• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnn kızlaaar :3::3::3: bebiişim ne kadar büyümüş yaaa. insana benzemeye başlamış artııık :16::16::16::16:

Merhaba kizlar nasilsiniz? Size ufak sorularim olacak
Her zaman adetim 7-8 inde olurdu, bu ay 3 de oldunsizce benim yumurtlama 8 indenmi hesap edecem??
Yoksa 3 denmi ?? Yumurtlama gunumu anlayacamadim cunku hep kasiklarimda agri vardi
Akinti batma offf sizce ne zamandi???

haklısın kuzucum..benm bi arkadaşımda bu ay kaldım kaldım kalamadım 2 ay ertelemek zorundayız dedi..

aynen yavrum dua edin benim adımada KPSS denen illeti başarı ile geçeyimm..
sonrada zaten inş hızlı bir şekilde bebiş çalışmalarına devam edeceğiz..
ben bebişe ara versmde sizi bırakmıcam amaa:16::16:

10+3 bugün baya baya az kaldı 3.aya :) önümüzdeki hafta ikili taramaya gidicemm :18::18::18::18::18:
11. haftada mı oluyo o test. :26::26:

hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah gönlünden geçen olur :34::34:

ederiz bebişim ederiz merak etme sen :34::34:
tabi bizi bırakmıcaksıınnnn yoksa çok kızarım sana :47::47: ama kpss yide bizim yüzümüzden ihmal etme sakın..

Merhaba kizlar nasilsiniz? Size ufak sorularim olacak
Her zaman adetim 7-8 inde olurdu, bu ay 3 de oldunsizce benim yumurtlama 8 indenmi hesap edecem??
Yoksa 3 denmi ?? Yumurtlama gunumu anlayacamadim cunku hep kasiklarimda agri vardi
Akinti batma offf sizce ne zamandi???

merhaba canım hoşgeldin..ben iyiyim sen naslsın?
hayır canım olur mu öyle şey ne zaman adet olduysan o tarihi baz alıcaksın ona göre yumurtlamanı hesaplayacaksın..

ooo seninki 11. haftaya giriyo maşallah.darısı benm bebişimin başına inşallah :16::16: 3 ayı atlataydık hayırlısıyla iyiydi:55::55:

akrilimmmmm sen hamile misinnnnn:16::16::16::16: yaaaa çok sevindim görünce takip ediyodum sürekli ama gözümden kacmısss....sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimmm:16::16::16:

günaydınnnnn kızlaaar :3::3::3: bebiişim ne kadar büyümüş yaaa. insana benzemeye başlamış artııık :16::16::16::16:

o bebeişi varrr yaa mıncıklarımmm benn yaa...ellerini ayaklarını ısırırımmm :56::56:

10+3 bugün baya baya az kaldı 3.aya :) önümüzdeki hafta ikili taramaya gidicemm :18::18::18::18::18:

kuzumm korkma birşey çıkmıcak inş...

11. haftada mı oluyo o test. :26::26:

hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah gönlünden geçen olur :34::34:

amimn bebişimmmm:16::16:

ederiz bebişim ederiz merak etme sen :34::34:
tabi bizi bırakmıcaksıınnnn yoksa çok kızarım sana :47::47: ama kpss yide bizim yüzümüzden ihmal etme sakın..

ben ikisinide bir arada yürütcem inşşş:23::23:

hepinize dolu dolu günaydınlar :16::16::16::16:nasılsınız bakım:6:

günaydınn bebekkk :21::21:

o bebeişi varrr yaa mıncıklarımmm benn yaa...ellerini ayaklarını ısırırımmm :56::56:

kuzumm korkma birşey çıkmıcak inş...

amimn bebişimmmm:16::16:

ben ikisinide bir arada yürütcem inşşş:23::23:

günaydınn bebekkk :21::21:

amiiiinnnn amiiinn inşallahhh çıkmaz..
o zamn gelebilirsinn buraya izin verdimmm :10::10::10::10:

merhaba canım hoşgeldin..ben iyiyim sen naslsın?
hayır canım olur mu öyle şey ne zaman adet olduysan o tarihi baz alıcaksın ona göre yumurtlamanı hesaplayacaksın..

Gunaydin canim hosbulduk iyiyim canim hamd olsun, anladim canim yani 3 den hesaplayacam,
Yani 17 de felan cok tsk ederim
Canim benim:38:

akrilimmmmm sen hamile misinnnnn:16::16::16::16: yaaaa çok sevindim görünce takip ediyodum sürekli ama gözümden kacmısss....sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimmm:16::16::16:

evet canım çok şükür yaaa bebişim geliyoo :49::49::49: sibotide hamiş :16::16: senin bebişinin cinsiyeti belli oldumu :52::52:

sinemmselcukk senin de gözün aydın canım....ayy nasıl mutlu ldum anlatamam sizleri de hamile görünce...darısı isteyen herkesin basına inşallahhhh:16::16:

Back
X