birlikte olmak gzel ite sonucum

canımm benımm yurekten dılerım kavuş bebişlerıne ınş canımmm.........tedavuın hayırlı ols canım rabbım kımsenın emeğını boşa çıkarmasın ..................amınnnn

feraye canım nıye............sen zaten bellı oldu hamışşin............benım ağrım sızım yok canım ınş hep böle olur ................sadece göğuslerım ve ığne yerlerım ağrıyo canım sen nasısınnnn

canlarım hepınıze çokk teşekkur................çok sağolun rabbım sızı sevındırsın................

canımmm cok sevındımmmmm.... allah bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

el- muallim sana bişey sorucam ben 4 haziranda başladım tedaviye iğenelerimi oluyorum bu iğneler mide bulantısı yapıyor mu ?yoksa psikolojik mi ?

söylemeyi unuttum birde karnım biraz şişti bunların olması doğal mı ?

benimde embriyolarım donduruldu 0hss oldum şimdi reglimle beraber ilac kullanıyorum temmuz başı tansferim var inşallah arkadaşlar

el-muallim tebrik ederim hamileliğini ,çok sevindirici..inşallah 9 ayın sonuna kadar güzel gider herşey ve kucağına alırsın hayırlısıyla,sevgiler...

el- muallim sana bişey sorucam ben 4 haziranda başladım tedaviye iğenelerimi oluyorum bu iğneler mide bulantısı yapıyor mu ?yoksa psikolojik mi ?

canım benım gecen tedavımde aynen öleydı mıde bulantuısı başdıonmesı yaptı ..olabılıyoo yanı bu tedavıde ığneler farklıyıdı ve sanırım akuopunuturunda etkısı ççok rahattım................yanı olabılıyoo psıkıolojıkte olabılır çok yorma kendını bunyenı de kuvvetlendır karnının şış olması normal yum yacvaş yavaş buyuyo canım..........inş guzel haberın de gelır canım.....

canımmm cok sevındımmmmm.... allah bebişlerimizi kucagımıza almamızı nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım benım ınşşşşş canım..............senın de kesen daha bellı değıl dımı ınşş ıkz mı..bakalım canım ınş goruruz bebişlerı sağlıkla alırız kucağımıza canım çokk sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…