- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
- Konu Sahibi katra212121
-
O zaman sizsiz yapamayacağını ona gösterin. Bir süre ayrı kalın. Rest çekin.Gecenlerde kiz kardesime ben onsuz yapamam artik biz kemiklesmisiz demis.bunu bana bikez soylemedi
Kendino begenmislik yapiyo bence canim sen 30 mussun ne guzel genceciksin ben yerinde olsam suslenir cikarim disari gezerim bebegimle kiskansin catlasin oda gitsin baska kiza bide zaten baskasi olsa kari kiza,giderdi diyomus ya aklinda demekki o varki diyo bunu valla alinma ama bence baska biri var hayatinda cu ku bi erkek iliskiyi ister illaki oyle yada boyle demekki ihtiyacini karsiliyoki istemiyo15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
35 yasindayim.duzelsin istiyorum.bebek var sonucta.duzeltinceye kadar mucadele edicem.ha biri varsa o zaman hic ugrasmamKendino begenmislik yapiyo bence canim sen 30 mussun ne guzel genceciksin ben yerinde olsam suslenir cikarim disari gezerim bebegimle kiskansin catlasin oda gitsin baska kiza bide zaten baskasi olsa kari kiza,giderdi diyomus ya aklinda demekki o varki diyo bunu valla alinma ama bence baska biri var hayatinda cu ku bi erkek iliskiyi ister illaki oyle yada boyle demekki ihtiyacini karsiliyoki istemiyo
eger aldatma gibi biseyi varsa anlarsin zaten tel elinden dusmez eve her zamankinden gec gelir ve hep bahanesi vardir herseyi sensiz yapmak ister vs vs ama ister aldatma olsun ister baska bisey yaptigi kabul edilemez sen kendi kiymetini bil o nasil davraniyosa sende oyle yap o evde yokmus gibi yapabilirsen kendin gez toz kendinle ilgilenArastiricam bi isler ceviriyo mu diye.bu zamana kadar birkez olsun telini kurcalamamistim.ama bugunden sonra herseyine dikkat edicem.olada bilir belki aldatiyodur belki o yuzden yuzume bakmiyo.ya birakin cinselligi aylarca teni tenime eli elime degmiyoki
Siz kendinize bakin surekli makyajli dolasin evde kisa sortlar askili falan giyin onu hic umursamayin oda size yaklasirKeske sorunu olsaydi.tamamen ruhsal.beni istemiyo.kendime baktigimda da kiskaniyo.ne yapicam bilmiyorum
Sen cabalamissin zaten cocuguna ilgisi nasil peki seviyomu oynuyomu eve geldiginde napiyo canm tlf tv vs gibi seylermi35 yasindayim.duzelsin istiyorum.bebek var sonucta.duzeltinceye kadar mucadele edicem.ha biri varsa o zaman hic ugrasmam
Madem bugün birlikte olmayı istediniz, hormonlarınız devreye girdi, neden adama ''farkındaysan baba kız gibi olduk'' dediniz? Baştan çıkarsaydınız? Azarlanarak kimse sevişmez ki. Ben oraya takıldım.15 ay once dogum yaptim.gebelikle birlikte 24 ay boyunca esimle sadece 3 kez birlikte olduk o da benim teklifim uzerine.artik bu aksam farkindaysan baba kiz gibi olduk dedim.sorun sende.adetli misin musait misin ben bilemem senin teklif etmen lazim.kim yerimde olsa kari kiza gider dedi.ben de sinirlendim ayni sey benim icin de gecerli ama cocugumun hatirina boyle bisey asla yapmam dedim.bunun uzerine bugun tam da dusunuyodum ama sen boyle deyince zerre hevesim kalmadi hic istemiyorum seni .cocuk biraz buyusun bosanicam senle dedi.ben de buyumesini bekleme dedim.sonra cekti gitti.kim haksiz cok uzgunum
Peki bu yıllardır hep mi böyleydi en başlarda nasıldı mesela ?19 yasinda evlendim onla.15 senelik evliyiz
Ve sen bu sığır la hala sevişmek mi istiyorsun ?Lohusayken beni tekme tokat dovdu.emziren lohusali anneyim nasil agladim.annem bu yaz soruyo kizim seni esin hic dovdumu yok anne dedim yemin et dedi.duraksadim annen ciddi yuksek tansiyon hastasi tovbe allahim gunahimi affet sirf o uzulmesin diye yok ana dovmedi hic dedim(
Şekeri tansiyonu varsa mort olur belki sen de kurtulursun
Tavsiyem her gün tereyağlı bol yağlı makarna mantı yap koy önüne kalbi yağ bağlasın. Tez elden tahtalı köyü boylar sen de paralarına konarsın
Yahu annen 19 yaşında kaç yaşında herifle neden evlendirdi seni ?ah keske bosanabilsem.maddi anlamda sikintim yok cok sukur ama annem kaldiramaz bu bosanmayi.daha kardesimin durumuna bu yasli haliyle gozyasi dokerken bi darbede ben vuramam.kendimi feda ederim ama asla anneme benim yuzumden bisey olmasina katlanamam
Yalnız lohusayken baya tekme tokat dövmüş karısını bu iğrenç yaratik. Hamileyken de türkü hakaretler etmiş.Orta da bi bebek var..annenin de rahatsız olduğunu soyluyorsun.kac senelik esin..mutlu zamanlar da yasatabilmis..yasamissiniz..yine her şey güzel olabilir..Belki polyannaci olucam ama ben bu evliliğin düzelebileceğini düşünüyorum.
esin sana büyük haksızlıklar yapmış belli..canin çok yanmis...bilmiyorum güzellikle oturup konuşmayı denedin mi..psikolojisi normal degil..ofke problemi var..ben yaşını fazla bulmadim..ama sen çok genç evlenmişsin.
Elinden geleni yaptıysan susmayı dene..sen geri çek biraz kendini
.belki anlayacaktir suskunlugunu..nötr ol ona karsi..ne sıcak ne soguk..bir de böyle dene.
Dimi ya , konu sahibi çok özür dileyerek söylüyorum ama 19 yaşında 35 yaşında adamla evlendirerek resmen hayatının hatasını yaptırmış sana ailen, gerçekten üzülüyorum böyle evlenen gencecik kızlara. Dünden beri konunu görüyorum, cözüm arıyorsun ama zor..Yahu annen 19 yaşında kaç yaşında herifle neden evlendirdi seni ?
Ailevi nedenlerden evlendim diyorsun baban mi üstüne geldi ?
Diyelim ki baban hayirsiz e annen neden kol kanat germedi sana ?
Onlar seni çok rahat feda etmişler zaten merak etme.
Ayrıca boşanmak öyle agitlar yakilacak bi durum değildir.
Namussuzluk hırsızlık dolandiricik yapmak bunlar ayıp utanılacak şeylerdir boşanmak değildir.
Aynı evlilik gibi boşanmak da bir süreçtir.
Haha kadın bunun ise yaramazin 'teki olduğunu anlamış kaçmış bence.Hayir ikinci.ilk esiyle universitede tanismis.kadini cok sevmis.fakat kadin ele avuca sigmazmis.kayinbabam o donem hatri yilir para yardimi yapmis kadina.sirf universiteyi bitirsin diye.okul bitince evlenmisler esya falan almislar.kadin eve ickili gece yarisi gelen ozgurlukcu biriymis.atamasini baska yere istemis.iki ay evli kalmislar kadin cekip gitmis.havaalanina ben goturdum onu dedi.hem cok seviyodum hem de yolcu edince omuzlarimdan agir bi yuk kalkti diye anlatmisti.bende saf cocugum o zamanlar.icimden dedim bu o kadindan sonra bana cok kiymet verir:)
Sen cabalamissin zaten cocuguna ilgisi nasil peki seviyomu oynuyomu eve geldiginde napiyo canm tlf tv vs gibi seylermi
Ha bide genelde hamilelikten sonra uzaklasirlar dogumdan sonra falan sen salla onu cabalamissin sorunu cozmek icin konusmussun o tersini yapmis kavga cikarmis cocugun buyumesini bekliyomus onsuzda buyur tabi karar senin sen bilirsin yinede bol bol dua et namaz kil kuran biliyosan oku ferahla kafani toplarsin cnm
Dimi ya , konu sahibi çok özür dileyerek söylüyorum ama 19 yaşında 35 yaşında adamla evlendirerek resmen hayatının hatasını yaptırmış sana ailen, gerçekten üzülüyorum böyle evlenen gencecik kızlara. Dünden beri konunu görüyorum, cözüm arıyorsun ama zor..
adam ya kart zampara yada yaşlılıktan böyle, bir de utanmadan karıya kıza giderim diyor terbiyesiz. Allah yardımcın olsun K katra212121
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?