• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte kilo verelim!

cizdirikcipatates

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
38
18
88
Merhabalar! Ben 20 yaşında, yıllarca kilo almak için çabalamış biriyim. Ne yaparsam yapayım kilo alamadım. Adet düzensizliği sebebiyle kullandığım ilaç sonrasında başladım yavaş yavaş kilo almaya :63: Ve şuan inanılmaz kiloluyum. 60! 1 haftadır yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama bi' diyet değil tabii ki. Ekmeksiz yemek yemeyen ben, 6 gündür ekmek yemiyorum. (merak eden olursa ekmekten nasıl kurtulabileceğimizi anlatabilirim :KK39:) Bu sabah tartıldım ve -500 çıktım. 59.5 yani. Diyorum kiiii, burda deneyimlerimizi, neler yaptığımızı birbirimizle paylaşalım. Spor konusu da dahil, birbirimizi motive edelim. Ve birlikte başaralım! :KK9:

Ekimin ilk hafta sonu 60'a tekrar çıkmıştım. Farklı bir şey denedim. Spora başladım, ekmek yemeği kestim ve akşamları yemiyorum. Şuan 58.5 :)

Bende bugün tartildim ve 66 kiloyum :KK61: çok Üzgünüm :KK61::mad: Bugün diyete başlıyorum :KK61: yoğurt diyeti yapıcam 30 day squati uygulicam ve her gün 30 dakika yurucem:KK75: gelişmeleri yazarim

Tam yerine geldim o zaman desene.:)
Benim boyim 1.63, kilom 56.7.
50 olmak istiyorum.:eek:
Aslında yemekten çok hareket eksiğim var benim:KK43:
Bende bugün tartildim ve 66 kiloyum :KK61: çok Üzgünüm :KK61::mad: Bugün diyete başlıyorum :KK61: yoğurt diyeti yapıcam 30 day squati uygulicam ve her gün 30 dakika yurucem:KK75: gelişmeleri yazarim

KIZLAR BİZDE DÜĞÜN DERNEK VARDI KOŞTURMACADAN GİREMEDİM. BENİM KİLODA DEĞİŞİKLİK YOK AMA İNCELDİĞİMİ SÖYLEDİLER.1 HAFTA BOYUNCA ÇEVREMDEKİLERE HORON, HALAY, ROMAN HAVASI FALAN ÖĞRETTİM. HAREKETİM ARTTI VE İNCELMEYE BAŞLADIM. HAREKET ÇOK ÖNEMLİ!!!! BENİM DE EN BÜYÜK EKSİĞİM BUYDU :110: DİKKAT EDELİM VE HEDEFLEDİĞİMİZ KİLOLARA ULAŞALIMMM:KK25:

Ben de size katılmak istiyorum. Konu sahibi yaptıklarını yazar mısın? Lutfen aydınlat bizi. Benim kilom 60 suan ama 50ye dusmek istiyorum :(

Ben de size katılmak istiyorum. Konu sahibi yaptıklarını yazar mısın? Lutfen aydınlat bizi. Benim kilom 60 suan ama 50ye dusmek istiyorum :KK43:

Merhaba canım. Öncelikle hareketimi çoğalttım. Ve aklıma geldikçe dans ediyorum. Günde 1 saat yürüyorum. Artık asansör kullanmıyorum okulda. 6 kat merdiven inip çıkıyorum. Akşamları yemiyorum ve ekmek tüketimime dikkat ediyorum. Derslerim yoğunlaştığı için spor yapamıyorum şuan. Ama dediğim gibi, daha aktif olmaya çalışıyorum. Markete gidilcekse hemen kalkıp gidiyorum, hareket etmek için sebepler üretiyorum yani. Daha detay öğrenmek istersen, beslenme konusunda ya da spor hakkında, mesaj atabilirsin canım.
AYRICA KENDİME NOT: ÇEVREMDEKİLER KİLO VERMEYE BAŞLADIĞIMI FARKETTİLER. GÖBEK VE BEL BÖLGEMİN İNCELDİĞİNİ SÖYLEMEYE BAŞLADILAAARRR:21:

Herkesin hayatının bir döneminde kilo vermey çalışmıştır. Bazımız güzel görünmek için kilo vermek ister, tabi ki güzel görünmek kendimize olan öz güvenimizi arttırmaya yardımcı olur. Bazımızda sağlık sebeplerinden dolayı, kilo vermek ister.

Obezite hastası olan kilolu insanlar, kalp hastaları, diyabet hastaları ve diğer sağlık sorunlarına sahip olabilirler. İstenmeyen kilolardan kurtulmak için kısa sürede zayıflamak tabiri caizse sihirli bir değnek değmesini ister ama uzun süreli kilo kaybı yada uzun sürede verilen kilolar geri gelmemesini sağlar. Sağlıklı yaşamak için yaşam ve beslenme biçiminde değişiklik yapılması gerekir.

Goji berry de bolca bulunan b1 vitamini sayesinde karbonhidratları etkili bir şekilde enerjiye dönüştürmeye yardımcı olur. Tiroid hormonunun düzenli çalışmasına yardımcı olur. Tiroid sorunları kilo almaya sebep olan başlıca sorunlardan biridir.

Besin değeri yüksek goji berryler kilolardan kurtulma programınızın bütünleyici önemli bir parçası olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadashlar, araniza Bakuden katiliyorum, boyle motivasyon grubuna ihtiyacim vardi ve buldum.
3 ay once anne oldum ve 12 kg fazlam var.
ve yarindan itibaren diyete (az yemeye) ve mumkun oldugu kadar yapacagim spora bashliyorummmmm
hadi hayirlisi!
bu aksam tartiya cikip da bugunku kilomu yazicammmmmm
Sevgiler,
sevil

Back
X