım bende majezik kullanmıştım şuanda bi problem görünmüyo..
benim bi kuzenim kışın grip olmuş bi dünya ilaç kullanmış ve o ay hamile olduğunu öğrenmiş şuan 3aylık topaç gibi oğlu var maşallah.. :32::32:

inşallah canım inşaalh peki bir belirtin varmıı hamiş olda bi halay çekelim canım ihtiyacımız var :16::16:

1 haftadır az az beyaz bi akıntım var

hafta başı çok fena bacaklarımın üst tarafları ağrıyordu ve sol kasığımda ağrı vardı

ama iki gündür çok az beyaz akıntı dışında arada sol kasığıma ağrı giriyor o kadar

korkuyorum her lavobaya gittiğimde kırmızıları görcem diye

günaydınlaaaarrrrrrrrr :52::52::52: sonunda gelebildim buraya kadar sayfaları okuya okuya :32:
yaa kızlar bende inanılmaz gaz problemi,sabah kalktığımda başımı kaldıramayacak kadar mide bulantısı ve baş dönmesi var..
bu kadar olması normal mi yaa öncekinde hiç böyle olmamıştı..
ben hayatta yataktan kalkıp kahvaltı hazırlamam kendime..ama bikaç gündür dayanamıyorum hemen kahvaltı yapıyorum..
noluyooooo bana yaaa :S:S
ahh bebiş ahhh napıyosun sen bana :37::37:

1 haftadır az az beyaz bi akıntım var

hafta başı çok fena bacaklarımın üst tarafları ağrıyordu ve sol kasığımda ağrı vardı

ama iki gündür çok az beyaz akıntı dışında arada sol kasığıma ağrı giriyor o kadar

korkuyorum her lavobaya gittiğimde kırmızıları görcem diye

bide çok fazla gaz problemi var

çok acaip fazla yani

canım bende majezik kullanmıştım şuanda bi problem görünmüyo..
benim bi kuzenim kışın grip olmuş bi dünya ilaç kullanmış ve o ay hamile olduğunu öğrenmiş şuan 3aylık topaç gibi oğlu var maşallah.. :32::32:

isyan ve sen rahatlattınız beni gerçekten ya

hayırlısıyla o zaman bide güzel bir süpriz yaparsa bize

dünyalar bizim olacak ya

isyan ve sen rahatlattınız beni gerçekten ya

hayırlısıyla o zaman bide güzel bir süpriz yaparsa bize

dünyalar bizim olacak ya

rahatlatmak için değil gerçekleri söylüyoruz bitanem..kafana herşeyi çok takma stres yapma biliyorum kolay değil ama sal gitsin..ben ilk hamile olduğumda 1hafta gecikmiş adetim düşünebiliyomusun? hiç farkında değilim adetimin geciktiğinin ki bu hiç normal değil çnkü bebek için denemelerde bulunmuştuk 2 ay ve 3.ayda gelmişti bebişimiz..ikincisindede bi baktım adetim 2 gün geçmiş gittim hemen test aldım baktım hamişim..ikisindede çok rahattım öğrendiğimde benden sanaa tavsiye çok yoğunlaşma..

rahatlatmak için değil gerçekleri söylüyoruz bitanem..kafana herşeyi çok takma stres yapma biliyorum kolay değil ama sal gitsin..ben ilk hamile olduğumda 1hafta gecikmiş adetim düşünebiliyomusun? hiç farkında değilim adetimin geciktiğinin ki bu hiç normal değil çnkü bebek için denemelerde bulunmuştuk 2 ay ve 3.ayda gelmişti bebişimiz..ikincisindede bi baktım adetim 2 gün geçmiş gittim hemen test aldım baktım hamişim..ikisindede çok rahattım öğrendiğimde benden sanaa tavsiye çok yoğunlaşma..

çok haklısın kesinlikle

bu hafta evdeydim kafam dağıldı aslında biraz .. eşimin babaannesiyle alışverişti gezmeydi derken baya güzel geçti vakit

aklıma geldikçe savdım ama bugün yine yokluyo beni .. bide umutlarımın boşuna çıkması üzecek beni o yüzden umutlanmak isteiyorum hiç

Back
X