Nedir bu uygulama bende yapayım12 kiloyu 2 ay da filan veririsin bence cok rahat onemli olan bogaz iradeyi tutmak ben yediklerimi yazarak kontrol altinda tutuyorum bi akilli uygulama kullaniyorum bunun icin cok faydasi oluyo
Fatsecret diye bir telefon uygulmasi cok guzel ne kadra ne yedim kac kalori aldim ne kadari karbonhitrat ne kadari protein goruyorum.. Diyetkoçum diye de bir uygulama var o da gayet guzelNedir bu uygulama bende yapayım
hadi bakalım bende pazartes baslamadım dıyete salı basladım hemde aksam kac kılo verdıklerımızı yazalım ben vakıt buldukca yuruyorum sabah yarım saat aksam 40 dk yurudum bugun :)Bu arada sabah kepek ekmegine bir tost yiyecegim .oglen salata yogrt sebze veya corba.aksam protein salata ve corba yemeyi dusunuyorum.ara ogunleri dusunmedim.meyve sut yogurt ceviz kuru uzum vb secerim:) ve bol su.....lutfennn verellllim kilolarimizi.herkes mutlu oldugu kiloda olsun....gelismeleri bildiricem
İnşallh en saglikli sekilde istedigin hedefe ulasirsin :) corba 2 dilim ekmek gibi say ve aksam corba iciyosan ekmek yeme ve sabahlari haslanmis yumurta tabsiye ederim uzun sure tok tutuyo verken degil ama yedikten 20-30 dakika sonra fark ediyosun doydugunu :)Bu arada sabah kepek ekmegine bir tost yiyecegim .oglen salata yogrt sebze veya corba.aksam protein salata ve corba yemeyi dusunuyorum.ara ogunleri dusunmedim.meyve sut yogurt ceviz kuru uzum vb secerim:) ve bol su.....lutfennn verellllim kilolarimizi.herkes mutlu oldugu kiloda olsun....gelismeleri bildiricem
Baya iyi vermisin kisa surede devami da gelir umarim :) nasil besleniyosunBen mart başı diyete başladım, 98,500'düm, bugün 91,500'üm. 91.500'ü, son on senedir görmemiştim herhalde tartıda.
Öncelikli hedefim, 82 olup, 82'yi bir ay kadar korumak. Sonrası Allah kerim.
Nerden alıyorsunuz tercihiniz nedr yulaf ezmesinibu arada kızlar bu yulaf ezmesi yediğimden beri açıkmıyorum inanın bende diyorum nasıl açıkmıyorum ama int baktım yulaf ezmesi kan şekerini dengeliyormuş açlık krızlerını onluyormus tokluk hıssı verip dinç tutyormus aklınızda olsun
Bende üç asagi beş yukari senin gibi besleniyorum tabi arda kucuk kacaklar oluyo kalori sayımı ile desteklemeye çalısıyorum hadi bakalim hedefine ulastigini görmek dileğiyleBugün 91.200 olmuşum. Bakalım 29 Mart Pazartesi günü ne yazacağım buraya... En en en gizli hedefim, 89.700 olmak ve bunu gerçekleştirmeme yardımcı olması için de (5 x 7 ) 35 km yürümek. Şimdi, önümüzdeki pazartesiye kadar, derin bir sessizliğe gömülüyorum... :)
Marketlerde kolaylıkla bulabilirsin etinin var sarı bi paket onu kullaniyorum ben ama onu da ölçülü yemek lazımNerden alıyorsunuz tercihiniz nedr yulaf ezmesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?