Birlikte ilk uyan?

Ben başka şehire geldşğim için ve daha önce eşimle uyuyup, uyanmadığım için bana da garip gelmişti ama öyle deli gibi bağırıp, yataktan atacak kadarda değil. Zaten gece de uyuyamıştım yadırgamıştım yatağımı.. Sabah uyanınca da etrafa bakınıp durmuştum evde neyi nasıl yapacağmı şaşırmıştım ama zaman geçtikçe o evin evin olduğunu hissetmek, bir yuvamın olduğunu iyice sindirmek müthüş bir duygu. Hatta artık annemin evini yadırgıyorum uyuyamıyorum, mutfakta neyi nereye koyacağımı bilemiyorum... Ama anneme çaktırmıyorum tabii...

sanırım geyik olsun diye anlatılmış bişi...

ben ilk uyandığımda gayet normaldim tabiki heyecan mutluluk vardı ama....
sadece bende arada eşim aniden karşıma çıkınca birden korkup ayyy diyodum sempatiksalakcinni
o da hala alışamadınmı benle bi evi paylaşmaya derdi kaydirigubbakcemile3

gayet güzel, romantik ve mutlu bir sabahtı...
hayatımın en güzel günlerinin başladığı bir sabah...

kızlar yaa çok güzel şeyler yazmışsınız valla.
okumaktan büyük bi zevk aldım
Allah hepinizin yuvasından mutluluğu eksik etmesin.

Benim nişanlımda sağsalim askerden gelsinde bizde yuvamızı kuralım, bende buraya duygularımı yazayım :Saruboceq:

İlk uyanışş..
Güzel topikmişş..
Otelimizde balayımızdaydık sabah gözlerimizi ikimizde açtığımızda gölmanzaralı odamızda kahvaltımızı yaptık..
odanın telf uyandık..
Resepsiyon eğer uyandıysanız kahvaltınız gelicek.. balayı çiftiyiz ya hizmet fenaaaaaa..
telf çaldığında bi noluyo oldum sonra bakıştık ve gülüştük..

valla ben uyandığımda mutlu olmuştum 2 yıldır birlikteyiz ama hiç bir sabah böyle eşimi uyurken görmemiştim uyandığında nasıl olur bilmiyordum ve haliyle değişik bişey ya o hisler ööle izlemiştim eşimi nasıl uyuyo diye :kedi:

O sabah uyanışımı mutluluğumu hiç unutmam..
gözlerimi açtım eşime baktım uyuyor biraz onu seyrettim sonra kalktım.
evi gezdim mutfaga gittim sandalyeye oturdum etrafa bakındım durdum
şimdi biz evlendik ve burası bizim evimiz mi dedim kendi kendime...
sonra eşim uyandı mutfaga yanıma geldi günaydın öpücüğü
ve ardından birbirimize sarılıp ağlama krizine girdiğimizi ömrüm boyunca unutmayacağım sanırım...
(biz çok zor şartlar altında evlendik ve sabah ki gözyaşlarımız sanırım herşeyi atlattığımız içindi...mutluluktan)

Bende acaip bi deprem korkusu var,geceleri de eşim acaip döner yatakta sallar resmen yatağı...gece o sallantıya uyandım,şaşkın şaşkın etrafıma baktım..:)))oh çekip uyudum tekrar,sabah ta eşim öperek uyandırdı,kalktım ki kahvaltı da hazır...süperdi o gün yaa.akşamı da balayına gitmiştik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…