Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnn kızlaaarbebiişim ne kadar büyümüş yaaa. insana benzemeye başlamış artııık
![]()
günaydın canımm hoşgeldinn..evet yaa maşallah senin kuzucuğa :)
ooo seninki 11. haftaya giriyo maşallah.darısı benm bebişimin başına inşallah3 ayı atlataydık hayırlısıyla iyiydi
![]()
haklısın kuzucum..benm bi arkadaşımda bu ay kaldım kaldım kalamadım 2 ay ertelemek zorundayız dedi..
11. haftada mı oluyo o test. :26::26:10+3 bugün baya baya az kaldı 3.aya :) önümüzdeki hafta ikili taramaya gidicemm :18::18::18::18::18:
aynen yavrum dua edin benim adımada KPSS denen illeti başarı ile geçeyimm..
sonrada zaten inş hızlı bir şekilde bebiş çalışmalarına devam edeceğiz..
ben bebişe ara versmde sizi bırakmıcam amaa![]()
aynen yavrum dua edin benim adımada KPSS denen illeti başarı ile geçeyimm..
sonrada zaten inş hızlı bir şekilde bebiş çalışmalarına devam edeceğiz..
ben bebişe ara versmde sizi bırakmıcam amaa![]()
Merhaba kizlar nasilsiniz? Size ufak sorularim olacak
Her zaman adetim 7-8 inde olurdu, bu ay 3 de oldunsizce benim yumurtlama 8 indenmi hesap edecem??
Yoksa 3 denmi ?? Yumurtlama gunumu anlayacamadim cunku hep kasiklarimda agri vardi
Akinti batma offf sizce ne zamandi???
hepinize dolu dolu günaydınlarnasılsınız bakım
![]()
![]()
ooo seninki 11. haftaya giriyo maşallah.darısı benm bebişimin başına inşallah3 ayı atlataydık hayırlısıyla iyiydi
![]()
günaydınnnnn kızlaaarbebiişim ne kadar büyümüş yaaa. insana benzemeye başlamış artııık
![]()
10+3 bugün baya baya az kaldı 3.aya :) önümüzdeki hafta ikili taramaya gidicemm :18::18::18::18::18:
11. haftada mı oluyo o test. :26::26:
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah gönlünden geçen olur![]()
ederiz bebişim ederiz merak etme sen![]()
tabi bizi bırakmıcaksıınnnn yoksa çok kızarım sanaama kpss yide bizim yüzümüzden ihmal etme sakın..
![]()
o bebeişi varrr yaa mıncıklarımmm benn yaa...ellerini ayaklarını ısırırımmm
kuzumm korkma birşey çıkmıcak inş...
amimn bebişimmmm
ben ikisinide bir arada yürütcem inşşş
günaydınn bebekkk![]()
merhaba canım hoşgeldin..ben iyiyim sen naslsın?
hayır canım olur mu öyle şey ne zaman adet olduysan o tarihi baz alıcaksın ona göre yumurtlamanı hesaplayacaksın..
akrilimmmmm sen hamile misinnnnnyaaaa çok sevindim görünce takip ediyodum sürekli ama gözümden kacmısss....sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimmm
![]()
Günaydin hosgeldin hamd olsun iyi sayilir sen nasilsin?