Birlikte olamama..evli bayanlar bakar misiniz

Yaş farkı çok fazla.
Sanırım eskisi gibi değil durumu. :s

Sorun onda ama paylaşmak istemediği için size atmış topu pek çok erkeğin yaptığı gibi.

Bence güzel yaklaşıp Dr a ikna etmek lazım.

Bazen şu kadar yaş farkı sorun olurmu diye konu açanlara etiketliyeyim bari konunuzu müsadenizle
Sorunuza gelince sende haklısın oda
Sen genç enerjisi yüksek bir kadınsın cinseliği istemen bunu eşinden veklemen doğal
Eşin artık yaşlılığa merdiven dayamış daha çok sade ve gerilimsiz bir hayatı istiyor eşinin taleplerine cevap verecek enerjiside isteğide yok bunu gurur yapmış birde
Tümüyle uyumsuz bir çiftsiniz arkadaş

Eşiniz kendi kusurunu sizi aşağılayarak örtmeye çalışmış. Fiziksel bir sıkıntısı var olabilir. Yaş farkınız çok bilemiyorum bir 10 sene sonra ne olacak peki?

Kendino begenmislik yapiyo bence canim sen 30 mussun ne guzel genceciksin ben yerinde olsam suslenir cikarim disari gezerim bebegimle kiskansin catlasin oda gitsin baska kiza bide zaten baskasi olsa kari kiza,giderdi diyomus ya aklinda demekki o varki diyo bunu valla alinma ama bence baska biri var hayatinda cu ku bi erkek iliskiyi ister illaki oyle yada boyle demekki ihtiyacini karsiliyoki istemiyo

35 yasindayim.duzelsin istiyorum.bebek var sonucta.duzeltinceye kadar mucadele edicem.ha biri varsa o zaman hic ugrasmam

eger aldatma gibi biseyi varsa anlarsin zaten tel elinden dusmez eve her zamankinden gec gelir ve hep bahanesi vardir herseyi sensiz yapmak ister vs vs ama ister aldatma olsun ister baska bisey yaptigi kabul edilemez sen kendi kiymetini bil o nasil davraniyosa sende oyle yap o evde yokmus gibi yapabilirsen kendin gez toz kendinle ilgilen

35 yasindayim.duzelsin istiyorum.bebek var sonucta.duzeltinceye kadar mucadele edicem.ha biri varsa o zaman hic ugrasmam
Sen cabalamissin zaten cocuguna ilgisi nasil peki seviyomu oynuyomu eve geldiginde napiyo canm tlf tv vs gibi seylermi
Ha bide genelde hamilelikten sonra uzaklasirlar dogumdan sonra falan sen salla onu cabalamissin sorunu cozmek icin konusmussun o tersini yapmis kavga cikarmis cocugun buyumesini bekliyomus onsuzda buyur tabi karar senin sen bilirsin yinede bol bol dua et namaz kil kuran biliyosan oku ferahla kafani toplarsin cnm

Madem bugün birlikte olmayı istediniz, hormonlarınız devreye girdi, neden adama ''farkındaysan baba kız gibi olduk'' dediniz? Baştan çıkarsaydınız? Azarlanarak kimse sevişmez ki. Ben oraya takıldım.

Ve sen bu sığır la hala sevişmek mi istiyorsun ?
Kardeş libido tavan bile olsa insan kendini döven el kaldıran adamı koynuna almak istemek yahu biraz onur!
Ayrıca kızına onurlu dik durarak örnek olursun kendini yaşlı bi herife ezdirerek değil.
Kardeslerin boşanmış diye senin de ömür boyu mutsuz mu olman lazım bu nasıl bir mantık?
Annen baban onların acısına dayanmış senin bosanmana da dayanirlar merak etme.
Zaten çok yaşlılar diyorsun onlar ölüp gidince neyi bahane edeceksin çok merak ettim ?

Şekeri tansiyonu varsa mort olur belki sen de kurtulursun
Tavsiyem her gün tereyağlı bol yağlı makarna mantı yap koy önüne kalbi yağ bağlasın. Tez elden tahtalı köyü boylar sen de paralarına konarsın

Kız cherry seviyorum seni

Yahu annen 19 yaşında kaç yaşında herifle neden evlendirdi seni ?
Ailevi nedenlerden evlendim diyorsun baban mi üstüne geldi ?
Diyelim ki baban hayirsiz e annen neden kol kanat germedi sana ?
Onlar seni çok rahat feda etmişler zaten merak etme.
Ayrıca boşanmak öyle agitlar yakilacak bi durum değildir.
Namussuzluk hırsızlık dolandiricik yapmak bunlar ayıp utanılacak şeylerdir boşanmak değildir.
Aynı evlilik gibi boşanmak da bir süreçtir.

Yalnız lohusayken baya tekme tokat dövmüş karısını bu iğrenç yaratik. Hamileyken de türkü hakaretler etmiş.
Zaten 2.evliligi adamın ilk karısının neden boşandığı belli oldu.
O nedenle hiç polyannaci olunacak bi durum yok.

Dimi ya , konu sahibi çok özür dileyerek söylüyorum ama 19 yaşında 35 yaşında adamla evlendirerek resmen hayatının hatasını yaptırmış sana ailen, gerçekten üzülüyorum böyle evlenen gencecik kızlara. Dünden beri konunu görüyorum, cözüm arıyorsun ama zor..
adam ya kart zampara yada yaşlılıktan böyle, bir de utanmadan karıya kıza giderim diyor terbiyesiz. Allah yardımcın olsun K katra212121

Haha kadın bunun ise yaramazin 'teki olduğunu anlamış kaçmış bence.
Bu da sana böyle bi hikaye anlatmış.

Cocuguna asiri duskun.evde elinde surekli tel var.fakat hep briç oynuyo.hicbi yazismasini gormedim

Tesekkurler.allah zor durumda olan tum kadinlara yardim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…