- 3 Ocak 2016
- 336
- 168
- 33
- 43
- Konu Sahibi katra212121
-
Ben 35 o 50 yasinda.soylemesi hoş degil ama yemin ediyorum sokaga cikarken suslenmek istemiyorum o kadar erkekle gozgoze geliyorumki bu beni cok rahatsiz ediyo.zaman cok kotu.kendimi gururla kolluyorum.asla yanlis bisey yapmayi dusunmuyorum.cok agliyorum halime.gencim isteklerim ihtiyaclarim var(
Cok kaba saba.hep tersBaşkası olsa çoktan karı kıza gidermiş kendisi gidemiyor diye mi bu öfke. Def et gitsin geri...zekalıyı. içindeki iki damla su bunları insanlıktan çıkarıyor. İçlerinde durdukça beyin hücreleri ölüyor. Sen hakkısınnnnnnnnn
Keske sorunu olsaydi.tamamen ruhsal.beni istemiyo.kendime baktigimda da kiskaniyo.ne yapicam bilmiyorumSiz 35 o 50 mi? Hastalığı falan olmasın cinsel problem? Yaşı varmış bayağı..
allah razi olsun guzel duaniz icinKusura bakmayın ama eşiniz tam öküzgiller familyasından.Ne demek başkası olsa karı kıza giderdi,hiçte gitmez herkes, ama onun aklı gitmiş kendi düşüncesi bozuk.Sizi ona yol verin gitsin kendini kaf dağında görüyor.Sonuna kadar haklısınız.Yavrunuzu sağlıkla büyütmek nasip etsin Rabbim.
AynenElvis binayı terk etti edecek adamın derdine bak
Keske sorunu olsaydi.tamamen ruhsal.beni istemiyo.kendime baktigimda da kiskaniyo.ne yapicam bilmiyorum
Birde şu var erkekler o konu da kendinde en ufak bir problem olduğunu hatta bunun bir.imasını bile kaldıramıyor sizin söylediğiniz lafı kim bilir neresiyle anladı. Sanki sende iş bitti demişsin gibi seni bastırmaya çalışmış amca bey(bana göre amca) geçer yakında merak etme.Cok kaba saba.hep ters
Resmi iste calisiyorum.taşraya tayinim cikmisti bikac yil once.hafta sonu tek geliyordum eve.o zamanlar bu kadar degilse de yine cok nadir birlikte oluyoduk.iste hep uzgundum.ayni isyerinde bi erkek.asildi.senin sorunun var esinle demezmi cok sasirdim.gozyaslarim kendiliginden suzuldu.hic bisey anlatmamistim.akbaba gibi asıldı durdu.disa yansitmak istemiyorum.yoksa pislikler cokYaşından dolayıdır bayağı farkınız varmış. Aslında bu fazla yaş farkı 20'li yaşlarda sorun değil daha iyi gibi görünse de 30'lara gelince sorunlar belirmeye başlıyor. Siz kendinize bakacaksınız tabiki bu sizin özgür iradeniz. İstediğinizi yaparsınız beden sizin. 5 seneye tamamen sorunu olur o zaman tamamen kesilir cinsellik.. Genelde duyuyorum yaş aldıkça erkeklerde daha çok iktidarsızlık oluyor çünkü.. Antropoz belirtilerini vermeye başlamış. Boşanmak istiyorsa da boşansın yani..
KizmamEşinize yetersiz bakiye desem bana kızarmısınız?? :)
Resmi iste calisiyorum.taşraya tayinim cikmisti bikac yil once.hafta sonu tek geliyordum eve.o zamanlar bu kadar degilse de yine cok nadir birlikte oluyoduk.iste hep uzgundum.ayni isyerinde bi erkek.asildi.senin sorunun var esinle demezmi cok sasirdim.gozyaslarim kendiliginden suzuldu.hic bisey anlatmamistim.akbaba gibi asıldı durdu.disa yansitmak istemiyorum.yoksa pislikler cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?