- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Madem bugün birlikte olmayı istediniz, hormonlarınız devreye girdi, neden adama ''farkındaysan baba kız gibi olduk'' dediniz? Baştan çıkarsaydınız? Azarlanarak kimse sevişmez ki. Ben oraya takıldım.
Ben de bunu söylüyorum . Eğer bu evliliği devam ettirme niyetiniz varsa bu uslup kısırdöngüsünden vaZgeçmeniz lazım. Israrla onun gibi olmazsanız o da vazgeçecektiro kabalastikca ben de kabalasiyorum.ama asagilayici soz kullanmiyorum.ben ona mesela bir kez olsun tipe bak demedim o defalarca bu cumleyi kullaniyo.hic yere kirici oluyo.kendinizi yerime koyun.sizce boyle yapan birine seni ozledim denir mi denirse karsiligi ne olur
Vardi.kendi hayatini yasardi.burda kimsem yok.ben ayri o ayri takilirdi halada oylePeki bu yıllardır hep mi böyleydi en başlarda nasıldı mesela ?
Cinsellik harici farklı sorunlarda var mıydı mesela?
Bu adamla devam etmek istediginizden emin misiniz?Yonlendirebilirsem bi urologa iyi olucak.antroporoza girince asabiyet ve cinsel isteksizlik oluyomus.belki bi sakinlestirici ilac falan yazar doktor.sorun cinsellikten ote ofkeli sabirsiz negatif enerjili olmasi.dunde yazdim.lohusayken hic yere beni dovdu ama oyle boyle degil 1.90 boyunda 120 kilo bi adam.defalarca kafami yumrukladi.sanki 15 yil ona hayat arkadasligi degil de dusmanlik etmisim gibi dovdu.karsisinda kendi ebatlarinda bi adam varmis gibi dovdu.o an sorunun ne kadar buyuk oldugunu fark ettim.
Evet 50 lili yaskaeda tam tersi olur. Ben de oyle biliyorum. Benim tahminim esiyle degil de disarida baskalariyla beraber oldugu.Bunu araştirin derim, cunku o yasta erkeklerin tam tersi akli fikri yatakta olur bence.. Bir sorunu var eşinizin cinsel bir isteksizlikte olabilir. Sorunun kaynagini bulun oncelikle
Bu konunun cinsellikle ilgisi yok bence.Sanki çoktandır baska sorunlar var gibi geldi bana.Insan bir anda boşanacam filan der mi.Cok daha farkli veya buyuk bir sorun var ve bunu sakince konusmazsaniz yazık olur.Esas sorun hallolursa cinsellik her türlü duzelir.Ben de her dogum sonrasi ayni soğuma olayini yasadim kosullar oyle yapıyor zamanla düzeliyor.Lakin dedigim gibi sorun bu değil bence.Insallah konuşarak ne oldugunu anlayıp yeniden toparlarsiniz.Sevgiler.15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?