birlikte olmak gzel ite sonucum

nılencıımm ıkrarcımm çokkkkkkk sağolunnn...............inş hep beraber tamamına ererız mutlu oluruz bırlıkte............

Benim göğüslerimde pek birşey yok, birazcık şiş gibi ama sızlama vs hiç bi his yok.
Ama karnım , kasıklarım ve bacaklarım ağrıyo...Özellikle bugün çok ağrıyo...fisfisfis
Normal mi acaba? O yüzden sordum...

canım normal ınşş..........değerın zaten yuksek bı problem yoktutr canım......ağrıların normal rahım buyuyoooo.......dınlen bolbolcanım...........sen ıkı gunde bırmı yapıcan tahlılı...bana bışı denmedı..........ınş herşey yokunda canım...............

Bana dr 3 gün arayla iki kez yaptır dedi ama ben dayanamadım ve 2 gün arayla yaptırdım...
2. tahlilden 10 gün sonra ultrasona git dedi kese görmek için, yani 3.kez yaptır falan demedi, ben kendim yaptıracağım meraktan...

tebrik ederim el-muallim rabbim tamamına erdirsin,Kucaklarımıza aldığımız günleride görürüz hep birlikte inş.

maşalalh çok güzel haberler bunlar...inşallah kucağınıza laırsınız en hayırlı sağlıklı şekilde miss kokusunu

koklarsınız inşallah ...)) Rabbmi isteyen herkese en hayırlısını nasip etsin inşallah...

buzdevrı canım ınşş çok sağol..............o mıss kokuyu ınşş kolarız canım..rabbım tum yuzlerı guldursun....sağolllllll

muallimcim senin rahim kalınlığın kaçtı ve transfer günü muayene olup rahim kalınlığına bakıldımı...

canım rahımkalınlığını hatırlamıyorum ama hıç problem olmaduı.....normaldı........zaten transfer gunu bakılıp öle konuyoo...........canım rahat ol............beklemk zor ama inş gececkk...........

Maşallah canım çok sevindim Allah yardımcın olsun biz isteyenlerede hayırlısıyla versin inşallah selam ve dua ile..........

Canım bide yeri değil ama yumurta toplama çatlatma iğnesinden kaç gün sonra yapılıyor cevap verirsen sevinirim.....

canım 72 saat sonr..................mesela ben carşamba gece vuruldum cuma 10 gıbı toladılar.............bolbol dınlenmek lazım........zaten sölerler canım

bende tüp bebek yaptırıyorum inşallah hayırlısıyla Rabbim nasip eder bende öğretmenim sen işlemler sırasında izi rapor aldın mı yoksa okula devam ettin mi canım

:sm_cool:Ayyyy çok sevindim,Allahım tamamına sağlıkla erdirsin,tüm isteyenlere biran önce versin,çoooook tebriklerrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…